Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 804
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 390
Данчо
Скрит текст:
поства в инстаграма си и не е админ. Та...нищо чудноо...Би било жалко ако си отиде толкова рано. Очаквах повече от него.

Пепи добре показа с поведението си, че за него всичко е схема. Няма приятелства, любов итн, нещата са въпрос на интерес. И с това, че ходи да занимава Ванчето, мрънкайки й, че го пращала на дуел, и с това, че започна да се тюхка пред Калоян, че май били сгрешили...Сгрешили с какво? Ако действаш чистосърдечно и без задна мисъл, няма да се питаш сбъркал ли си в такава ситуация. Все пак би трябвало да им е ясно, че с който и да се сдушат, рано или късно ще си ходи. А не ми стана ясно пък със Жането кога са били такива големи приятели, та я турнаха в карето. Като през това време Ванчето изчезна от него, сякаш Даката направи някой фокус.

# 391
  • София
Направо не мога да повярвам, че Ванче реве, защото някой и е казал еди какво си. То уж това е поводът, но реално тя си страда за Петър и я е яд на него. Държи се като обидено момиченце, което не получава желаната играчка. И влюбването се превръща в ирония, заяжда се, прави всякакви глупости, за да бъде забелязана от него.

Нека си го кажем с точните думи.. Много жени биха се държали по същия начин, ако са на мястото на Шкафчето...
Ако Петър се държеше с нея както в началото, тя щеше да пърха и да лети щастлива наоколо, и нямаше да отразява никакъв бай Анго .

# 392
Леле,  ако Петър и Ваня са ратаи кой ще готви? Как ще се оправят с животните?

Ваня има много хубави снимки в инста. Такива места е посетила, че мнозина като екскурзия няма да ги сънуваме. И не просто да се отбележи, старае се да ги разгледа, опознае. В готина компания е и тук катери планини, дейна, усмихната. Що точно във Фермата реши да "търси" мъж?
Реве, според мен, защото я е яд на себе си. Допусна да прояви (увлечение) слабост, а е достатъчно интелигентна да схване как изглежда в очите на съфермерите и зрителите.

# 393
  • София
Дано Петър не избере Кустев, гледа ми си още този човек. Кустев ми изглежда силен, но от Петър може и да падне, поне алманахът ще загуби. Дано дръпне Стоян.

# 394
Дано Петър не избере Кустев, гледа ми си още този човек. Кустев ми изглежда силен, но от Петър може и да падне, поне алманахът ще загуби. Дано дръпне Стоян.
Нищо не се знае. Кустев е доста силен. Пешо го видяхме срещу Асен, ама там и 7 г. ми внук щеше да се справи.
Та не знам дали Пешо ще рискува с Ангел или с Кустев.

# 395
  • Sunshine state
Надя е точно от типа вечно недооценени хора. На такива с кеф да им кажеш да не ти помагат, че после започват звучно да се жалват как не си ги оценил. От нея и копче даром не бих взела, че после ще си го платиш скъпо. Все ще те карат да се чувстваш длъжен. Мария не ми е ставала особено приятна, за мен е скандалджийка.
Смятам, че Петър ще дръпне Стоян. Изненади не очаквам.

# 396
При дуела между Асен и Петър най-интересната и силова битка не се игра. Честно казано Петър не показа нещо изключително като спортист. Все ми е пред очите с черните 3/4 чорапи как се мъчи да се изкатери по въжето и го гледа жално като голям конец.
Очаквам изненади.

# 397
А представяте ли си Стоянчо да победи Пешко, а?
Но искам дуел Пешо срещу Анго или Кустев. И Пешко - вън. Но няма да избере някой от тях, а баш Стоянчо, за жалост. Не че Стоян ще ми липсва.
А Калоянчо сигурен, милият, че Пешето ще викне Стоян и ше го победи, и кво? Ще изберат пак Пешко ли за фермер, да бе, сигурно, да продължава да се надява.

# 398
Стоян би могъл да вземе превес над Пепи в някои игри. Ако е нещо, за което се искат килограми например. Онази, дето дърпат каруца ли, какво беше? Ама на Стоян ще му пречи шкембето. Освен Кустев да го вкара светкавично във форма. И на Алманаха ще е по-добър сигурно от Пешо. И на онази игра, в която засмукват вино. Все пак има опит с гайдата и по-развити бели дробове предполагам.

