💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 041
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 470
Скрит текст:
Какви снимки на Катя? Упс, по-добре не ми казвайте. Оставете.
То и заради коментари тук без спойлери знам какво ни чака, до последно се надявах на феърплей и капчица здрав разум, но уви, не и в България.
Ако не знаех нямаше да го повярвам. Ловците са най-доброто племе, кой знае каква игра ще се падне. Естествено без плуване, хехе. Ти да видиш. Съвпадение??? Мне.
Ще видим. Едно е ясно, дори и да се спасят Ловците, само защото след всичките им победи и то убедителни повечето, това да се налага да участват наравно с останалите две племена е подигравка и пародия с участниците и със зрителите.
И един въпрос към халтурата Тупарев.
Миналата година защо не дадохте шанс на Прабългарите да се спасят??? Когато бяха в идентично положение??? 5 човека.
Аз знам защо, защото явно Тупарев има огромен комплекс от силни и можещи хора и всячески се опитва да ги унижи, за да изпъкват слабите физически и гнилите отвътре душици.

Добър въпрос, но от лекето Тупарев какво друго може да се очаква

# 1 471
  • Germany
Офф, ние гледаме с детето  и мутвахме звука на Алекс от време на време. Синът ми говори добре български, но не е много запознат с псувните и взе да разпитва, а какво казва, нещо гадно ли е, ходи обеснявай 😆
Голяма драма с тези ловци ей, Diavolo всеки ден ги оплаква. Споко, Ваня ще е добре, адаптивно момиче ми изглежда 😉

# 1 472
Яд ме е, че Мира отпадна. Ама много се изложи на пъзела, поне да пробваше, а тя стои и чака кубчетата сами да се наредят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 473
  • Бургас
Да и то най-гениалният Тодор... Пълен контражур!
По-скоро абажур 😂😂😂

# 1 474
  • София
Каква подигравка какви 5 лева? Това е игра.като им разпаднат племето да не им отнемат правото да играят?всеки играе е за себе си. В крайна сметка победителят е един, не цяло племе.

Аз искам да се разпаднат ловците защото не понасям Тодор и гъзоблизците му. Да го изкарат малко от зоната на комфорт в която се е наместил.

Не е просто игра на масата ала Биг Брадър. Нали уж е Игри на волята и битките на Арената.
Там на Арената има едно племе, което побеждава повече отколкото другите две взети заедно. Къде е феърплея тук? Не мога да повярван, че има хора, които са съгласни с подобна пародия.
Тодор и гъзоиблизците му са си заслужили правото да имат предимство във втората фаза с победите си от първата фаза. Не, играта не започва наравно за всички. Защото обикновено в 90% от случаите в подобни предавания се гонят чуждите елементи. Ако това не стане този сезон, ще е изключение, което само потвърждава правилото.
Но ние няма как да знаем към днешна дата как ще се развият нещата. Знаем само, че племе с 7 човека (да, седем, а не шест) ще се бие да не се разпадне с две племена лузъри от по 5 човека.
Това не е игра, а Тупаревска биг брадърска пародия.

# 1 475
Как разбрахте от промото, че ловците се разпадат?

# 1 476
А тия Ловци как пък изведнъж разконспирираха Йоана и Катя, че са сестри? Айде, че комуникират и се познават да речем, ама вече чак пък и роднинската връзка?
Е, съмняваш ли се..? Виж ги какви са умни. Grinning Close Един ден (за тях) преди разпадането на едното племе, те се сетиха от нищото.

Според мен те си ги знаят/подозират отдавна, дори Тодор беше намекнал затова преди време.

# 1 477
Как разбрахте от промото, че ловците се разпадат?
Скрит текст:
От промо, което беше излъчвано преди да започне предаването.. когато още не знаехме кои са. Има игри, които не са излъчени, а в тях се виждат само Жътвари и Рибари.
Ето снимка, ако искаш да видиш..
Скрит текст:

# 1 478
Стисках палци на Мира, но уви - много беше зле на пъзела, никаква мисъл. Александър удари ново дъно с поведението си. Доста шизофренично го раздаваше тази вечер. Мисля си, че не Катя, а той е способен да убие съплеменниците си в някакъв пристъп.
За кое племе се разпада не знам дали е спойлер още, понеже реално е официален тийзър. И аз съм крайно разочарована, но това е положението. Следват си един и същ сценарий.
Дяволо, той Тупарев сеир търси. Не може да има едно силно племе да побеждава и да е пример за сила и сплотеност. Трябва да има загуби, скандали, псувни, че и да тръгнат да се бият може би. А и повечето зрители това търсят. В живота рядко обичат победителите. Все искат да им намерят кусур.

# 1 479
  • София
Мира явно има проблем със зрително-пространствените и конструктивните задачи. Предполагам, че не е била особено добра по планиметрия в училище. И пак симпатиите ми са за нея.

# 1 480
Diavolo разбирам какво имаш предвид, просто мислех че отдавна са разбрали всички(зрители и участници) и са се примирили с факта че феърплей няма, нито ясни правила в тоя формат. Аз лично съм го приела такъв какъвто е - леко нагласен, леко биг брадърски, нелогичен

# 1 481
  • София
EdelV,
Да, съгласен. Това показва обаче какво е нивото на държавата ни щом това се търси и предлага. Аз не искам да го повярвам. Поне тук в Бг мама, повечето хора не го искат, с такова впечатление съм останал през годините. Малко са сеирджиите.
И да, чудесен пример се дава на младежта. Не е нужно да си силен и да побеждаваш, защото винаги можем да прецакаме силния и да го окаляме.

