Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 770
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Другата България
Именно, затова целта е да се "изчисти" Даяна.

# 1 606
Анджак. Стига Дая да не се отърве от ратайство.

# 1 607
  • София
Да, ще докаже, че е играч ако я избере.
За мен Даяна не е доказала с нищо, че заслужава финал, но познавайки хората ще събере доста незаслужени гласове, така че е крайно време да се маха от Фермата. Simple Smile

# 1 608
  • Другата България
А, тя щото Надка е доказала.
Моля ти се.
С интриги и схемаджийство не се доказва нищо.

# 1 609
  • Sunshine state
За мен Надя не е чак толкова долюбвана от останалите. Само се правят, че са ок с нея, за да им върти мандрата и чат пат кухнята. Не я харесват кой знае колко, освен Ангел, и ако тя стане фермер, ще има скандали. Толкоз с всенародната любов и признателност на фермерите. 😁

# 1 610
  • София
Да, ще докаже, че е играч ако я избере.
За мен Даяна не е доказала с нищо, че заслужава финал, но познавайки хората ще събере доста незаслужени гласове, така че е крайно време да се маха от Фермата. Simple Smile

Да, на мен Даяна и лютеничният романс са ми безкрайно скучни. 😁 И като заговори с провлачения, актьорски глас...

# 1 611
И на мене изгревно-лютеничният романс Joy ми е страшно скучен, ама страшно, мъкааа. Дано ни отърват скоро от това, не се търпи тази досада.

# 1 612
  • Sunshine state
Прекуцаха жените в тоя сезон, никакви ги няма. Надя даде голяма заявка в началото, а върти интрижки и пали фитили, доста дребна душица излезе. Мария в акъла хич я няма, агресира , Ваня циври и сменя настроенията като че е в ранен климакс, Даяна с любовната сага, Поли е слаба ракия.. То една няма за светА.

# 1 613
Ми, това е, "винаги двама, винаги" право думаха - ценните кадри - Жани и Тони - са вън, останаха хора, които не заслужават. Сите останали жени прекуцаха. Joy

# 1 614
  • Sunshine state
Откак ги няма, нищо не е както беше в тая Ферма. 😂😜

# 1 615
  • Другата България
Затова ще върнат Миленита......

# 1 616
  • Sunshine state
А, дано! Искам да видя безценната физиономия на Надка. 😃

# 1 617
  • София
И аз, да идва утре вече, та да видим дали това вещае промото наистина 😁

# 1 618
Мале, добре, че имам пожарогасител, страх ме хваща, че ако върнат Милена, искрите от очите на Надя ще минат през екрана. Joy

# 1 619
  • София
Е, хайде сега, интригите и схемите са основна част от играта в реалити формати, а когато си подкован освен на горния етаж и със сила и бързина, то е много трудно да те бутнат.

Общи условия

Активация на акаунт