# 399
Здравейте. Относно дуела, като повечето от вас, и аз исках Антония да отпадне, още повече след като тя изпрати Поли на дуел. Ако сте забелязали, Петър повече клонеше към Кустев за първи дуелист, но Антония само хейтваше по Поли и го убеждаваше тя да е дуелист. Калоян също се подведе по акъла на Антония и го дадоха как казва на Петър, че Поли му е най-добрият вариант за първи дуелист. А самата Антония, заслепена от случайната си победа над Милена, дори и за миг не допускаше, че Поли може да избере нея за втори дуелист, защото се смяташе за много силна и можеща. Затова и победата на Поли беше много триумфална. За мен беше очевидно, че тя ще победи в петата битка. Тя е бодибилдър, тренира с големи тежести и съответно има по-обемни и по-издръжливи мускули.

А самата Поли не мисля, че е дразнеща или неприятна. Дори си мисля, че тепърва ще се разгърне и ще покаже повече от себе си. Не ми е фаворит, но и не ме дразни по някакъв начин.

От жените, най-много (и май единствено) харесвам Даяна. Незряла е по отношение на връзките и мъжете, но в много ситуации реагира най-адекватно от всички, и е най-интелигентна сред жените. По-назад говорихте за красота, и тя за мен, е най-красивата този сезон. Излъчва нежност и ефирност. Харесва ми и, че е премерена, а не е като повечето вътре, които само говорят, крещят и по всякакъв начин се стараят да привлекат вниманието на всички.

От мъжете най-симпатичен ми е Кустев. От начало ужасно ме дразнеше, но после се оказа много усмихнат и приятен човек. Интересно е, че той е влязъл да играе игра, а не да търси любов, тръпка или разнообразие. Това означава, че той е успял човек и е доволен от живота си. Докато, ако ви е направило впепатление, една част от участниците са неудовлетворени от себе си или от живота си по някакъв начин и това си личи - приемат всичко твърде лично, вживяват се в най-дребните битовизми, привързват се твърде много към хората и мястото и т.н. На този етап Кустев ми е фаворитът за финал. Надявах се Поли да избере него за вице.

# 400
Мен ме кефи развоя  на сценария.Поли фермер - интересно.Има интересни ситуации,които разкриват участниците/ако приемем,че кадрите и действията не са много манипулирани/.

Относно мизерията в кухнята - как не са усетили тия мишки да смърдят?И то до печката.Последно там готвиха Антония и Поли май.Голяма мизерия.Разбирам защо Надя се разфуча.Също така разбирам и репликите за краставиците и картофите.Въпросът не е, че някой си е ял,а че идеята е да се хранят заедно.
   /У дома на вечеря,а и на обяд когато има повече от един човек,се храним заедно.Никой не си сипва преди да сме се събрали/
   Оффф,тоя Петър що не продължи да си е вълк единак,що така се сплоти с мозъка и Калоян???Яд ме е на него.
С Даяна щяха да са хубава двойка - визуално.А тя с тоя чичак Данчо.В чичак влагам какво ми носи като усещане,не като визия.

# 401
Кустев във визитката си казва, че се е забил с някакви кредити. Та, нормално в такъв случай да го кара по-делово, щото требе парангес, и то, за да чисти дългове. Мен засега повече ме забавлява той отколкото дразни.

# 402
Че кога е бил Пешо вълк-единак, когато не го и забелязвахме, щото толкова го и даваха? Откак Калоян стана фермер, все са си двамата - винаги двама, винаги... С малко притурки, ама те са временни, мъжката любов - вечна, тъй рече червенобузко.

# 403
Стоян би могъл да вземе превес над Пепи в някои игри. Ако е нещо, за което се искат килограми например. Онази, дето дърпат каруца ли, какво беше? Ама на Стоян ще му пречи шкембето. Освен Кустев да го вкара светкавично във форма. И на Алманаха ще е по-добър сигурно от Пешо.

Защо мислиш така за алманаха? До сега Стоян май не е се е изявявал на въпросите, а се съмнявам да стига по-бързо до бутона от Петър, та затова мисля, че Петър ще е по-добре на алманаха.Видяхме, че тази година по-бързите имат по-голям шанс да спечелят алманаха.

# 404
  • Варна
Че кога е бил Пешо вълк-единак, когато не го и забелязвахме, щото толкова го и даваха? Откак Калоян стана фермер, все са си двамата - винаги двама, винаги... С малко притурки, ама те са временни, мъжката любов - вечна, тъй рече червенобузко.
Откакто Миро излезе.

Общи условия

Активация на акаунт