# 1 482
На мен от промото ми се наби в очи на Джери голото д*пе само. Ужас! Такава заголена каква воля, какви игри. Не ми се връзва нещо.

# 1 483
Александър днес, ако беше загубил доста легени щеше да изплиска. В напрегнати ситуации мисля, че е много неадекватен и може да направи всичко. Ники днес ми беше много смешен, само питаше да пусна ли, да пусна ли. Винаги се надценавя и днес си видя, колко струва и жълтици не видя.

# 1 484
Първо за мен тия предимства трябва да са много леки, а не да ти спечелят играта кажи-речи на 30-40%. Защото най-малкото вкарва адски нерви на другия състезател, за неща, които не зависят от него и от самото начало трябва да наваксва.
А като се замисли човек изобщо не трябва да ги има, това си е елиминационна битка 1 срещу 1.
Второ Александър е голям глупак, че не избра Чудомир, който на 100% щеше да му спечели предимство. Водещият си им го каза на прав български СИЛА, СИЛА и пак СИЛА и той избира Ники, който е 70 кила с мокри дрехи ......
-----------------
Сега за играта:
Предимството на Станимира беше огромно.  Цели 5 парчета по-малко, които първо да носи и да слага, а после и да ги взима, това е огромно предимство. Само това беше предостатъчно. Но, за капак и цял първи ред нареден, който реално ти показва как трябва да наредиш останалата част от пъзела ....

Сега за дебелината на дървото при сеченето с брадва, на единият му беше 10см, на другия 4 или 6, нещо такова. Това било направено понеже той мъж, а тя жена. Реално не е редно и аз не съм окей. Защото по същата логика при преминаване през ония тънките "дъски", които са дълги и странични и трябва да се пази за баланс, на единия крака му е 46, а на другия 38, как това е окей ? И това е само 1 от препятствята, в които примерно жените имат огромно предимство. Друго е, когато трябва да минават под мрежите. Реално жената не опъва мрежата и по-лесно минава, докато 1 мъж, който е много по-голям има проблем с това преминаване ....
Вчерашната игра също беше изключително направена за жени, не трябваше ли тогава въжето на мъжете да е с различна дължина, за да е честно ?

Очевидно искаха Алекс вън и дори го накараха да се върне, защото видиш ли бил пипнал пясъка с ръка, а той се наведе да си реди кубчетата.

Александър на 100% се изнерви от всички тия глупости и затова допусна 1 камара грешки. Очевидно беше и притеснен, защото като цяло паднеш ли от жена излизаш е***** смешника, а биеш ли, е какво се кефиш, отстранил си жени, нищо не си направил ..... Напълно нормално е да е под адското напрежение, предвид и че и бяха дали огромно предимство и глупостта с брадвата и сантиметрите.

За пъзела какво да кажа, Станимира имаше направо шаблон и трябваше просто да нареди страните и оттам всичко става елементарно, както направи Сашо, който го нареди за отрицателно време, въпреки че беше бесен на макс.

За псуването му, не мога да ви разбера тук някои хора. Той реално си изкарваше яда, който вероятно е бил срещу него самият, продукцията и късметта му. Никой не е обидил или да е псувал по някой. Да не говорим и че той не го прави с цел да обиди някой, а просто ей така. Аз съм същият като карам примерно, а иначе съм супер спокоен и супер възпитан.

Лично аз и приятелката ми сме се напикали на него и всичките тия "псувни" и глупости, които наговори, не знам как изобщо някой може да се разстрои от това. На мен ми потекоха сълзи и дори най-голямата комедия не ме е разсмивала така. Тоя човек направи шоуто на макс.

Абсолютно заслужено продължи. От продукцията бяха много постни в думите за него, предвид какъв огромен обрат направи, дори обсипаха Станимира с какви ли не похвали, а за Сашо нищо ....
Шоуто е абсолютна пародия, това е ясно на всички.

Да довърша за Александър и минавам нататък. Момчето беше май 1 от малкото, които се раздели с жълтиците си да нахрани не само себе си, а и другите, в началото. Тия неща май много бързо се забравят. Като идиот си даде парите тогава, а другите си ги кътат. Отделно до скоро се представяше и доста прилично.
Реално неговия спад дойде в последните 2 седмици, от оная битка в която трябваше да реди пъзел с Катерина, която буквално го побърка, а и отзад му викаха нон-стоп и той избесня тотално. Редиш пъзел и вместо да си концентриран, едната ти вика да не правиш това и онова, отзад ти врещят, е как да стане? И всичко беше за да може Катя да излезе като голямата победителка и как тя е наредила пъзела едва ли не сама.
Отделно нон-стоп скандалите и простотиите на Катя, нормално да му падне тонуса. На Ники също му е паднал много, както и на Чудомир, това се вижда от километри. В друго племе, без Катя ще са много по-окей.
Те отдавна трябваше да са я разфасовали.

Следващата седмица и разпадането на племената ще кажа, че това е абсолютна пародия и с цел да п***** ловците и "хоп" да изненадат зрителя, най-силното племе и хоп то се разпада.
Абсолютно нагласена работа. Да не говорим колко е смешно, несериозно и нелогично, при положение, че са с човек повече + че реално трябва да са с двама, ама от продукцията решиха пак да прецакат като дадат да им откраднат играч, нещо което не беше и оповестено преди играта, а и те завършиха втори на нея ....

Общи условия

Активация на акаунт