Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 64 620
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 020
  • London
За пред камерите Алба Роса.

# 1 021
С тези подвеждащи монтажи, да не би брадвата да е за Ваня?! Може Мария да е заела нейното място на ратай.

# 1 022
  • London
Всичко е възможно, от видеото обаче уж е за Поли брадвата.

# 1 023
Не мисля, че Петър ще хареса Поли. Просто ще и се мазни известно време, защото усеща аспирациите и евентуално да си я ползва за патерица до финала, както си ползва и Ванчето. Но ми се струва, че не може да понася Поли

# 1 024
Не знам за кой е брадвата, ама явно Пешо е последвал съвета на Калоян да пресъздадат "'Чистката''.Scream

# 1 025
Защо Мария е с ратайски дрехи? И в двата кадъра - при ратайската колиба и в обора беше с Петър т.е не са стари кадри. А Ванчето изобщо я няма в промото.

# 1 026
  • Варна
Защо Мария е с ратайски дрехи? И в двата кадъра - при ратайската колиба и в обора беше с Петър т.е не са стари кадри. А Ванчето изобщо я няма в промото.
Ами може да са объркали промотата. Другата седмица ратаи - Петър и Мария.
Което значи че фермер е.... кой? Пак Поли?

# 1 027
Не мисля, бяха седнали на масата и Поли беше до Андрей т.е тя е фермер.

# 1 028
Ако Поли е отново фермер, Мария ще е ратай, според мен.

# 1 029
Ако Ванче избере Даяна за дуелист 2. Мислите ли, че при отпадане Даяна ще посочи Поли за фермер? Защото ако Ванче избере Дана мисля, че при отпадане на Дана със сигурност няма да избере Поли.

# 1 030
  • Варна
Ако Ванче избере Даяна за дуелист 2. Мислите ли, че при отпадане Даяна ще посочи Поли за фермер? Защото ако Ванче избере Дана мисля, че при отпадане на Дана със сигурност няма да избере Поли.
Ако приемем хипотезата с обърканите промота - да.

Ванче вика Даяна, Ванче печели. Даяна предлага Поли за фермер /защо не Данчо, може би заради завета на Габи/.
Естествено гласуват за Поли. Тя прави Петър и Мария ратаи. После пак женски дуел -  Мария срещу???

# 1 031
Ратайкиня Ваня скача в тъмна доба да буди Даню, който ЮХУУУ, спи до Дайчето. Smile
В миниатюрна бохчичка с хлебец и лютеничка двамата приятели се качват на покрива да мажат филии и да ги лапат с първите слънчеви лъчи.
Ако не знаехме, че Йордан има годеница, а той я спомена веднъж-дваж, историята им би била романтика и лютеница! Smiley

За Ваня не се изненадах. Поведението ѝ толкова ескалира, че спокоен гримьор като Поля силно се е напрегнала.  Ако Хепи загуби дуела ще предложи Петър за фермер и току пак спечелил Smiley Ако победи и евентуално спечели фермерската позиция ще го избере за вице Smiley Завалията няма отърване от тази жена.
 А Калоян го чака търпеливо. Wink

Компотите не са ли за фермерския пазар? Надя няколко предложи да си отворели? Какво ще продават?

Кустев и Мария с точни преценки за съфермери и ситуации.

# 1 032
Естество, че Поли ще е до Андрей. Нали фермера е до водещият при избора на втори дуелист, а това ще е довечера.

# 1 033
Джоли, и аз мисля така. Явно нещо се е случило, за да е ратай Мария. Може би нещо с Хахо Ванче?

# 1 034
Сега и аз изгледах промото. Бре, Ваня да не е направила някой срив. Worried На масата са Надя, Мария и Даяна.
Мария нещо държи тон на Поли. Тя плаче и казва, че се надява всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт