Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 719
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 150
Според мен масата от палети не е лоша, аз също съм си направила подобни мебели за вилата, но не са изрисувани Simple Smile
Смятам, че ще бъде доста глупаво от страна на Антония ако посочи Калоян или Петър за фермер.

# 151
И аз съм за ;Вашата финална четворка като следваща анкета.
Четири възможности за избор - две жени и двама мъже, всички фермери участват в анкетата.
Добра идея, но според мен е още рано за такъв въпрос. Почти месец и половина има до края. Още колко неща ще се случат и ще видим, който ще променят мнението ни за участниците.

# 152
  • София
Напротив, сега е моментът, именно защото имаме по-богат избор и ще видим към момента какво мислим. А и тук пристрастията не би трябвало да играят роля. Едно е кого харесваш и съвсем друго кой е фаворит за финал.

# 153
И аз съм за ;Вашата финална четворка като следваща анкета.
Четири възможности за избор - две жени и двама мъже, всички фермери участват в анкетата.
Добра идея, но според мен е още рано за такъв въпрос. Почти месец и половина има до края. Още колко неща ще се случат и ще видим, който ще променят мнението ни за участниците.
Точно това я прави ценна в този момент.
Ще може да се проследят нагласите сред публиката и силата на монтажа/сценария на Продукцията.

# 154
От сега мога да ви кажа, че Борислав ше е победител.

Иначе Анго на финал!❤️
Не мислите ли, че щом се е споразумял да му се доставят телешки жили, И & А са се уговорили с него да прави поразии, не че той не е калпазанин, но особено на арената вече ми идва повечко.
Непослушкото, заради който ся ще гледаме глад, сълзи и как се пуши ментов чай. Хо - хо - хо.

# 155
Bengun, Diavolo, убедихте ме. Ето как се е заформило отровното трио във фермата Grinning
Цитат
Иначе Анго на финал!❤️
Дано, дано, дано .... само си викам " Дано".

# 156
От сега мога да ви кажа, че Борислав ше е победител.

Иначе Анго на финал!❤️
Не мислите ли, че щом се е споразумял да му се доставят телешки жили, И & А са се уговорили с него да прави поразии, не че той не е калпазанин, но особено на арената вече ми идва повечко.
Непослушкото, заради който ся ще гледаме глад, сълзи и как се пуши ментов чай. Хо - хо - хо.
Това сериозно ли е? Споразумял се да му доставят телешки жили!?! Значи, той гладен няма да остане, за него винаги ще има жили...

# 157
Какво е "телешки жили"?
Яде ли се по принцип?

# 158
Аз гласувам за Ангел, защото от онази сцена с боклука ми стана неприятен. И защото не ме кефи как саботира. Иначе е умен и способен според мен, искам да продължи напред.
Като цяло няма някой, който истински да не харесвам. Всички ме дразнят с определи неща и ситуации, но като цяло са ми ок.

Благодаря за темата Animal Hatched Chick

П.С. и на мен ми е странно откъде са тези жили.... като сухожилия ли е нещо или от по-жилави месца ципите?

# 159
Не знам дали е сериозно, не съм от продукцията, но без да гледам внимателно видях, че бай Анго все си нагъва жили.
Съдържат много колаген и са полезни.
Яла съм в Горна оряховица.
Ето тук в рецептата има и снимка
https://batimiti.blogspot.com/2017/03/blog-post_25.html?m=1
Има из нета много рецепти.
Облизах си пръстите тогава, преди 100 години сигур е било

# 160
Никога не съм пробвал жили, не смятам и да пробвам някога. Ама аз съм капризен и злояд по принцип.
Има шанс да опитам и да ми хареса само ако не знам какво точно ям мисля.

# 161
  • София
Аз ще се радвам Боби да спечели.

# 162
Оооо, Биляна още преди два дни споменах, че според мен Анго има мисия от екипа са прави бели.
Ама с много малко ги глобяват бе - 10 лв на беля. Ми то не си струва. Човека по кошове бърка да яде/това ме съмнява щото го дадоха в гръб, та може само да е бръкнал без да е близал консервите", наТайгър Уудс се прави по нощите с тоягата по поляните , по арената краде/така и не разбрах какво и кога е успял/. Ее ми малко е глобата за това театро.

# 163
Не знам дали е сериозно, не съм от продукцията, но без да гледам внимателно видях, че бай Анго все си нагъва жили.
Съдържат много колаген и са полезни.
Я, Пешко нали пиеше колагенче, да вземе да си хапва и той от специалитетите на Анго.

Аз под жили също разбирам сухожилия.

# 164
  • Sofia
Няма да коментирам Антония и творчеството и, че ще ме набедят за грозна и завистлива. Stuck Out Tongue Winking Eye
По избора и за фермер ще разберем дали е повече умна, отколкото хубава.

Общи условия

Активация на акаунт