Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 834
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 540
Ти па, месец и половина мизерия, те са си свикнали вече да са мръсни. То предаването ще свършва вече, тия нямат ни баня, ни къща, никога не е било това.

# 541
  • Sunshine state
Надя е ужасна- нямало да готви и да става рано, все едно някой я е карал. 🤢 Никакви изненади при ратаите. Супер! Радвам се , че Петър заминава ратай. Ванчето е много нестабилна, както в началото не я даваха почти, сега все е в полезрението с вечното си мрънкане. Стоян и той като някое лапе - не смее да гракне срещу някой нъж, ама на Ванчето се изрепчи, а после се оплака и на Поли. Щял да тръгнел с главата напред той, видиш ли.Направо ни изплаши. Калоян е много прост,ама това е ясно. Аз мисля, че Петър ще избере Стоян, ако бъде посочен за дуелист.

# 542
Гледала съм почти всички ферми, такива тюфлеци до сега не е имало. Тюфлек до тюфлека.

# 543
  • Sunshine state
Тюфлеци, не, ами тюфлеци. Никакъв стимул нямат за работа, ама това е пак вина на продуцентите - изпълнели,неизпълнели задачите, храна и цигари има на корем. Жалко за собственика на имота Андрей. И нляко им дават, вместо да си доят.. Абе пълна пародия. То освен едните ратаи и дуелист да определи, фермерът вече няма смисъл да се пъне да гони норматив.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 01:43 от Pupitka

# 544
  • USA
Собственика на имота е прибрал солидна пачка,за да му ползват земята за снимки,така че хич не го жаля.

Петър и Калоян ми бяха симпатични този епизод.Петър с иронията по време на избора на ратаи и Калоян в разговора как обясняваше,че жените с кариера не бива да бъдат подтискани от домакинска работа и трябва тя да се дели по равно в едно семейство.И че такива жени като майка му(отдали целия си живот на мъж и деца) вече няма.Ми..прав е.
Мария с тези масажи не ми допадна.Знам,че е на майтап и няма симпатии към мъжете там,но все пак не й отива да си разкопчава сутиена и трима мъже да я масажират.Аз не бих го направила.
Надя има някакъв проблем - вечно търси да е оценена и хората да изтъкват колко е можеща и работна.Комплексарщина според мен.Сякаш някой я задържава да става в 5 часа и да цепи дърва.За камерата ли се прави на най-най,не мога да я разбера.
Хепи Ванче ме напряга само като я гледам,а какво остава за един по-интровертен тип около нея,който иска всичко друго,но не и еуфория и емоции.
Даяна с тези претенции и ревност не знам..разочарова ме.Хвана се със селския тарикат,който унижава годеницата си в национален ефир и вместо да се отдръпне,тя го ревнува от всяка,казала му добро утро.Явно изискването да не яде чесън е по-важно от това да е стабилен и верен партньор.Да й имам акъла на 13 годишна..

# 545
Не знам на само на мен ли ми се струва, но формата взе да се доближава  и да ми прилича мн. повече на Big Brother. Изгуби се идеята на Фермата едни хора да издигнат нещо от нищото ,като преминат през това с мн. лишения и работа за да осъществят мечтата с мн. гладуване и отборна игра.Сега участниците са презадоволени и всичко им  се дава на готово и за тях остава не да мислят за прехрана и оцеляване, а да въртят интриги и да мислят как да прецакат и омаскарят участника който по някаква причина не харесват или си нямат обща приказка и да си отмъщават при първа възможност. Аз виждам повече скандали и сблъсъци на характери което е типично за  Big Brother който е замислен като експеримент за държанието и поведението на мн. различни хора затворени в една къща.И за скъпят зрител остава само панаира от караницата на  едни хорица затворени в малко пространство и тяхната единствена цел е да изпъкнат и да се докажат кой от кой е по голям тарикат и кой кого ще надцака. Може би понеже НТВ спря Big Brother Иван и Андрей са решили да направят нещо средно м/у давта формата за да привлекат и тази зрителка аудитория която си пада по това , да гледа простотията на Българина, като седи в къщи и си мисли ,че той е мн. по различен и забавлявайки се гледайки чуждото падение и излагация.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 20:01 от никола петров

# 546
  • София
Дана работела като журналистка и е откритие на Сашо Диков: https://www.facebook.com/297901544856/posts/10158588745954857/

# 547
  • София
Не познах за ратаите, но като цяло не е никак изненадващ избора. Петър ясно, ама за Ванчето не го вярвах. Според мен Поли нарочно му натрапи Ванчето. Физиономията която направи Петър при избора бе красноречива, че са го настъпили по мазола. Общо взето Поло му го върна с лихвите. А това Ванче много ме натоварва дори само да я гледам и слушам, а какво остава да си с нея нон-стоп. Ама то не млъква това чудо. :о Каква е тази хиперактивност не знам, някакво болестно състояние е сигурно. Истински му съчуствам по мъжки на Петър и го разбирам. Такава натрапчивост и мен би ме накарала да бягам с двеста. А той си е интроверт човек, това стана ясно още от ден първи. Винаги е бил един такъв стоик, по-вглъбен в себе си. А че грам не я харесва е ясно още от един месец насам.
Калоян е възпитан в строго патриархално семейство, така че е оправдан донякъде за мирогледа си. Ако сериозно го мисли това, че трябва да се помага и отменя жената в домашната работа то има червена точка. Защото почти цял живот му е набивано съвсем друго нещо в главата.
Мария все повече се излага. Пак мърмори срещу Поли. А гласува за нея иначе. Глупава жена. Какво шетала, сега чак се разработила. Ами по-добре късно отколкото никога бе Марийке. А съпругът и как ли гледа как трима мъже и масажират гърба със смъкнат сутиен. Ами аз таквоз чудо не видях и от Жанета и от Антония. Сори. А Надя като закиселее почва и мен да ме дразни вече. Какво става с тези кошери, забравиха ги. Като отиде там и светва. Иначе има много лъчезарна усмивка, но тежкия и живот си личи от километър.
Даяна освен ако не играе (няма как да ме 100% сигурни) си е здраво хлътнала по Данчо. Щом и за глупости почна да го ревнува е сериозна работата. Напоследък и нея я виждам все по-меланхолично настроена, сякаш всичко това почва да и писва и иска да се маха или поне да остане сама за известно време, далеч от всички и всичко.

# 548
Сцената с Ваня и петела, как го корми и как се бори с тенджерите е една от най-смешните от началото на сезона. Иначе ми се струва, че Петър си искаше Дана за ратайската дупка, да не би да си е прехвърлил влечението. Някой по-горе каза, че май му е поомръзнало вътре, като нищо да използва тактиката на Асен, да си избере бай Анго и като падне да каже "нищо, просто беше по-добър от мене".

# 549
  • USA
Aбсурд,Петър е в играта,за да я спечели и на никой не би дал излишни точки,дори и една точка.
Много минуси му намирам на Петър и не бих контактувала с такъв мъж романтично и приятелски(на база това,което излъчват в предаването),обаче едно му признавам - нахъсан е да побеждава.
Аз и честно казано го смятам за един от най-силните мъже там,наравно с Боби и Калоян.Кустев също може много да ни изненада,но пък е на 40+ и младите имат предимство.

Аз прогнозирам Петър на дуел,вика Стоян или Ангел и Петър побеждава.

# 550
Не можах да гледам вчера. ЗаспаФффф...
И какво? Пепи - ратай. С Ванчуша? Малии...
Аз не знам за климакса на Ванчето, ама Надя...май-май ...има нещо такова при нея.
Мара за мен си е олицетворение на простата жена. Може да не е лоша, но си е проста. А от простотия човек прави някои неща, които не са много хубави.
Дая какво го е заревнувала Фокус-Мокус. Да се стегне малко. Дано да успее да погледне него само като на приятел. Така ще й е далеч по-ценен, мисля.
А какво стана с Хармония? Излекуваха ли я?

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 09:13 от Анонимен

# 551
На Пешко ако му се оставя играта, няма да викне Анго. Анго може да отупа всички мъже там, и селянин с умения, и силен, и бърз.
Но ако Пешко падне от Стоян, тогава много ще се радвам. Не за Стоян, той е доста неприятен, за позора ще се радвам, точно както се радвах на отпадането на Тонка тъпото, че не можеше да повярва, че падна от човек, когото толкова е подценявала.
И мисля, че затова трябва да избере достоен противник Пешко, че поне ако падне, да не е толкова срамно.

И си пишем ние тука за мъжки дуел и изведнъж - Баам, изненада, Поли праща Ванчето на дуел.

# 552
Може и Ванчето да е на дуел...

# 553
Петър сбърка много като се съюзи с онези двамата. Ако беше си стоял на разстояние и си беше поддържал линията на кротуване, щеше да бъде много харесван отвън и с много, много голям шанс да спечели играта.

# 554
Цитат
А какво стана с Хармония? Излекуваха ли я?
Дано я излекуват, че Калоянчо Бибиянчо има шанс само срещу нея на Арената.
''На червея, когато му дадеш власт, той става змия''. Flushed Бре -бре - бре! То затова Калоенчо, фермерите избраха Поли - не ти дадоха шанс да еволюираш. Демек оставаш си Animal Bug
"Чух, че казват, че сме големите играчи и тарикати", похвали се съветникът на царя. Аз пък чух, че си големият губещ, и че само слухът ти е голям. Чух, че и песничка има за теб -
Аз съм мъничко човече,
на фермерите мил другар,
Имам бузки червени,
А в ръката скъп дар (косъм от Тони).
тра -ла -ла, хи -хи -хи
Зная слухове и клюки,
Що съм слушал зад стени,
Зная хитрости чудесни,
Те помагат ми в беди! Дали!               
На Пешко ще загинат половината мозъчни клетки, докато съжителства с Ванче. Тя пък като разбра, че ще е ратайкиня, сякаш получи конска доза адреналин . Цял ден скуба, корми, пожар направИ, но накрая - заслужена награда, легна си до Пешко.
Ех, любов... само да не беше суров картOFF.

Общи условия

Активация на акаунт