Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 585
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 255
На мен ми стана много противно как Пешо каза на Ваня: "Ами дай да те забременея тогава и...", след което я плесна по задника без притеснение. Явно е нещо нормално. За мен би било унизително.

# 256
На мен ми стана много противно как Пешо каза на Ваня: "Ами дай да те забременея тогава и...", след което я плесна по задника без притеснение. Явно е нещо нормално. За мен би било унизително.
Това минава всякакви граници. Малоумник.

# 257
отвратително! Да те забременея... смешко!

# 258
В съзнанието на Дана съществуват само влюбен, лицемерен и номиниран за дуел. Много плоско момиче, как се справя в живота навън?!

😄 Как си правите крайни квалификации за хората от 2 минути много странно.
Иначе днес не съм чула да е нарекла някой лицемер? Или съм изтървала 🤔

Е, кви две минути, от месец и половина едно и също слушаме от нея.

# 259
Това минава всякакви граници. Малоумник.

Според мен тя също е малоумна, за да му го позволява. А тя явно го позволява, щом той е останал с впечатление, че е окей да го прави.

# 260
Пешо и Калчо, че са зле, то е ясно, но и Дана може ли да изпадне повече. Не бяха минали и пет минути откакто Косъма си тръгна и тя се опита да заеме мястото й. И как говори за Ванчето, много грозно.

Надя пак напомни за себе си. Пуска мухата ей така и им гледай сеира. Може и да е била права, но не беше чак толкова болка за умиралка, никой нямаше претенции към краставиците или картофената салата, така че спорът е безсмислен.

Данчо каза, че застава между двете дами, защото е ерген, момък. Този човек наистина е забравил едно нещо там как се казваше, ааа, да, годеница.

# 261
  • Варна
Абе Ванчето е готина, макар и на моменти инфантилна. Само по-мъжки да се държи с Пешо секса.

# 262
Данчо нещо май се опитва да се сближи с Калоян и Петър, Дая обаче не го последва. Момичето е умно и знае кое е правилно за нея!

# 263
  • Другата България
И за Дана предвидих.
Че ще иска да заеме мястото на Тоца.
Много предвидими тези.

# 264
  • London
В съзнанието на Дана съществуват само влюбен, лицемерен и номиниран за дуел. Много плоско момиче, как се справя в живота навън?!

😄 Как си правите крайни квалификации за хората от 2 минути много странно.
Иначе днес не съм чула да е нарекла някой лицемер? Или съм изтървала 🤔

Ти да не си някаква роднина на Дана. Гледам само постове за нея коментираш и обсъждаш сякаш я познаваш лично.

# 265
  • Варна/Амстердам
Ангел прекалява с обвиненията към Шкафчето. И да е бил прав за някои неща, не му дава правото да я унижава пред всички. Ами грозно е. Колкото и да го е дразнила Милена, също не мисля, че заслужи цялата помия, с която бе заляна от Анго. Явно този човек е много огорчен от жените, щом проявява такава вербална агресия към тях. А на Надя й капе мед от устата като каже "Геле". 😅
Мисля, че той се преструва, че има стратегия. Всъщност изобщо не знае какво прави. Селски хитрец е, няма да покаже нещо различно.

# 266
Данчо нещо май се опитва да се сближи с Калоян и Петър, Дая обаче не го последва. Момичето е умно и знае кое е правилно за нея!
И на мен това ми прави впечатление. Но и те сега повече от всякога ще искат да рекрутнат хора в отбора си, защото реално останаха двама. Миналите седмици се държаха високомерно, но вече нямат избор.
Впрочем Пешо Секса повече се усеща накъде е задухал вятърът на промяната, но Чевенобузото момче пак не е в час.

# 267
Голям скандал за някакви салати.
Дана много хубаво му каза: "Така става като и подаваш пръст".
На мен пък ми направи впечатление, че тя каза, че цяла седмица Ваня я конфротирала и занимавала с изказвания свързвани с нея и Петър, очевидно тази ревност, която ни се показва не е само от днес. Ама все пак не мога да ни покажат всичко. Аз обидни думи не видях!

Марчето уж се нагажда, но тези пререкания с Надя ме изненадват. Въпреки, че в последващ момент ги виждам в добри отношения.

Днес забелязах Поли за първи път, а тропането на масата май всеки фермер си го слага в длъжностната характеристика.

Ангел си е пълен непукист и мисля, че се забавлява на глупостите им.

# 268
  • София

Умно, умно, колко да е умно. Как се прегръщаха за лека нощ, то любов ли бе, то чудо.

Поли се опитва да се наложи, трудно й е, което е нормално за хора, които до този момент не са я приемали на сериозно. Надя ме изненада как създаде скандал и не се обади на масата. И за мен е грозно да си направиш само за теб нещо за ядене. В крайна сметка там всичко е общо и се хранят заедно. Не е трудно Пешо да нареже краставичка и за другите. Но те с Калоян демонстративно се отдръпват. Дана и тя глупавичка.

# 269
Като стане някоя жена фермер и Надка откача. Веднага почва с интригите.

Общи условия

Активация на акаунт