💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 075
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 885
Аз искам ивана и алекс да си тръгнат. Жалко че само един ще отпадне. Мира за мен е по-малко вредна за рибарите от алекс. Поне е лека, ако се наложи носене, и сравнително по - точна от алекс. Той просто не видях да има силна страна. Под напрежение се панира и абсолютно нищо не може да направи. Надявам се дуела да е алекс ивана

Вайс не би се изправил срещу влади на битка според мен. Едва ли не е наясно че има шанс да отпадне. Куче което много лае не хапе. Забравил е отдавна онея глупости дето ги наговори следкато си тръгна Сюзън. Първична глупава реакция с която просто ни показа че е тъп.

# 886
Аз имам съмнения, че Вайс нарочно изтърва торбичката. После започна с приказките, че вината е само негова, че той трябва да бъде номиниран и тн. защото иска да си отмъсти за Сюзън като се изправи срещу Влади.

# 887
Не са им сини долниците на ловците, от светлината така изглеждат.

Да бе, да.
Преди малко гледах епизода и на телевизора ми не са сини като на рибарите, ама ок, щом е да, бе да, ясно..

Сиви са когато готвят. Когато ядат са със сини.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 09:17 от ESPACE

# 888
  • София
Много ме дразни Симона всеки път, когато им казват задачите как се клати като футболист на световно през 94та. Чудя се също кой (може би тати) е налял пари в това подобие на жена.
Ивана е толкова жалка вече в опитите си да каже нещо умно, че няма накъде. Влади се показва като страхотен кавалер.
Катерина адски много ми прилича на Джон Деп в карибски пирати Simple Smile тя ми е много по-симпатична от сестра си.
Иска ми се Ивана да си тръгне, но може би Сашо ще отпадне

# 889
Екатеринс изглежда така, сякаш винаги си е живяла на Дивата река.

# 890
  • Испания
Екатеринс изглежда така, сякаш винаги си е живяла на Дивата река.

С акцент на "дивата".

# 891
  • Берлин
Аз подкрепям негативните ви коментари за Ивана и Вайс. Но също в мнението на La Vikinga видях много от нещата, които мисля. И за мен "доброто възпитание" не е извинение за липсата на характер. Не харесвам никого от номинираните, но най-противни са ми Влади и Сашко. Първият обаче е способен в игрите, вторият - изначално безполезен.
Пп. Харесва ми да има игри, но на волята, не на интригата и скандала.

# 892
Според мен Ивана е по-добър играч в битките от Станимира,Алекс и Симона. Аз не бих я подценил.
За номинациите на Жътварите - логични и очаквани. Ивана последните три съвета твърдо е за Влади. Вайс е твърдо за Джери,но вчера гласува за Влади заради отпадането на Сюзън.
Любо трябваше да избира съперник на Влади, правилно не гласува за Вайс, а за Ивана защото Вайс щеше според мен с цената на разпадане на племето да опита да отстрани Влади.

Днес очаквам Влади и Ивана да се спасят. Най-добрия вариянт за тях е да си разделят победите - единия днес да касира 50 гроша, другия утре 120 или 130.
Според мен като зрител състезание между Ловци и Жътвари във втората фаза на играта ще е най-интересно и оспорвано. Рибарите просто даже и подкрепени с още двама играчи от Ловци или Жътвари си остават аутсайдери във втората фаза срещу едно от другите две племена.

Персоналното ми желание е да се сбогуваме с Алекс в петък. Каквото можеше да даде го даде.

# 893
  • Испания
Някой беше споменал за стори на Вайс, който стреля. Потърсих го, защото не бях виждала такова. Открих го една от папките-стори. Преди 2,5 години.

И нещо съвсем различно и вярно.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 09:51 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 894
Ако искат да има зрелище, трябва да отпадне Станимира. Ще видим дали продукцията е на това мнение в Петък.
Вайс, не мисли за нищо друго освен отмъщение, докато не отпадне Влади няма да се успокои, типично камикадзе. Иска да провали играта на друг, само заради възлюбената си. Преди не номинираше Влади, защото си имаше послушница - Сюзан и Влади си беше абониран от нея и джукесата Grinning. Другата седмица очаквам обединение, започнаха много да говорят за това, т.е е близо. След отпадането на рибар остават 5 на 5 и 6 за Ловците. Една груба сметка в началото бяха по 8 на племе. Рибарите взимат 3-ма и Жътварите 3-ма и вече са две племена.

Най вероятно ще е игра между трите племена и последното се разцепва.
Племето, което е 1-во си избира 1-ви участник от загубилото племе. Ще го направят, като Сървайвър 4 да няма сърдити. Тогава племето фаворит - Таяк се разпадна и се сля между другите 2.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 10:23 от YuliyanRS

# 895
Вайс може и да е спечелил, че не го номинираха, но със сигурност загуби 30 или 100 гроша, ако беше отишъл

Не се ли разпада най-малобройното племе? Защо ловците?

# 896
  • На брега на реката
Вайс, много ми харесва в игрите с изключение на снощната. Ако беше поне малко умен, но е видно, че не е, щеше да номинира Иванка, защото заради нейните манипулации и задкулисни игри, остана скрита и номинираха Сюзън. Последната не я харесвах, но беше в пъти по-добър играч и заслужаваше да остане тя, а не този плазмодий. Мега противна и нагла, но за жалост и в живота е така! Такива безполезни индивиди се прикрепят към някой силен и на гърба му стигат до където са решили.
Силно подкрепям Влади и искам да го видя на финал. Достоен младеж с поведение, което е пример за поддръжание.
Някой писа за Ловците, че били достойни??? Най-добре се представят в игрите, но достойни не са. Не виждам никой от тях да е пример за поддръжание, може би само Милен, но и него горкия го закопаха още повече.
Надявам се да отпадне мутресата, след нея Сашето и после Мирка-мисирка!
Искам на финала да видя Ваня, Влади и Любо/Милен!

# 897
Вайс може и да е спечелил, че не го номинираха, но със сигурност загуби 30 или 100 гроша, ако беше отишъл

Не се ли разпада най-малобройното племе? Защо ловците?

Според мен ще има битка м/у трите племена и последните ще се разпаднат. Това го очаквам през новата седмица. В Петък, Ралица ще им каже от следващата седмица всичко ще е различно Grinning.

# 898
  • Варна
Здравейте,  аз чета темата, но чак сега се включвам. Харесвам племето на ловците,  останалите са ми по между другото в играта.
От тези 4- ма номинирани си мисля, че ще отпадне Ивана. От там и снимката на Катя в жълто облекло, сувенир за добре свършената работа от племето и запазване целостта му.Simple Smile
Влади ще се спаси още тази вечер, Станимира умее да изненадва, а Александър мисля, че ще се мобилизира. Та така по 2-ма жътвари в останалите племена и играта продължава.Simple Smile

# 899
Струва ми се, че Александър умее да се мобилизира по-добре от Станимира, а Ивана не е чак толкова слаб играч. Слаба е на фона на останалите в момента Жътвари, но в едно кекаво племе като Рибарите щеше да е звезда на терена. По тази логика мисля, че Станимира ще си замине за вкъщи тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт