💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 125
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 660
Как мислите, ако на вчерашната игра вместо Ваня играеше Йоанна, дали щеше да се представи добре? Йоанна от жените плува най-добре, пъргава е, бяга силно. Аз си мисля, че щеше да се представи подобаващо.
Абе, скрита лимонка ми се вижда.

# 661
Ама на пъзела можеше да паднат, стратегията беше правилна.

# 662
  • София
Аз също мисля,че и тя щеше да се справи отлично,но точно на този етап от играта не бива да се рискува-племето трябва да остане цяло.
Имам някакъв спомен,че Катя е добър гребец,но систърът й сподели,че не го умее и като че влезе с Тошко-тогава правилата го позволяваха.Така че вероятно можеше и да има по-голямо забавяне.
А забелязахте ли на пъзела колко излишни действия извърши и колко приказки изприказва.И как говореше на Симона като на малоумна-браво,Симонка,ето окото на твоята рибка,да сложи си го,да това е парчето-браво Симонка...
Днес пак нещо ще намила и ще очерня Тошето пред драгия зрител Simple Smile

# 663
На мен Александър ми обеща да ми прати снимка без брада, ама така и не ми прати. Sad

Не разбирам целта на хора, които се изразяват като него. Най-вероятно се мисли за много умен като използва думи, които е използвал Ботев в творбите си, например или някои странно звучащи заучени фрази. Поне да им знаеше значението и да ги ползваше на място.

Доста фалшив ми изглежда. Някои са такива във формата, но той май по принцип си е такъв.

# 664
  • Испания

vanessaseemore

За това обичам да снимам - дава ми възможност да влизам в различни роли и образи и да предизвиквам себе си. Може рядко на каскадорите да ни се случва да имаме реплики, но за нас актьорската игра е не по-малко важна, отколкото за актьорите, защото трябва да сме достатъчно убедителни в изпълнението си.
За това нашите реплики са... езикът на тялото Simple Smile

Чудите се за каква роля говоря в този пост ли? Видеото ви чака след точно 2 снимки ⏩
@nuboyana @b2yproductions @allelitewrestling

P. S. За малко да забравя - преди дори да си помисля да участвам в @igri.na.voliata.bulgaria, защото, признавам си, не го бях гледала до преди да ме изберат, се оказа, че сме снимали заедно с един от най-запомнящите се образи от сезон 1 - @georgiossarbinov. Няма случайни неща на този свят
😊❤

# 665
Ехх, Георгиос...Слабост на много женски сърца Grinning. Каква запомняща грива- бих добавила.

# 666
# 667
От Лоците тази Симона ми е мега анти -скатавка
Само да ни тъ чуй, че ще започне
 опровержение в снимки у инстаграма

# 668
  • София
Мисля,че довечера някой от Ловците няма да играе, защото са с 1 повече. Все пак и играта не е като вчерашната, да може някой да мине няколко пъти.
А, иначе предполагам че Жътварите ще загубят.
Точно в такъв тип игри е по-добре да са по-малко хора.То не е като да държиш нещо директно,а да балансираш нещо чрез препятствие.Колкото повече хора-толкова повече грешки.А за да изравнят силите,продукцията трябва да увеличи общата дължина на въжето,което увеличава и трудността за по-многолюдното племе-пример последната битка между ловци и жътвари,в която крепяха една топка с въжета и съвсем логично ловците отпаднаха.
Предимство единствено виждам в това,че при ловците са повече жени.Но конкретната игра не мога да я схвана точно каква й е идеята.

# 669
Предимство единствено виждам в това,че при ловците са повече жени.Но конкретната игра не мога да я схвана точно каква й е идеята.
Всъщност е недостатък.
Всеки застава и държи над главата си две торбички пясък. Те са свързани с въже за резервоар с вода. Ако играча изпусне торбичките те от своя страна обръщат резервоара с водата над играчите. Играчите могат да предават торбички един на друг.Важното е само торбичките винаги да са над главите на играчите.

Играта е силова и за издръжливост.

# 670
  • София
То голяма игра,излагат се.Всъщност сега е добре да се отиде на дуел,защото не виждам кой биха победили Алекс или Мира.Печелиш,прибираш си парички.Те разбира се няма как да знаят,че точно тези хора са номинирани.
Ще видим към кого е благосклонна съдбата Smirk

# 671
Моята прогноза за петък е, че един от двойката Алекс и Станимира ще бъде по-богат със сто гроша, а другия ще отпадне.

# 672
Единствената надежда за рибарите е да пратят двама жътвари и в игрите за спасяване и изгонване има пъзели.

# 673
Скрит текст:
Тези кадри от дългото промо не ми харесват, защото по всичко изглежда, че ще разпаднат ловците. Има две битки жълти срещу сини, които не са давали(където се бутат на платформата и висенето на греда). Те очевидно са след обединението. Надали още 2 седмици ще гледаме 3 племена.
Според мен довечера ще паднат ловците и тази седмица ще си ходи Симона.

# 674
Сега си го пуснах, за да видя..
Тодор гребе към понтона, и не се вижда да има торбичка. Сменят кадъра с другите играчи, и при следващият кадър с Тодор - пред него има торбичка, но все още не е стигнал понтона.. :х

Мистериите в това предаване край нямат;)

Общи условия

Активация на акаунт