Перилни препарати и омекотители – 63

• 49 419
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
  • На изток от Ада
Бинго има в Кауфланд.

# 181
Моят въпрос беше за Бинго , което го няма в Кауфланд .
Вземам само от местна верига - цената е изгодна . И само и единствено ,ако има от черното . Инак - не.
Кауфланд не ми е удобен магазин . Оттам бих купила Ариел например промоционален или някакъв от същият клас. Не и Бинго .

# 182
  • На изток от Ада
Ами в нашия Кауфланд има Бинго за черно и за всички цветове пускат горе долу често на промо 2 за 1 Бинго. Излиза по 6.79 лв. Иначе това Бинго е по 2 кг за 20 пранета.

# 183
  • София
Саня, не искам да звуча заядливо, но след като има от къде да го вземете, не разбирам защо питате къде има търсеното от Вас Бинго. Няколко потребителки се включиха в опит да дадат съвет и насока, Вие отказвате да ги чуете. Няма как да знаем Кауфланд удобен ли Ви е или не.

И за да не е спам - видях реклама на Персил именно в Кауфланд, но казаха "гел 60 пранета", имате ли представа дали има и прах?

# 184
Няма прах. Тъкмо гледам брошурата за другата седмица. Само гел и капсули. Аман.

# 185
  • София
Жалко, но поне няма да се разкарвам излишно до там. Благодаря, teta!

# 186
Саня, не искам да звуча заядливо, но след като има от къде да го вземете, не разбирам защо питате къде има търсеното от Вас Бинго. Няколко потребителки се включиха в опит да дадат съвет и насока, Вие отказвате да ги чуете. Няма как да знаем Кауфланд удобен ли Ви е или не.

И за да не е спам - видях реклама на Персил именно в Кауфланд, но казаха "гел 60 пранета", имате ли представа дали има и прах?

Съвет и насока не съм видяла.
Питах единствено за прах Бинго от първият ми пост . Оттам насетне не знам с какво провокирах тези т.нар . насоки.
Този прах не се продава в Кауфланд.

# 187
Разбрахме за вашия прах.
Сменете темата👌
Аз да питам пак за новите течни на Сано, дали сте прали?

# 188
/

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:36 от Саня Богомилова 680181

# 189
  • Бургас
Спам наред по темите, май на някого му е мнооого скучно.

# 190
  • на Мелмак
Абсолютно!

# 191
Абсолютно!
Мислех си, че само на мен ми е направило впечатление. Много досадно спамене.

# 192
  • Майнатаун
Искам да попитам дали е е възможно избеляване на детски дрешки от Персил сенситив?  Всичко на моя син пера с с този прах, но сега след като се смени сезона и много от дрешките са му е по- тъмни цветове, забелязах че доста от тях са вече избелели?
Също така препоръчва ли се детското бельо да се пере с дезинфектант?  Още е мъничък и доста често преди да седне на гърнето има и в гащичките изпуснато.  Естествено не слагам бельото му с ако в пералнята, третирам го предварително, но към прането трябва ли да слагам нещо допълнително?

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 11:57 от <3Лилит<3

# 193
  • На изток от Ада
Дезинфектант не е добре за детски дрехи, може да причини алегория. Това знам аз

# 194
Не пишете с прах или гел персил сензитив перете...но и в двата случая не, не това е причината за избеляването.

Дезинфектант - не!

60 градуса и дълга програма за детски дрехи е ок. И прахообразен с кислородни избелители.

Общи условия

Активация на акаунт