Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 831
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Аз пак не видях Мара да е посегнала. Сляпа да не съм?

# 1 126
  • Другата България
Офф, аз още се чудя как това с ножа ще го оставят без наказание.
Щом досега нямаше нищо, явно така ще остане.
Явно трябва наистина онази ненормалната да навре някой " в печката", докато мята с ножове по него "случайно", за да се усетят И и А, че нещата не са ОК.
Пълен потрес, аз не помня такова чудо.
Още се чудя и друго.
Тези къде смятат, че са отишли? Това вече го дискутирахме многократно, но все пак.
Значи драмите настават като някоя "жена" трябва да иде ратай. И се започва. Не са ли гледали досега формата, какво са очаквали - че са единствени и незаменими? Че те все ще са пропуснати? Мара Ножа не протестираше само когато Петър я изпрати ратай. И то защото се натягаше на Петър, и той беше от "властта".
Всичко останало - Жанета, Антония, Доня Шкафче, Поли, сега и Мара - тия откачат, като чуят за ратайство!!!
ВърхА на всичко е неуравновесената Ваня, която иска да се върне, защото има сметки за уреждане с Поли!!!
Тоест, ще отмъщава за ратайството!!!
Нямам подходяща емотикона, за да си изразя емоциите, ама тази си вярва, че ако бие Дана, ще я изберат за фермер!

# 1 127
Защо Поли да трябва официално да се оплаче от агресорката, нима малко хора са свидетели, има и поне един оператор, дето върви след тях, за да снима всичко... Пешо и Шкафчето през цялото ереме ги слушаха и нищо не казах, на Шкафа и опря хвърления нож в кокалчето и тя пак нищо. Къде са живяли тия мизерници, та такова поведение им се струва нормално и с ненужна намеса...!?!? Ама много е хубаво да наблюдаваш отстрани как друг води твоите битки..

# 1 128
  • пак там
А все пак защо Ваня и Мария са си сменили местата като ратаи?
Явно според новите правила трябва някой да замести Ваня, докато се готви за дуела.

В интерес на истината, Мария набута ножа в ръцете на Поли и й каза: "Хайде, удари ме". Така че ситуацията е мааалце по-различна, отколкото каза Поли. Дайте все пак да бъдем честни, а да не повтаряме като папагали.

# 1 129
Мария - проста.Надя - интригантка. Поли - интелигентна и възпитана.Петър - не е добър човек.Калоян- не става.
Даная- лигня ,също като Данчо.

# 1 130
Вие сте казали всичко, ама и аз да се включа. Мария още дори преди ножа с това агресивно просташко викане, ако ми се пулеше така насреща, както ми пада пердето щеше да има бой на негри в тъмна нощ. После щях да си изям чорапите от яд, че съм се изложила така, но ако не съм на кеф и такава гъска с претенции, че е много опасна бабаитка, да се опитва да ме плаши... И в този ред на мисли, браво на Поли, че хем й отговаряше и не се сви в ъгъла, както повечето там биха направили, хем не й слезе на нивото.

А като изключим Мария, Пешко е също толкова виновен. Голям интригант ще излезе това момче. Как им запали фитила на всички женски там. Сигурна съм, че той можеше да се намеси в началото на кавгата и да я спре, но нарочно не го направи. Егати. В потрес съм.

# 1 131
За мен, поне от това, което се показва, Надя много умело посява семенцето на раздора и после остава встрани и гледа как другите се 'доизбиват'. Има нещо доста хитро в нея и определено ще успее до финал. А всъщност тя е достатъчно силна да стигне дотам и без постоянното дуднене.

# 1 132
Офф, аз още се чудя как това с ножа ще го оставят без наказание.
Щом досега нямаше нищо, явно така ще остане.
Явно трябва наистина онази ненормалната да навре някой " в печката", докато мята с ножове по него "случайно", за да се усетят И и А, че нещата не са ОК.
Пълен потрес, аз не помня такова чудо.
Още се чудя и друго.
Тези къде смятат, че са отишли? Това вече го дискутирахме многократно, но все пак.
Значи драмите настават като някоя "жена" трябва да иде ратай. И се започва. Не са ли гледали досега формата, какво са очаквали - че са единствени и незаменими? Че те все ще са пропуснати? Мара Ножа не протестираше само когато Петър я изпрати ратай. И то защото се натягаше на Петър, и той беше от "властта".
Всичко останало - Жанета, Антония, Доня Шкафче, Поли, сега и Мара - тия откачат, като чуят за ратайство!!!
ВърхА на всичко е неуравновесената Ваня, която иска да се върне, защото има сметки за уреждане с Поли!!!
Тоест, ще отмъщава за ратайството!!!
Нямам подходяща емотикона, за да си изразя емоциите, ама тази си вярва, че ако бие Дана, ще я изберат за фермер!
Мери, подкрепям.
Дано ако Ваня бие не я изберат з аз фермер щото е ясно кой ще е вице и кой ще командва пак.

# 1 133
Великите не лицемери и не лични... Една Поли се сети да покани Андрей само. И с желание да го посрещне подобаващо. Браво за идеята.

# 1 134
  • София
Аз се чудя Дана кого би посочила за фермер, Анго?

Шкафче е ясно 😁

# 1 135

Шкафче е ясно 😁
Офф и Дана. Тя пък като нищо ще предложи Мара.

# 1 136
  • София
Великите не лицемери и не лични... Една Поли се сети да покани Андрей само. И с желание да го посрещне подобаващо. Браво за идеята.

Как пък не ѝ дойде по-рано тая идея? Май иска да се мазни за оценка накрая.

# 1 137
Въпреки че спаси кученцето ( браво,  за което),  не мога да харесам Надя. Има нещо толкова фалшиво в нея. Особено на интервютата си е актриса, макар  и треторазрядна.

# 1 138
  • Другата България

Шкафче е ясно 😁
Офф и Дана. Тя пък като нищо ще предложи Мара.
Не думай.
Че като нищо ще го направи.
И другата седмица пак женски дуел.

# 1 139
Пешо какви високопарни слова изрече пред Андрей. Пръв обединител се извъди.

Общи условия

Активация на акаунт