💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 718
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Имам неприятното усещане, че Влади ще си тръгне.
Дано не съм права.

# 976
Дано не съм права.

Дано.   
Ивана ще е.

# 977
  • София
Дано не съм права.
Не си права,спокойно!

# 978
Аз само да добавя, че дори да харесвам дадено племе (Ловците) и да не искам да се разпада (и да не смятам, че изобщо е логично и възможно), все пак нямам вяра на Тупарев. Ако решат дадено племе да падне и да го разцепят, ако решат да махнат даден човек или да го направят победител - могат да го направят. Каквото такова...поне игрите са интересни.

# 979
Стискам палци Ивана да победи довечера ...Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 980
Като разпределение, кой с кого са сравнявали на кастинга, според мен. Реда ми за сравнение е м/у участниците от 3 племена. От мъже най-добре осреднена сила изпъкват Жътвари, Рибари и Ловци. От Жени Ловци, Рибари (Катя и Мая) и Жътвари.

РибариЖътвариЛовци
1Иван ДраконаВайсТодор
2ИвайлоВладиМилен
3НиколайЛюбоЛазаринов
4АлексДимитърПламен
5ХристаИванаЕва
6СтанимираЕленаЙоана
7ЕкатеринаДжералдинВаня
8МаяСюзанСимона

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 19:19 от YuliyanRS

# 981

Любо, има кастинги и много добре са знаели кой колко може. Например Алекс си каза, че е бил последен на плуване дори от жените и като цяло са най-зле в плуването. И едно са действащи спортисти и занимаващи се активно, друго е културист за мускули. Кросфитаджиите се справят много по-добре в предаването, отколкото тези, които основно тренират изолирани мускули.

Да,  имали са кастинги,  но не знаем какво и как са ги проверявали.Чухме само че са ги пробвали със лицеви опори.Едва ли са ги подложили на кой знае какви тестове.А и колко кросфитаджии участват в това предаване?Повтарям се,  но в племето на рибарите само Иван изглеждаше нацепен.И Ивайло и Николай не са тренирали за мускули.А и самата продукция няма изгода да има две силни племена и едно слабо.Много по-добре ще е за тях да са равностойни битките.Така нямаше да им се налага да измислят как да прехвърлят играчи от едно племе в друго.Това,  че се получи такъв дисбаланс,  за мен се дължи на некадърността на организаторите, но и най-добрите да бяха,  не всичко може да се предвиди в началото.

# 982
Като разпределение, кой с кого са сравнявали на кастинга, според мен. Реда ми за сравнение е м/у участниците от 3 племена. От мъже най-добре осреднена сила изпъкват Жътвари, Рибари и Ловци. От Жени Ловци, Рибари (Катя и Мая) и Жътвари.

РибариЖътвариЛовци
1Иван ДраконаВайсТодор
2ИвайлоВладиМилен
3НиколайЛюбоЛазаринов
4АлексДимитърПламен
5ХристаИванаЕва
6СтанимираДжералдинЙоана
7ЕкатеринаЕленаВаня
8МаяСюзанСимона

Размени Елена и Джералдин и си топ. Smirk

# 983

РибариЖътвариЛовци
1Иван ДраконаВайсТодор
2ИвайлоВладиМилен
3НиколайЛюбоЛазаринов
4АлексДимитърПламен
5ХристаИванаЕва
6СтанимираЕленаЙоана
7ЕкатеринаДжералдинВаня
8МаяСюзанСимона

Като ги гледам така подредени,  дори и да не са ги сравнявали точно тези,  отборите изглеждат доста равностойни.

# 984
Вайс как само се изкара най- верният приятел на СузитУ, как всичко давал и в реалния живот за приятелите си и колко бил всеотдаен... Пфууу На него си му е мъчно за самия него, че си имаше две верни поданички и който той посочи, той става капитан. Развали му се коалицията и сега рИве за "приятелката". Знам ги тези, на които приятелите им трябват за собствен интерес.

# 985
Скрит текст:
РибариЖътвариЛовци
1Иван ДраконаВайсТодор
2ИвайлоВладиМилен
3НиколайЛюбоЛазаринов
4АлексДимитърПламен
5ХристаИванаЕва
6СтанимираЕленаЙоана
7ЕкатеринаДжералдинВаня
8МаяСюзанСимона

За жените не съм много съгласна и затова включвам моя вариант. Grinning

РибариЖътвариЛовци
1Иван ДраконаВайсТодор
2ИвайлоВладиМилен
3НиколайЛюбоЛазаринов
4АлексДимитърПламен
5ХристаИванаЕва
6ЕкатеринаСюзанВаня
7МаяДжералдинЙоана
8СтанимираЕленаСимона

Мая, Джералдин и Йоанна са образованите, Христа, Ивана и Ева са кифлите, Екатерина, Сюзън и Ваня са гъвкавите/бързите (не знам как точно да ги определя), а другите са леко за пълнеж.

Също откъм тип телосложение бих сложила Мая, Джералдин и Йоанна в една група, защото са най-едри и набити.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 19:49 от Telesilla

# 986
  • somewhere over the rainbow
Размени Елена и Джералдин и си топ. Smirk
И Влади с Любо. Чисто физически Любо може да бъде сравняван с Ивайло и Милен.

# 987
Трудно може да се сложи коя да е жена до Ваня. Може би Катя, но не и гладната Катя.

# 988
  • Germany
А защо има толкова голямо значение кое племе ще се разпадне. Та те просто така се казват - племена, а всъщност вътре не си се понасят един друг 😎 Все тая кои ще останат, нови лагери ще се заформят.

# 989
А защо има толкова голямо значение кое племе ще се разпадне. Та те просто така се казват - племена, а всъщност вътре не си се понасят един друг 😎 Все тая кои ще останат, нови лагери ще се заформят.

Предполагам, защото миналия сезон почти винаги и славяни, и траки се опитваха първо да чистят външните елементи.

Иначе не се съмнявам, че в този съберат ли се Вайс и Тошко или Екатерина и Йоанна ще има три дена рев от щастие.

Общи условия

Активация на акаунт