💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 132
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 810
Дано сега когато се гледа Ивана да й стане неудобно. Най-слабият и безполезен член в племето. Влади много ми хареса как без излишни емоции й каза всичко в очите - само гледа към кого да се прикрепи, за да остане, а заради нея отпадат по-силните. Джери е малка и не иска да се забърква в скандалите, но поне показа характер като номинира Вайс мачото. А Любо, брат, кво ще го правим? Мълча си като мишка!!! Влади е прав, той остана последен в битката от племето, а е номиниран.
Утре искам Алекс и Ивана да са на елиминация, и мноооого искам контрАжура да отпадне. Grinning

# 811
Любо щеше да номинира Вайс, ако бяха номинирали Любо останалите. Изведнъж се оказва, че Влади е номиниран и Любо трябва да избира между Вайс и Ивана. Смятам, че избра Ивана, за да улесни живота на Влади. Grinning

Глупости. Любо няма топки да номинира Вайс. Той все жени номинира.

# 812
  • Sofia
Оффф хич не е лесно, не харесвам Сашенцето, органически не понасям Иванушка глупака-хитрата сврака, мързелът и тъпотата на Мира ме влудяват.. Колкото и да го мисля, стискам палци в петък да напусне Иванка, че нейните простотии, и интриги вече не се издържат!

# 813
На темата за дупетата отново Joy Потърсих кадър с дупето на Джери в профил и намерих това.

Не е чак толкова щръкнало, че едни гащички, шортички или каквото и да е там да не могат да го покрият Smile

# 814
Любомир е мишка, отказа се първи на битката, после не номинира Вайс. Изми си ръцете. Харесвам най-много тяхното племе, защото няма чак такава простащина при тях, каквато Тодор и рибарите ни осигуряват, но започна да лъсва пък адски много злоба при Вайс и Ивана, Любомир няма никакви позитивни личностни качества, а Владо е научен да лавира и да не е алфа мъжкар в общуването си с околните. Общо взето като цяло ми харесват, но като отделни единици никой не бих избрала.

# 815
Ей, нагло и противно същество е тази Ивана. Искам да си ходи, че не мога да я трая вече с надутите устни и безкрайните претенции. Обществото създаде огромно самочувствие на силиконовите държанки и сега ги гледаме във всяко риалити.
Ловците бяха все на косъм. Лазаринов не го бива в такъв тип битки, ама барабар Петко с мъжете. Тодор и Борислав бяха на ниво. Но най-безапелационен беше Влади. Само на него симпатизирам от номинираните.
За съжаление мисля, че утре Ивана ще се спаси. С нея и Мира, но Мира не искам да си ходи още. Ивана срещу Александър ми е мечта. Мисля обаче, че ще видим Влади срещу Александър.

# 816
Влади е добро момче. Ще му стискам палци на него, ако стане финалист.

# 817
Вайс и неговите велики празни думи. Бил човек на честта, ще поеме отговорността бла, бла, бла...
И пак се извъртя и номинира човека, който реално го победи в днешната игра.
Любов към цигането ли е, наранено его ли е или просто талибанска отмъстителност и злоба.
Няма по противен участник тая година за мен от това подобие на човек.

# 818
Влади е добродушен, премерен в поведението си и ми харесва. Мисля, че ще се спаси утре

# 819
Любомир е мишка, отказа се първи на битката, после не номинира Вайс. Изми си ръцете.
А кой трябваше да излезе пръв? Ивана беше казала, че е добре и може да издържи още. Джери очевадно беше супер. Ако Любо беше избрал Ивана, тя после дали нямаше да каже, че я подценяват и не е трябвало да изкарват нея първа - и следователно да стане друг скандал?
Добре направи Любо, за разлика от Лазаринов.

# 820
Аз не виждам кое е мишкарското на Любо. Излязъл пръв. По-добре пръв ако усещаш, че няма да издържиш, отколкото да прецакаш всички. После каза да го номинират и си пое отговорността, те не пожелаха. Е, не се бие в гърдите и не обяснява наляво-надясно кого ще пребие, не е мъжкарско, мда.
А пък в спор между големи зрели хора Любо да се намесва. Защо? Ще спасява Влади ли, какво? Както виждаме, Влади и сам може.

# 821
  • Sofia
Смайли, да дам предложение за следваща анкета: "Най-противен участник". Въпреки, че аз ще съм една от най-затруднените в избора.. То да беше само един, с мед да го намажеш!

# 822
  • София
Днес последните десет минути не успях да ги гледам. Много се нервирах и натиснах "мутето" на телевизора. Ивана и Вайс ме дразнят много.

Стискам палци на Влади. За финал съм само за Влади, Милен и Борислав евентуално не ме дразни.

Като се сетя как една противна руска ку*ва крещи на Влади, че бил страхливец и в живота. Щото тя в живота е много достойна за уважение сигурно?!? Парцал. Пфууу!!!

# 823
Любо ако е смятал да излиза първи, не трябваше да застава в средата, после предаването на торбите става по-трудно

Ако може без епитети в темата като парцал, к*рва, цигане...Познавате ли хората, на които слагате такива епитети?
Българската простотия край няма Mask

# 824
Добре им се разви играта, почти до края нямаха критични ситуации. Грешката не беше в стратегията или в Любо, че се е отказал, а конкретно във Вайс, защото оплете здраво въжетата, нямаше как ди подаде на Влади и да почине, едва ги местеше и от ръка в ръка.
Лазаринката пък следвайки сляпо идола си и той в тотална опозиция на жените и все пак браво и на него, че се събра и устиска до смяна. Ръцете му няколко пъти бяха под главата, но това вече е решение на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт