💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 136
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 795
Добре де, Любо и Джери защо мълчат и не взимат отношение? Реално за толкова време никой не и опонира на Ивана и тя продължава да си плете интригите и настройва всички срещу когото е решила.

# 796
Ами като и е писнало на Ивана - да си ходи.
Влади много добре я охарактеризира с две изречения, а на нея хич не и е приятно да чуе нещо такова. То голяма драма, че са я номинирали. Какво очаква - да я занесат на ръце до финала ли?

# 797
Добре де, Любо и Джери защо мълчат и не взимат отношение? Реално за толкова време никой не и опонира на Ивана и тя продължава да си плете интригите и настройва всички срещу когото е решила.
Защото и Любо е една мишка. Много комплексен играч, но е фурнаджийска лопата и той.

# 798
В комлект да отпадат Алекс и Иванка, племето не им е длъжно.

# 799
Откъде и каква беше причината за това неразбирателство между Ивана и Влади? В началото сякаш не обръщах много внимание на Влади и вероятно съм пропуснала..

# 800
Следващо обновяване - понеделник с новата тема

СТАТИСТИКА ИВ Сезон II (актуална до 22.10.2020 )

Битки между трите племена :
Ловци - 9 победи (4T), 4 втори места, 1 третo място ( 14 играни битки )
Жътвари - 4 победи (3T), 6 втори места, 4 трети места  ( 14 играни битки )
Рибари - 1 победа, 4 втори места, 9 трети места ( 14 играни битки )

Битки между две племена :
Ловци - 3 победи ( 7 играни битки )
Жътвари - 2 победи ( 4 играни битки )
Рибари - 2 победи ( 3 играни битки )

Индивидуални битки
битка за спасяване от елиминационен дуел
Първа битка : 1.Тодор, 2.Ивана, 3.Елена, 4.Лазаринов
Втора битка : 1.Алекс, 2.Тодор, 3.Ева, 4.Ивайло
Трета битка : 1.Екатерина, 2.Ивайло, 3.Любомир, 4.Димитър
Четвърта битка : 1.Христа, 2.Ивана, 3.Ивайло, 4.Джералдин
Пета битка : 1.Ваня, 2.Станимира, 3.Симона, 4.Христа
Шеста битка : Ваня, 2.Йоана, 3.Владислав, 4.Сюзън
Седма битка :
Общо : Ваня 2 победи ( 2 битки ), Тодор 1 победа ( 2 битки ),  Алекс 1 победа ( 1 битка ) ,Екатерина 1 победа ( 1 битка ), Христа 1 победа ( 2 битки ), Ивана 0 победи ( 2 битки ), Ева 0 победи ( 1 битка ), Ивайло 0 победи ( 3 битки ), Лазаринов 0 победи ( 1 битка ), Елена 0 победи ( 1 битка ), Любомир 0 победи ( 1 битка ), Димитър 0 победи ( 1 битка ), Джералдин 0 победи ( 1 битка ),Симона 0 победи ( 1 битка ),Станимира 0 победи ( 1 битка ),Йоана 0 победи ( 1 битка ),Владислав 0 победи ( 1 битка ), Сюзън 0 победи ( 1 битка )
елиминационен дуел
Първа Елиминация : Лазаринов - Елена
Втора Елиминация : Ивайло - Ева
Трета Елиминация : Любомир - Димитър
Четвърта Елиминация : Джералдин - Ивайло
Пета Елиминация : Симона - Христа
Шеста Елиминация : Владислав - Сюзън
Седма Елиминация :
Общо : Лазаринов 1 победа ( 1 битка ), Любомир 1 победа ( 1 битка ), Джералдин 1 победа ( 1 битка ), Симона 1 победа ( 1 битка ), Владислав 1 победа ( 1 битка ), Елена 0 победи ( 1 битка ),Ева 0 победи ( 1 битка ),Димитър 0 победи ( 1 битка ),  Ивайло 1 победа ( 2 битки ), Христа 0 победи ( 1 битка ), Сюзън 0 победи ( 1 битка )
битка на съюзниците
Първа битка : Вайс - Милен
Втора битка : Станимира - Тодор
Трета битка : Джералдин - Сюзън
Четърта битка : Любомир - Чудомир
Пета битка : Тодор - Станимира
Шеста битка : Любомир - Вайс
Седма битка :
Общо : Любомир 2 победи ( 2 битки ), Вайс 1 победа ( 2 битки ), Тодор 1 победа ( 2 битки ), Станимира 1 победа ( 2 битки ), Джералдин 1 победа ( 1 битка ), Милен 0 победи ( 1 битка ), Сюзън 0 победи ( 1 битка ), Чудомир 0 победи ( 1 битка )
битка за определяне на капитан - Ваня 1 победа , Ивана 1 победа, Ивайло 1 победа

Грошове
Джералдин 230 ( +100 от Ивайло )
Любомир 160
Симона 150 ( + 50 от Христа )
Лазаринов 100
Ваня 100
Владислав 100
Тодор 80
Вайс 30
Станимира 30
Алекс 20 ( -30 за хляб и сирене )
Екатерина 0 ( -50 за три закуски на сестра си )

НОМИНАЦИОНЕН СЪВЕТ

ЛОВЦИТодорМиленЛазариновБориславВаняСимонаЕваЙоанна
Съвет 1ЙоаннаЕваЕваХХХХХХТодорЛазариновЛазариновЛазаринов
Съвет 2ВаняЕваЕваХХХХХХТодорЙоаннаТодорЕва
Съвет 3ВаняВаняВаняВаняСимонаВаняХХХХХХВаня
Съвет 4ЙоанаХХХХХХВаняВаняСимонаЙоанаХХХХХХСимона
Съвет 5ХХХХХХХХХХХХ

