💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 497
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 780
  • Испания
Любомир изгуби златна възможност да номинира Вайс, пък той светна от удоволствие.

# 781
  • Germany
Не подценявайте Джери, тя може да казва Да пред Ивана, но не вярвам , че ще номинира Влади или Любо 😉

# 782
Ох, утре ще ми е спокойно. 😂Моите любимци ще си почиват, а на номинации отиват все противни хора за мен, без Влади, но той със сигурност ще се върне.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 22:28 от Blackbling

# 783
  • Пловдив
Джери с много силен и неприемлив за възрастта и обстановката грим.
Надявам се Ивана да си ходи или Алекс.
Не знам кое е по-малкото зло.

# 784
Политическо решение на Любо за мен лично.
Утре стискам палци двамата Жътвари да завършат първи и втори. Вярвам, че ще е така.

# 785
  • Бургас
Ами сега? Трима от отиващите на елиминации искам да отпаднат, как да си избера само един?
Ивана е адски противна. Влади бил страхливец в живота. Ама, пикло, ти какво си постигнала в живота, че да даваш определения за други.
Рядко се ядосвам, ама тоя път...

# 786
И в крайна сметка пак си гласуваха по групички. Влади и Любо номинират Ивана, Вайс и Ивана - Влади, а Джерито избра този, с когото е най-малко близка, тоест Вайс.

# 787
Хем ми се иска да отпадне Ивана и Вайс да остане сам без коалиция, хем знам че ще им разбият племето. Много искам и Станимира и Александър да се махнат щото не стават.
Искам само Влади да остане още.

# 788
  • София
Ивана пак манипулира и се рисува бяла и добра. Дано си ходи.

# 789
Тия Влади и Ивана..се карат като влюбени, все едно ще се награбят😁😁

# 790
Тия Влади и Ивана..се карат като влюбени, все едно ще се награбят😁😁
А, без такива!!!:joy:

Влади едва ли ще спечели играта, но силно стискам палци да остане по-дълго от Ивана и Вайс.
Нямаше никаква причина той да бъде номиниран, но Вайс и Ивана пак извъртяха играта, според мен се бяха наговорили.
Ивана нищо не прави на терена, но само плете интриги, това ще и остане като участие. След всяко нейно номиниране вдига скандал, умира си от страх.

# 791
  • София
Ох, тази Ивана е мега противна.

# 792
Обаче и Любо е една хитра лисица. Гледа да е в добри отношения с всички, а мисли за Ивана абсолютно същото, което и Влади.

# 793
Иванка май е в цикъл. Евала на Влади за тази сдържаност. Малко хора го умеят при такива провокации.

# 794
  • Испания
Ивана се държи като типична руска шлюх@.

Общи условия

Активация на акаунт