💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 078
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 455
-

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 22:40 от DebSs

# 1 456
Ловците могат да се разпаднат само ако Йо ги саботира зловещо според мен.
Логиката казва, че за втория етап от игрите трябва да останат Ловци срещу Жътвари.

# 1 457
Тъй като идва понеделник, нещо, което беше публикувано през септември. Спойлеррррр!

Скрит текст:

Аз от тоя спойлер не мога да разбера кое племе се е разпаднало. Моля някой да подскаже.

# 1 458
  • София
Какви снимки на Катя? Упс, по-добре не ми казвайте. Оставете.
То и заради коментари тук без спойлери знам какво ни чака, до последно се надявах на феърплей и капчица здрав разум, но уви, не и в България.
Ако не знаех нямаше да го повярвам. Ловците са най-доброто племе, кой знае каква игра ще се падне. Естествено без плуване, хехе. Ти да видиш. Съвпадение??? Мне.
Ще видим. Едно е ясно, дори и да се спасят Ловците, само защото след всичките им победи и то убедителни повечето, това да се налага да участват наравно с останалите две племена е подигравка и пародия с участниците и със зрителите.
И един въпрос към халтурата Тупарев.
Миналата година защо не дадохте шанс на Прабългарите да се спасят??? Когато бяха в идентично положение??? 5 човека.
Аз знам защо, защото явно Тупарев има огромен комплекс от силни и можещи хора и всячески се опитва да ги унижи, за да изпъкват слабите физически и гнилите отвътре душици.

# 1 459
От промотата, излъчени по Нова, е ясно, че ...

Скрит текст:
1. Ловците се разпадат.
2. Симона е в отбора на Жътварите.

# 1 460
Защо ще се разпаднат Ловците? Според мен ще оттекат рибарите

Йоана може да направи да станат 3-ти и да се разпаднат те. Вече са разкрити и няма да искат да ги съберат заедно, а Рибарите са ужас за Катя, т.е отиват при Жътварите.

# 1 461
На мен ми е любопитно ...

Скрит текст:
с кого ще се събере Тошко - с Вайс или с Милен и в кой отбор ще отиде Ваня.

Жътварите имат спешна нужда от някой, който да им реди пъзелите, и със сигурност ще се опитат да вземат Йоанна.

# 1 462
Каква подигравка какви 5 лева? Това е игра.като им разпаднат племето да не им отнемат правото да играят?всеки играе е за себе си. В крайна сметка победителят е един, не цяло племе.

Аз искам да се разпаднат ловците защото не понасям Тодор и гъзоблизците му. Да го изкарат малко от зоната на комфорт в която се е наместил. Никой не им е виновен на ловците че си правят сметка без кръчмаря (ако се разпаднат те  нали)

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 22:51 от cherrypie20

# 1 463
Каква подигравка какви 5 лева? Това е игра.като им разпаднат племето да не им отнемат правото да играят?всеки играе е за себе си. В крайна сметка победителят е един, не цяло племе.

Аз искам да се разпаднат ловците защото не понасям Тодор и гъзоблизците му. Да го изкарат малко от зоната на комфорт в която се е наместил.

Ако Тодор отиде при Жътварите, очаквам още по-големи излагации от него и Вайс.

# 1 464
Ейй, тая Станимира... Пълна дупка на пъзела... Жалко!
Сашо само дето не му спрях звука, едвам го издържах Confounded
А тия Ловци как пък изведнъж разконспирираха Йоана и Катя, че са сестри? Айде, че комуникират и се познават да речем, ама вече чак пък и роднинската връзка?

# 1 465
Да се разпадат всички и да вкарват адаша (Юлиян). Реванш Юлиян VS Продукцията и който е оцелял от племената Grinning

# 1 466
А тия Ловци как пък изведнъж разконспирираха Йоана и Катя, че са сестри? Айде, че комуникират и се познават да речем, ама вече чак пък и роднинската връзка?
Е, съмняваш ли се..? Виж ги какви са умни. Grinning Close Един ден (за тях) преди разпадането на едното племе, те се сетиха от нищото.

# 1 467
За съжаление на Мира никой не може да й помогне, каквато и преднина да й дадат. Толкова  е умственият й багаж. Не знам какво право следва...

А тези псувни на Алекс и това говорене на себе си във второ лице, епитети като "боклук и "тъпа...глава" дали са част от речника на Дзен?

# 1 468
Мира е много, много зле. Чак толкова да си глупав даже не ми се вярва.
Днес обаче ясно се видя, че Александър има нужда от психатър. Според мен той е малтретиран в детството си и когато види, че се проваля в нещо повтаря това, което е чувал като дете. В него определено живеят двама, той постоянно говореше на другия в себе си. Много жално ми стана за него. Мисля, че и той самия не се зарадва на това, което показа. Нищо, че победи.
Тошко е много интеле..., интилиге... Ох, знае я тази дума, ама не му излиза от устата просто. И колко лампи му светят в интелигентната глава, като лампионче е Smile

# 1 469
Да и то най-гениалният Тодор... Пълен контражур!

Общи условия

Активация на акаунт