💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 404
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Тези кадри от дългото промо не ми харесват, защото по всичко изглежда, че ще разпаднат ловците. Има две битки жълти срещу сини, които не са давали(където се бутат на платформата и висенето на греда). Те очевидно са след обединението. Надали още 2 седмици ще гледаме 3 племена.
Според мен довечера ще паднат ловците и тази седмица ще си ходи Симона.

Скрит текст:
А играта, където вкарват едни големи сфери в едни вратички, мина ли? Защото в дългото промо има и такава игра на Рибари срещу Жътвари. Още си спомням как миналия сезон Добрин завлачи сферата заедно с Веско във вратичката.

# 676
  • София
Е стига дее...
Миналата година колко участника бяха в момента на разпадането на прабългарите?

# 677
  • София
Мистериите в това предаване край нямат;)
Аааа...този път не е нещо нагласено, но понеже не го казаха, изглежда като такова.

Лазаринов, освободи две торби. Взе едната, а другата остана да си плува към брега.

Ето къде е торбата, когато Тодор тръгва

Прибира я и се обръща към брега - предполагам са му казали, че трябва да мине всичко по реда си, да отиде до мястото където са вързани торбите и тогава да се върне.

# 678
Е стига дее...
Петима, но тази година може да има и друг регламент.

# 679
Прабългарите не бяха ли четирима-Юлиян,Пламен,Стоян и Роберта?

# 680
Е стига дее...
Петима, но тази година може да има и друг регламент.

Като например, ако тази седмица отпадне Рибар, следващата седмица да попълнят бройките на Рибарите и Жътварите до осем, като разпределят по равно Ловците Stuck Out Tongue

Прабългарите бяха пет - Юлиян,Пламен,Стоян, Роберта и Венцислава.

# 681
Прабългарите не бяха ли четирима-Юлиян,Пламен,Стоян и Роберта?

И Венцислава. Накрая май се чудеха между Юлиян и Венцислава и неизбраният уж трябваше да напусне, но я сложиха при тези, които избрираха първи.

# 682
  • София
И Венцислава

Истината е, че Ловците отдавна спечелиха и то убедително битката между трите племена и статистиката на Бенгън го потвърждава.
Незнайно защо Рибарите не бяха разформировани миналата седмица, вместо това допуснаха да се вземе играч от Ловците, а тези седмица също незнайно защо държат Жътварите 5 човека и без разформироване.
Познайте от един път, какво ще стане ако Ловците останат с 5 човека...

# 683
Възможно е жътварите да пленят 1 от ловците ако спечелят тази вечер, и още 1 да отпадне след битката в петък. Така ще останат 4 и ще ги разпределят по другите племена.

# 684
  • София
Между другото и на мен ми се върти зловещият сценарий как остават рибари и жътвари с по 5-ма и разцепват ловците между тях ...Поне да им дадат опция те да си изберат племе..
Един вид пленяване,изравняване,чакат търпеливо да ги разпаднат тях Simple Smile

# 685
Много ще ми е интересно да гледам елиминационна битка между Симона и Станимира.

# 686
Днес на играта с торбичките мъжете на Жътварите имат предимство пред мъжете на Ловците ( мисля, че Лазаринов е по-слаб от останалите петима ). Но жените на Ловците имат също предимство пред жените на Жътварите.
Дано играят 5-5, за да е справедливо всичко.

# 687
Честитката за рождения ден на Тошко може и да е подвеждаща.
Сигурна съм, че участниците изрично поне няколко пъти са били предупредени да не издават никакви детайли. Тодор не е от най-умните, но чак пък толкова да не се сети, че издава толкова ключов момент, не вярвам.

# 688
  • Испания
Какъв дует! Ваня и Борислав!

Борислав непрекъснато пуска сторита от колата, пеейки.

Ваня пее, а онази злоба Йоанна се чуди каква гадория да направи.

# 689
Дуетът на Ваня и Борислав беше страхотен.
И след това -контражур! Рибарите! Joy

Общи условия

Активация на акаунт