ЖЪТВАРИВладиславВайсЛюбомирДимитърИванаСюзънДжералдинЕлена
Съвет 1ИванаЕленаСюзънЛюбомирЕленаДжералдинИванаИвана
Съвет 2ДимитърДжералдинДимитърЛюбомирЛюбомирЛюбомирИванаХХХХХХ
Съвет 3ИванаДжералдинИванаХХХХХХВладиславДжералдинВайсХХХХХХ
Съвет 4СюзънДжералдинСюзънХХХХХХВладиславВладиславСюзънХХХХХХ
Съвет 5ИванаВладиславИванаХХХХХХВладиславХХХХХХВайсХХХХХХ
Съвет 6ХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

РИБАРИЧудомирНиколайАлексИвайлоЕкатеринаМиленСтанимираХриста
Съвет 1ИвайлоИвайлоИвайлоИванИвайлоИвайлоАлексИвайло
Съвет 2ИвайлоЕкатеринаИвайлоНиколайИвайлоХХХХХХИвайлоЕкатерина
Съвет 3ИвайлоХристаИвайлоХристаИвайлоХХХХХХХристаЕкатерина
Съвет 4СтанимираХристаХристаХХХХХХСтанимираХХХХХХЧудомирЕкатерина
Съвет 5СтанимираСтанимираЕкатеринаХХХХХХАлексАлексНиколайХХХХХХ
Съвет 6ХХХХХХХХХХХХ

Ивайло - На първия съвет на Рибарите този глас за Ивайло е даден от Иван. С решение на Иван на елиминация отива Алекс. Ден по-късно Иван напуска формата по собствено желание.
Ивайло - На първия съвет на Рибарите този глас за Ивайло е даден от Мая. След този съвет Мая изчезва от формата без вест и кост.

# 801
  • Sofia
Ивана се държи като типична руска шлюх@.
Тя не само се държи, тя си е...

# 802
  • IT
Ивана плете интриги, но някак доводите и издишат, опитва се да го изкара извън нерви но е сбъркала човека, ако беше Николай щеше да я оплюе от скороговорки. Най-тъпото изказване до сега е нейно, а именно Вайс да плесне шамар на Влади. Ето такива с по една мозъчна клетка, харесват други с по половин.

# 803
  • Sofia
Много гнусно и тъпо парче е тая Иванка! Дано си ходи, макар Алекс също да е "достоен" да изхвърчи скорострелно. Май се надявам Влади и Станимира да се спасят, но пък Мира е сравнително слаб играч, та не храня надежди.

Като заговорихте за дамски дупета, телата на Джери и Ваня са един път. Heart Eyes Перфектни просто, без забележки.

# 804
Джери според мен не е толкова наивна, колкото на пръв поглед изглежда. Тя просто избягва директните конфронтации, но със сигурност си има мнение. Харесва си Любо и Влади и не би ги предала заради Вайс или Ивана.

# 805
Толкова време се наговаряха да отидат Вайс и Любо и накрая Влади и  Ивана....хахахах

Силно се надявам крайната битка да е между рибари

# 806
Любо щеше да номинира Вайс, ако бяха номинирали Любо останалите. Изведнъж се оказва, че Влади е номиниран и Любо трябва да избира между Вайс и Ивана. Смятам, че избра Ивана, за да улесни живота на Влади. Grinning

А спокойствието на Влади е качеството, което не знам защо останалите не притежават. Ще ми се репчи някаква кифла и аз ще влизам в пререкания с нея, как ли пък не. Пълен игнор и това е.

# 807
Джери според мен не е толкова наивна, колкото на пръв поглед изглежда. Тя просто избягва директните конфронтации, но със сигурност си има мнение. Харесва си Любо и Влади и не би ги предала заради Вайс или Ивана.
Да, радвам се, че не се извъртя срещу тях.
Ивана иска да го провокира Влади и да падне на нейното ниво, но много ми харесва как той реагира - кротко, спокойно, казва си доводите. На някого това явно му се вижда не мъжко, но предполагам, че това са хора, които са се кефили на реакцията на Веско Ризата.
Дано останат Алекс срещу Ивана и оттам насетне все ще е добър резултатът, но клоня към желание за отпадането на Ивана. Взе 5-те минути слава и бързо трябва да я осребри, защото миналогодишните участници вече не си ги и спомняме.

# 808
  • Испания
Нарочно публикувам и две мнения към поста.

vaischo

Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти направи. В тази битка единствената причина за загубата съм аз. Не обърнах внимание на въжетата, не видях кога са се заплели, а всяко разплитане костваше много енергия. В началото не бяха ясни правилата и не знаехме нито колко хора, нито на какво време ще излизат. Тактиката ни беше покъртителна, но това е защото бяхме притиснати от времето и трябваше за 10 секунди да решим кой ще е първия напуснал. Правилното нещо беше, човекът, който ще излезе следващ да държи възможно най-много торби и накрая да останем тримата с Любо и Влади. Яд ме е защото можехме да седим и двамата още дълго време и всички си оставиха душата и раменете на арената, а аз осрах нещата 😅.

...

Страшен си, Вайс! За пръв път виждам такова достойно и мъжко поведение. Стискам ти палци. 🥇

...
А мен е яд,че номинира човека,заради когото отидохте в резиденцията тази седмица.

# 809
Който и да отпадне без Влади няма да е трагедия. Има баланс утре, дано йогата да не вземе да бие или руската придворна Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт