Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 64 158
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 795
Добре, Ваня в момента в който някой и каже нещо на въпреки е барут, разтреперва се и е готова да ревне. Как е търпяла богатите клиенти с безкрайните им претенции, лиготиите им. Най вероятно някои от тях са я правили на луда калинка/не всички са културни и учтиви /

# 796
  • София
Е не си ли чувала за професионални изкривявания.
Освен това, щом е обикаляла света, значи е била изцяло на яхтата седмици и месеци наред. Едва ли е имала време за връзки в кратките периоди на връщане.
Ами търпяла е за пари. И колко е плакала след това в каютата си, само тя си знае. Освен това едно е да трябва да търпиш по професионални причини, друго е да трябва да търпиш в живота. Именно, защото е потискала чувствата и желанията си толкова дълго, сега й избиват емоциите за щяло и нещяло. Не сте ли забелязали, че ако потискате чувствата си в работата, после си го изкарвате на близките вкъщи? А за бърнаут не сте ли чували?

# 797
Ами тя и във фермата е за пари. Какво е очаквала след като залога е сто хилки. Цветя и рози? На 37 г е. Би трябвало да е наясно че всеки по всякакъв начин ще гледа да се докопа до парите. Не е нормално на тези години да нямаш реална представа и преценка за нещата и най вече поведението ти да е като на 12 г.

# 798
И аз си мисля, че Ванчето е много изстрадала в живота и вярно изглежда състарена.
Не мога да приема подигравките към Пешо и Калоян за близките им отношения, няма нищо гейско в мъжкото приятелство. Нормално е да има хора, с които се разбираш с две думи и са ти приятна компания.

# 799
  • София
Аз пък смятам, че вътре се зараждат приятелства, но това не значи към края на играта да не извикаш другарчето, ако това ти е шансът да останеш. По-добрият нека да остане. Ако другият ти е приятел, не би трябвало да се сърди, че не си се жертвал за него като се изправил срещу непобедим съперник, но сега е твърде рано. Имат още голям избор.

А за Митко и по-рано днес го писах, че е слаб като първи дуелист, но като втори, няма да им е толкова лесно.

Данчо не ми изглежда чак толкова силен, засега не е блеснал още, ще ми и интересно как е на арената, но ми изглежда по-слаб от Боби и Анго.

# 800
  • София
Във фермата е за пари, но е равнопоставена на останалите. Съвсем друга е нагласата, когато се конкурираш. На яхтата е за пари и се очаква от нея подчинено положение. Тя се е примирила с това. Все едно да очакваш, че ако се подчиняваш на началника си, непременно трябва да се подчиняваш и на мъжа си, например.

# 801
Още бях на другия формат, но ви четях, и някой(да ме извини, че не помня кой) беше сложил профила ѝ тук.
Разглеждайки го, си мислех какво не ѝ наред на тая мома да се кръсти хепи.
После наваксах с основата.
Ми тя изобщо не е хепи.
Дори и нещастна.
В нещастието си и търсенето на мъж дори е забравила, че е в игра, в която става дума за едни пари.
И всеки е вперил поглед в тия пари, а за нея е забравил.
За никакво професионално изкривяване не иде реч.
Познавам момиче, което работеше на кораб, но не е инфантилна и недорасла каръо ХВ.
Явно си е такава. А и нищо не сещам да е казвала за семейството си, детството и пр.
Като расла в саксия.

# 802
  • София
Аз не твърдя, че всеки работил на кораб става като Хепи Ванче. Явно някакви предразположености в характера и психиката са се отключили особено силно от професията. Но мисля, че при други житейски и професионални обстоятелства, проявите й биха били смекчени. Освен това има разлика между кораб и яхта.

# 803
  • София
Понякога в инстаграм попадам на снимки на участници от миналия сезон на Фермата. Много от тях останаха близки, често са заедно. Та - има приятелства в и след Фермата. Може и да не са си станали БФФ, но са се сближили.

Според мен Петър не целеше да създаде интрига между Ваня и Поли. По-скоро искаше да се убеди, че Ваня не е направила нищо, само за да е напук на него, че му е все така сляпо вярна, егото му да не е накърнено. Искаше да чуе от Ваня, че нещата не са такива, каквито Поли ги представя.
Това, че Ваня се настрои срещу Поли, беше страничен ефект. Не мисля, че на Петър това му беше целта. Даже може и да не го е очаквал.

# 804
  • София
Не знам, аз мисля, че го направи съвсем нарочно и интригантски. И постигна целта си.

# 805
  • при късмета
У Ваня, ако имаше професионална деформация, то би се държала с участниците като, че е на работа и те не са ѝ равни, а тя зависи от тях. Изобщо не се държи така, а напротив, очаква да ходят на пръсти около нея, сакън да не се разстрои. Това е анти професионално изкривяване, в нейния случай.
Понякога в инстаграм попадам на снимки на участници от миналия сезон на Фермата. Много от тях останаха близки, често са заедно. Та - има приятелства в и след Фермата. Може и да не са си станали БФФ, но са се сближили.

Според мен Петър не целеше да създаде интрига между Ваня и Поли. По-скоро искаше да се убеди, че Ваня не е направила нищо, само за да е напук на него, че му е все така сляпо вярна, егото му да не е накърнено. Искаше да чуе от Ваня, че нещата не са такива, каквито Поли ги представя.
Това, че Ваня се настрои срещу Поли, беше страничен ефект. Не мисля, че на Петър това му беше целта. Даже може и да не го е очаквал.
Петър първоначално искаше да вмени вина на Ваня, и за това, че гласува за Поли за фермер и за това, че беше в нейната агитка на дуела. Направо си тръгна с въпроса какво си е мислела и защо го е направила. И заради това, че Ваня му каза, че няма да му отговори на този въпрос, той съвсем умишлено вкара думите на Поли, които бяха в съвсем различен контекст. Да бе да, не е нарочно. Аз лично, изобщо не вярвам

# 806
  • София
Хепи Ванче е като пренавита пружина и е хиперактивна. От Петър лъха меланхолия. Никакви точки на пресичане няма между двамата, освен нагон, който е провокиран от затворената общност, в която се намират.
В нея има много незряло поведение, което е присъщо на 20 годишните момичета. Реално попорасналите мъже не си падат по наборки с инфантилно поведение, а младите могат да я приемат само като лелка за забавление.
Ако нямаше камери, Петър щеше да изконсумира нейната пружинка, но дотам.

# 807
  • София
На Петър мога да му припиша няколко гряха. Simple Smile Но интригантството не е между тях.
По-скоро от глупост може да сътвори конфликт между двама души, не и нарочно.

# 808
В промото Данчо закуска на покрива ли прави на малката женичка?

# 809
  • София
Да. И тя изглежда наистина щастлива.
Не знам Ванчето влюбена ли е в Петър, не е ли, но Даяна е хлътнала здраво. Горката.

Общи условия

Активация на акаунт