💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 730
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 960
Аз лично продължавам да смятам, че Рибарите ще се разпаднат.
Без да се гледам спойлери.
Стоя твърдо зад тези думи:
Според мен като зрител състезание между Ловци и Жътвари във втората фаза на играта ще е най-интересно и оспорвано. Рибарите просто даже и подкрепени с още двама играчи от Ловци или Жътвари си остават аутсайдери във втората фаза срещу едно от другите две племена.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 18:22 от Bengun

# 961
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Все ми е тази кой ще се разпадне,в което и племе да отидат,Ловците ще са моите любимци.Влади и Любо също харесвам.
Според мен Ловците ще се разпаднат др седмица и ще ги разпределят 3 на 3.Причините - силни са и са четен брой участници.
За отпадането тази седмица,искам Александър да си ходи.Намирам го за неуравновесен човек,който умело се прикрива зад въздухарски слова.Пълен некадърник на терана,също така.

# 962
  • София
И миналата година най-силните се разформирована, така че не е толкова странно.
Разформирано беше,защото беше най-малобройно,а не най-силно.Условията на играта са да се запази целостта на племето,защото иначе то ще бъде претопено.
Не се гледа кое е силно,а броя на членовете му!

# 963
  • Sofia
Спокойно, момчета. Simple Smile В спойлерите няма еднозначна информация, че точно Ловците ще се разпаднат. По-скоро гадаем и се опитваме да правим тълкувания, на база няколко наскоро изтекли snapshot-а, това е.

# 964
  • Испания
Моята теория е следната: явили са се голямо количество кандидати и по-голямата част от тях действително са били подготвени за подобни игри, а и вече са имали представа какво представлява форматът. Минали са през кръговете, но... е дошъл моментът с подписване на договора. И тези подготвени кандидати не са подписали безумните договори. Тогава, за да могат все пак да скалъпят втори сезон, продуцентите са избрали все пак 6-7, примерно, подготвени и останалите - на принципа на ББ: цветни, нещастни, психо, участници в клипове /вече колко станаха? Димитър, Сюзън, Ева.../, протежета, любовници... Изберете си от кои има тази година.

# 965
Утре стават 5-5-6. С право на първи избор от племе с 5 човека при разпадане на другото племе с 5 човека накрая стават 8-8.

# 966
Който дава парата, той определя правилата. Ние сме просто зрители и каквоти ни поднесат. Но и да се слеят, не вярвам да има коалиции племе за племе, както в Сървайвър. Само червените си мисля, че ако си останат заедно ще думкат новодошлите от други племена. За това предпочитам да се раздели именно тяхното племе. Не искам да гледам сценария от Сървайвър, където числеността определяше кои да се запазят. Примера е Милен, смени племето, но не го номинираха.

# 967
  • София
А то може и 6-4-6 да останат

# 968
Аз и преди съм казвала, че ме дразни това, че продукцията хваща и нарочно събира на едно, място спортисти, за да бият вечно и хората да им, се възхищават.
Тъпо е така, събрали неудачници на едно място за сеира и да ги гледаме как гладуват. Ако отборите бяха равностойни в началото, щеше да е по-яко.
Абсолютно!
Тъпо е, и че продукцията прави отборите.. За мен би било много по-интересно, ако в първия епизод има игра, с която да се решат 3-ма капитани, които ще си избират племето човек по човек, както в Сървайвър.

# 969
Аз и преди съм казвала, че ме дразни това, че продукцията хваща и нарочно събира на едно, място спортисти, за да бият вечно и хората да им, се възхищават. За мен не е честно това, защото на един Николай например му, намаляват шансовете в играта да оцелее. Спряваше се добре в игрите, но изнемощя вече и ако това продължи, лесно, ще го бутнат. Интересно ми е, ако беше в племе, което се храни, как щеше да е.

Тъпо е така, събрали неудачници на едно място за сеира и да ги гледаме как гладуват. Ако отборите бяха равностойни в началото, щеше да е по-яко.
Бяха си равностойни отборите в началото.Поне така са изглеждали на хартия.Иван Дракона който им беше капитан изглеждаше силен колкото Тошко.Ивайло изглеждаше здраво момче.Висок,  силен.Имаха и Мая евентуално за пъзели.На пръв поглед никой не можеше да каже,  че ще са неудачници.В никакъв случай не мисля че нарочно са ги избирали за да са най-слабото племе.Няма как да знаят че Ивайло не е това което изглежда и че Иван ще се откаже.Дадоха им и Чудомир,  който на външен вид изглежда много як.Е оказа се че р некадърен,  ама от къде да знаят?Чу се че са ги пробвали с лицеви опори,  за друго не се чу.Е на лицеви опори съм сигурен,  че всички изброени до тук са се представили добре.

# 970
  • София
Разформирано беше,защото беше най-малобройно,а не най-силно.Условията на играта са да се запази целостта на племето,защото иначе то ще бъде претопено.
Не се гледа кое е силно,а броя на членовете му!
Чак и удивителна. Успокой се малко, не съм длъжна да съм съгласна с теб. Аз смятам, че от продукцията нищо чудно да решат и ловците да разформироват. По-скоро смятам, че ще са рибарите, но не бих, се учудила и да не са те. Примерно Лазаринката се контузва, отпада Симона другата седмица и ето ти отбор за разпадане. Твърде близки са, за да може човек да е сигурен, а контузии не могат да се предвидят.

Любо, има кастинги и много добре са знаели кой колко може. Например Алекс си каза, че е бил последен на плуване дори от жените и като цяло са най-зле в плуването. И едно са действащи спортисти и занимаващи се активно, друго е културист за мускули. Кросфитаджиите се справят много по-добре в предаването, отколкото тези, които основно тренират изолирани мускули.

# 971
  • София
Ох,тя удивителната е към продуцентите,съжалявам ако си го усетила по друг начин.Уважавам мнението на всички тук.Просто съм бясна и това започна с пленяването на Милен.

# 972
Ние хубаво си говорим при игрите кое е нагласено да помага на кой отбор и къде дубъл, къде недогледан детайл влязъл, а някак си приемаме  съветите и гласуванията за чиста монета. Когато е абсолютно възможно а и много вероятно чисто и просто всеки да получава ясни инструкции - ще номинираш еди кой си, защото бил много силен играч, защото днес не се представил, защото имаш нова стратегия  и т.н.

# 973
Стискам палци на Влади да се спаси днес. Ако трябва да избирам между Ивана и Алексанър кой да си ходи, избирам Александър. За Ивана е ясно каква е долна интригантка и лъжкиня, но наистина ми е мъка да го гледам Алекс в битките. Изнервя ме какъв е муден и неадекватен, не му е мястото там. Другата седмица Ивана да си ходи, а по- другата Станимира Grinning

# 974
Сашето е смотан, как да се стегне? То му е същността, няма стягане.

Общи условия

Активация на акаунт