Перилни препарати и омекотители – 63

• 49 403
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Момичета тези прахове стават ли? Мисля да пробвам една пералня с черно с праха, но ако оставя бели следи да я пера с течният. А всичко останало включително и цветните дрехи на децата с праха. Без омекотител вече. 

# 166
  • оттам, откъдето започва България
Ползвам и прах и течен Персил за цветно - без забележки!

# 167
  • София
А наметали ли сте препарат, който наистина да връща цветовете на дрехите? Визирам едни черни тениски, които са избелели, но от рекламите полазват вълшебства.

# 168
После дрехите при пране пускат черно, но пък наистина се възстановява цветът.

От тази боя има и за възстановяване на други цветове.

# 169
пробвала съм подобни кърпички с черни дънки - после краката ми имаха приятен сив оттенък

# 170
Честно казано не съм сигурна дали съм качила правилната картинка, но аз споделям опит с черна боя Симпликол. Не цапа по кожата, просто при последващо пране оцветява водата. Може би, ако след боядисване се постави в оцет, може и да не пуска боя при прането.
Иначе перфектно боядисва. Но след боядисване на прането пералнята трябва да се почисти, че е доста черна отвътре. Laughing

# 171
  • Най-красивата страна
Купувам праховете от Турция-Ариел,Персил,Омо-10кг-излизат 10-12лв..
Сега си купух и Турсил и Ринсо-турски марки са,за да ги пробвам.
В момента пера с Турсил и съм доволна.
Омекотител купих Yomus-концентрат,който се разрежда.И от него съм доволна.В Турция струва 4лв.тук -8-10лв.
Някой питаше за Dual-ползвала съм само препарат за миене на съдове-концентрат е и е дозиран .Много хубав е.
За вълна-ползвам жълт Первол.

# 172
Мнение за прах и гелове ПУРОКС???

# 173
  • На изток от Ада
Ето бях обещала да сложа за оцветено бяло, извинявам се, че толкова късно, но не си бях в моя апартамент!

Много благодаря, да двйства пробвах го.

# 174
Здравейте. Влизам с питанка за прах Бинго от 9 кг. От магазин за турски стоки

По принцип харесвам този за черно пране или стари найт , и двете му или колко разновидности са там.
Но трудно го намирам.
 Напоследък пера с Персил / пак от магазини за турски стоки ,10 кг /
Благодаря

# 175
  • София
Вземи си български, по-добри са. Няма смисъл да влачиш торби.

# 176
Вземи си български, по-добри са. Няма смисъл да влачиш торби.
Кои български ?
Аз съм доволна от Бинго стари найт . Просто ме интересува този как е . Има го в магазините с турски стоки .
Инак от тях купувам Персил или Ариел и ми харесват.
Не разбрах откъде да влача торби ? Аз в Турция не съм ходила ,има опция някой да ми купи - но няма да е скоро и не искам да ангажирам .
Този мислех да купя от тукашен магазин-

# 177
Бинго не е лош прах от ниския клас...турците правят хубави прахове!

# 178
Под "влачиш торби" тя имаше предвид, че турските са с по-ниско качество и не са концентрирани. Ето този, който си показала е цели 9 кг., а е едва за 60 пранета. Тук опаковките за 60 пранета са три пъти по-леки и компактни.

# 179
Под "влачиш торби" тя имаше предвид, че турските са с по-ниско качество и не са концентрирани. Ето този, който си показала е цели 9 кг., а е едва за 60 пранета. Тук опаковките за 60 пранета са три пъти по-леки и компактни.
Попитах самият прах дали е читав.
Аз харесвам черното Бинго и бих го влачила - ако има откъде . 
Важно ми е как изпира и аз съм с куп алергии - аромата не ми докарва ринит и кихане и т.н. Дрехите след изпиране нямат нужда от омекотител и не скриптят . Съотношението цена - качество ме задоволява .
Всеки си има своите критерии .
Та кои са тези български , които са по -компактни . Споделете .
Аз пробвам всичко .

Общи условия

Активация на акаунт