Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 820
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 825
Изобщо не мога да си представя как е възможно жена като Даяна да се увлече по мъж като Данчо.
Наистина не мога.
А той, като разправяше снощи за поводите за ревност на жена си, седях и се почесвах умно.
Значи, бил известне фокУсник, участия, фенки, публика....ок.
Значи, имал асистентки, млади, красиви.....ок.
Значи, понякога се налагало да спят с тях в една стая.....ок.
Но! Може ли по ягодите някой да ми обясни кое би наложило да спят с тях на едно легло?
Защото той и това каза.
Е, сори, не съм ревнива, никога не съм била, ама при това положение и аз бих се замислила, поне това.
При толкова хотели, по света и у нас, тези ще са в едно легло? От икономия на кинти ли?
Их, Мери ти па. Тренирали са фокусите,преговаряли са движенията. То туй не е лесна работа.

# 826
  • Варна
От фейсбука на Данчо:
Скрит текст:

# 827
  • Другата България
Да изчезнеш за 60 секунди?
Да намериш скритата карта?
Да извадиш зайчето от гащи...опс, от бомбето?
Верно, как не се сетих?Bowtie

# 828
  • София
Въх,какъв фокусник този Даню бе Simple Smile

# 829
Да изчезнеш за 60 секунди?
Да намериш скритата карта?
Да извадиш зайчето от гащи...опс, от бомбето?
Верно, как не се сетих?Bowtie
Абе то да не е да... свършиш за 60 секунди. С тия млади асистенти.

# 830
На Данчо така му личи, че му шарят очичките ...Даяна доста смъква летвата явно. А може и по такива да си пада, щом всички/повечето й мъже не са й били верни. Той каза нещо като " който ревнува,има ниска самооценка" на масата ,като говореха за телефоните. Според мен това я жегна. Тя хем го играе скромна и свястна, хем има самочувствие, че минимум Брад Пит и се полага.

# 831
  • София
Данчо ербап го раздава,но и той е слагал програма за проследяване.

# 832
  • London
Явно само аз не забелязвам да му личи на Данчо женкар ли е , какъв е. Във предаването се държи нормално, какво сега да не говори с никой за да не ревнува Даяна.... тя общо взето прекалява, трябва да излезе от филма.

Това е само една снимка. Нищо не значи.... визирам тази на Данчо.

# 833
Данчо ми иде, като гол охлюв, хлъзгав.  Не ми харесва.

# 834
Скрит текст:
Никога не съм го правила и не мисля,че е ровено и в моите телефони.За мен е унижително  да ровя,а ако имам някакви съмнения,то бих провела разговор и задала правилните въпроси.

Хаха, то па защото мъжът/жената всичко ще си каже веднага в прав текст. И аз съм ровила, ама имах съмнения и се припокриха с това, което намерих. А не е като да не съм се опитвала да проведа разговор.

Иначе и моето мнение е, че Дая играе поредната си роля, но са ми толкова забавни драмите, че в нереалността им ми се приисква да са реални, защото иначе нямат такъв "wtf" ефект, ако се съмняваш дали всичко е театър. Иначе този сезон е смесица между "Бригада нов дом" и "Биг брадър" с овце (от животински и човешки вид). Ама нищо, важното е че ме забавляват поне. Laughing

# 835
  • София
Явно само аз не забелязвам да му личи на Данчо женкар ли е , какъв е. Във предаването се държи нормално, какво сега да не говори с никой за да не ревнува Даяна.... тя общо взето прекалява, трябва да излезе от филма.

Това е само една снимка. Нищо не значи.... визирам тази на Данчо.

Ъъ...той има годеница отвън, докато се халосва по Даяна, сам е разказвал как и колко е изневерявал, тва ако не е женкар, не знам 😁

# 836
Според мен не играе Дая, истински увлечена е, дори не го крие. Че тя напоследък се държи като ревнива съпруга. Вероятно се е получила някаква химия, не помня, но първата нощ дали не легнаха един до друг? След първоначалния стрес при влизането във Фермата, идва успокояващата близост, че имаш подкрепа на "приятел". Данчо е поласкан, че хубава и сравнително популярна жена го харесва...и така .Smiley

Претенциите и мечтите на Даяна явно са само претенции, след като предишните ѝ връзки са стигнали до ровене в телефоните. Той и Брад Пит остаря, че един Данчо Габровски ще му се опре.

От интервюто разбрах, че е тренирала танци, но нямало мъже партньори и се наложило да прекъсне. Може би затова иска партньорът ѝ да танцува. На фона на тази информация, желанието ѝ вече не толкова странно.Smiley

# 837
  • USA
Аз разбрах,че според вас,Ваня е влязла във фермата,за да си търси мъж от избраните съфермери.
Не знам колко мъже ще й пишат,но и дори да е факт,какво...ще ги подкара по азбучен ред и който става ли?!
Не,че не е възможно.Спомняте ли си италианката от сезон 3 ли беше? Франческа?
Един фен така й писал след предаването и от приказка на приказка - бебе и сватба,та...има вероятност,да.

Ангел не понася Стоян и многократно го е заявявал.Значи,не харесва Ванчето и при всеки удобен случай,я унижава,пък за месец във фермата,Ангел не си намери един повод да се заяде със Стоянчо? Що така?!
Скача само на жени,бай Ганьото.
Спомням си един от жалките му опити да се гаври с Ванчето и тогава Петър хубаво му затвори устата.Ангелчо си подви опашката и не посмя и една думичка да му каже. Laughing

# 838
  • пак там
Накарахте ме да се върна пет страници назад и да изгледам много внимателно и двата случая - с Петър и с Ангел.

Петър повтори това, което каза Поли - че Ваня е гласувала за нея само защото Петър я е издразнил. Ако някой трябва да се е почувствал прецакан от това, то е Петър, а Ваня трябва да се срамува. Както и изглеждаше самата тя. "Няма да ти кажа, не е моментът..." Верно ли? А кога? Когато излезете и вече няма да го гледаш в очите? Не че и сега се осмели, де...

Ангел пък... Той просто помоли за купичка. Нито е крещял, нито е бучал. Каза, че иска купичка. Ваня врякна като луда. Той, разбирате ли, искал твърде много! Той, разбирате ли, я тормозел!

Ми извинявайте, хайде да стоим по-тихи от тревата, че да не раздразваме нейно кралско величество? Тя е била стюардеса Сепак!

Само аз ли съм толкова цинична, че си мисля, че на стюардесите по луксозните яхти им се викаше по друг начин сред народа?

# 839
  • Варна
Само аз ли съм толкова цинична, че си мисля, че на стюардесите по луксозните яхти им се викаше по друг начин сред народа?
Да, онези другите са по-различен вид обслужващ персонал. Да не мислиш че чистят и сервират.

Общи условия

Активация на акаунт