Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 64 311
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 570
Надя и Ангел вчера даваха инструкции на ратаите как да обгрижват и мъртвите и живите животинчета Simple Smile За пореден път засичам правилна преценка на Ангел. Не може да му се отрече на Петър, че е способен, като не знае пита и бързо съобрязава кое как. И ми хареса прозрението му, че трябва да минеш през всичката фермерска работа, за да станеш фермер на седмицата. Абе, добре му се отразява отделянето от Калоян.
Ванчето е такъв хаос ... Как беше, за жената от лявата страна китката, защото била близо до отвъдното и хаотичното, на Ванчето направо цветна леха да и забодем.

Надя все още не мога и не мога да я харесам, а много се опитвам, наистина. Не ми е пълен образа ѝ. Има нещо непоказано и не мога да сглобя картинката. Как може толкова способна, оправна и работлива жена, да е толкова напрягаща и дуднеща. Не й понася големия град, защото не може да го прекрои по свой тертип, който е постулативен. Има само една истина, нейната. Има само един начин - нейният. И от такива хора, здраво стъпили на земята има нужда, но не е само това. В мен оставя усещането за онзи тип Жена, която ПЪРВА ще хвърли камъка. Може и да греша. Дано да греша.

# 571
Надка няма да издържи с късното ставане дълго време. Осилът отзад я подпира и пак ще започне с ранното ставане и кудкудякане. Пък и нали трябва да им е гадно на останалите.

# 572
Бе, не знам дали им е толкова гадно да им е готова закуската и кафето.

# 573
Цитат
Защо закова вратата Джепепи
Защото Пешко е на ръба да направи с Ванчето това, което Митака направи с петела.
Ето защо, заключи. Да има време да прикрие следите.

Цитат
направило хляб момичето, слага на масата каквото има
Мразененска не я харесвам. Могла значи да става в пет, да меси, да помага в обора. Прави са в случая двете свекърви - "трябваше Поли да стане фермер, че да я видим колко е работна.''

# 574
Според мене стана да направи закуска, защото това е работа Вече на ратаите, а ратаи още не бяха избрани. Пък и трябва малко да ухажва фермерите, малко от малко да я харесат. Не виждам защо трябваше да мрънкат за закуската, тъпо беше.

# 575
  • при късмета
Бе, не знам дали им е толкова гадно да им е готова закуската и кафето.
Закуската и кафето вече не зависят от Надка. Стана задължение на ратаите, а тя използва 1-2 дни когато са без ратаи, за да всява смут, да мрънка и си мисли, че така нещо манипулира и постига. Всъщност постига, да опротивее на всички с това мрънкане, как е недооценена

# 576
Пецата ... както каза нещо смислено, че трябва да се мине през всички места, и изведнъж БАМ! нещо от сорта, да се напие и Ванчето да го е*е :O
УЖАС!

# 577
А, да бе, смислено, заучени приказки, как се разфуча, че го пращат ратай, айде, високопарни приказки после.

# 578
Поли хубаво го каза, че им предложи да гласуват по съвест, а не за да ѝ гледат сеира. Има проблясъци и тя.Simple Smile

От дуото по в час с фермерските игри е Петър, Калоян само го раздава мислител и схемаджия, но нищо не му влиза в кухата кратуна. Та в случая, ако ще се гони някой от двамата като конкуренция за финала е добре да е Петър, малката бузка сам ще рухне. Но това трябва да е приоритет на мъжете, а Поля с кеф може да изпрати Ваня да изригне енергично на Арената.
За Мария както и предположих е на почивка от семейството си. Щурее, лудее ѝ се, а обичайно си простее.

Най-много се смях на двете леви ръкавици които Ваня даде на Петър за лов на петела. Smile

# 579
  • София
Според мен ще е мъжки дуел, за женски има смисъл, ако си сред силните жени, но Поли не е и тя има по-голям шанс да остане, ало втори път я пратят и има право на избор, Дана и Ванче са и по силите. Ако пак се върне, едва ли трери път ще я викнат до полуфиналите.

# 580
  • при късмета
Поли хубаво го каза, че им предложи да гласуват по съвест, а не за да ѝ гледат сеира. Има проблясъци и тя.Simple Smile
Поли не знае истинската причина да гласуват за нея. Гласуваха, за де е Калоян, а не защото някой иска да ѝ гледа сеира, както тя си мисли.

# 581
Надя е ужасна- нямало да готви и да става рано, все едно някой я е карал. 🤢 Никакви изненади при ратаите. Супер! Радвам се , че Петър заминава ратай. Ванчето е много нестабилна, както в началото не я даваха почти, сега все е в полезрението с вечното си мрънкане. Стоян и той като някое лапе - не смее да гракне срещу някой нъж, ама на Ванчето се изрепчи, а после се оплака и на Поли. Щял да тръгнел с главата напред той, видиш ли.Направо ни изплаши. Калоян е много прост,ама това е ясно. Аз мисля, че Петър ще избере Стоян, ако бъде посочен за дуелист.

Срещу кой мъж да грака Стоян? Срещу Калоян, който само зад гърба му говори ли? Или Амгел, дето и той в началото каза, че не го харесва. Ваня , както винаги постъпи тъпо. Да отиде на поляната ли да спи като ѝ пречи толкова? Като си влязъл с още 20 човека да живееш, нямаш право да мрънкаш за неща, които не зависят от останалите съфермери.

# 582
  • София
Вярвате ли, че Дана наистина е журналистка, която пише успешно статии? Откритие на Сашо Диков...

# 583
Реално Поли, ако иска да играе трябва да направи женски дуел. Пък и противното значи, че Пешо така или иначе ще се върне и после ще й стъжни живота. А това е начин да зарови томахавката и да продължи напред тя без да задълбочава враждата. А дори може да й е благодарен, ако опукат Ванчето и го спаси от тази досада хах.

Напълно съм съгласна с това мнение. Предвид и без това негативните настроения към нея, ще е най-добре да не продължава с враждата срещу Петър. Така ще излезе и по-достойна, ако каже че иска да премахне конкуренция в играта, а не да отмъщава. То и чисто стратегически е най-добре да пращаш на дуел хора от своя пол.

Относно Ванче, вече стана ясно защо все още е несемейна и няма сериозна връзка. От сутринта започва да мърмори, все нещо не й е наред. Мисли само за собствения си комфорт, абсолютен егоист. А за непрекъснатото говорене и реване, няма да коментирам. Малко мъже биха изтърпяли такава жена. Освен всичко е и много недорасла за възрастта си.

Но двамата с Петър бяха много забавна картинка в епизода. Смяла съм се през цялото време. Петър изглеждаше сякаш всеки момент ще си направи харакири, а тя около него ухилена до ушите като някоя влюбена ученичка.

А Мария и масажа... Нямам думи. Беше много вулгарно и грозно. Жена, която уж олицетворява образа на съпруга, майка и домакиня, а се държи като разгонена леличка. Не мисля, че мъжът й ще е доволен от поведението й.

Замислих се, че Петър и Калоян, натрупаха негативи най-вече заради Антония и сега може да се покажат в по-добра светлина. Антипатични са ми и двамата, но сега без Антония една идея по-малко. Grinning

# 584
О,не. Калоян и без другите сам си изработва негативите. Петър се усеща, но Калоян си кара в същия дух.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 15:23 от mrav4ica

Общи условия

Активация на акаунт