💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 066
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 440
Значи с толкова много предимства на страната на Мира, но като нямаш сиво вещество - тъй е. На загуба ще е.
Въпреки че адски много се ядосвам и се дразня, че тоя Сашо остана. Дай Боже другата седмица да си ходи тоя червей!

# 1 441
Катя: "При Алекс всичко е абсолютна позьорщина."

# 1 442
Айде, разбрахте ли сега как са се разпаднали Ловците?

# 1 443
  • София
А така! Ето ви отговора за разпределението в понеделник!

# 1 444
  • София
И аз съм доволна. Алекс ми е в пъти по-малко противен от Екатерина. Не мога да разбера какво й харесват някои хора.

# 1 445
Вайс може и да е спечелил, че не го номинираха, но със сигурност загуби 30 или 100 гроша, ако беше отишъл

Не се ли разпада най-малобройното племе? Защо ловците?

Според мен ще има битка м/у трите племена и последните ще се разпаднат. Това го очаквам през новата седмица. В Петък, Ралица ще им каже от следващата седмица всичко ще е различно Grinning.

Както казах по-рано през седмицата Grinning

# 1 446
Хахахах знаех си че от една битка ще се реши разпадането. Дано ловците да се разпарчатосат. 😈

# 1 447
  • София
Мдаам, видяхте ли промото?
Аз съм без коментар. Тупарев се удави в дълбокото. Окончателно.
И трите племена ще участват и загубилото ще се разпарчетоса както каза Ралица.
Пълна подигравка за Ловците и тотално падение за Тупарев, Фродо и всички останали нещастници.

# 1 448
  • Испания
Иванка на живо: https://www.instagram.com/ivana_dilova/live/

Аз нЕАм нерви да я гУедам.

# 1 449
Е как така? Най-силното племе , пък ще вземе да падне и от там да се разпадне цялото племе. Е,язък за силният отбор!

# 1 450
И пак не мога да си обясня снимките на Катя, които беше пуснала.. ако се случи, това което очакваме.

# 1 451
  • Испания
Тъй като идва понеделник, нещо, което беше публикувано през септември. Спойлеррррр!

Скрит текст:

# 1 452
И пак не мога да си обясня снимките на Катя, които беше пуснала.. ако се случи, това което очакваме.

Миналия сезон нали Славяните взеха две жени от Траките, може по-късно да се случи нещо подобно.

# 1 453
Не знам в какво са слаби ловците? Кое ще даде предимство на рибарите евентуално да бият едно от другите племена.
Сигурно ще е играта на Александър...кой псува най оригинално и цветисто.😂

# 1 454
  • IT
Защо ще се разпаднат Ловците? Според мен ще оттекат рибарите

Общи условия

Активация на акаунт