Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 697
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 870
Долно , долно Поли . Поредната овца точеща лиги по Интриджепето.
Ей тези жени са срам за полът ни направо ми иде да стана джендър

# 871
  • Бургас
Гелето влюбен май, а?! Горкия...😄

# 872
  • Mediterraneo
Какво толкова казва Поли в очите и на кого, че да го оценявам?! Между цигарата и спилата кога й остана време да говори на някого?

# 873
Направи ли впечатление на някой, когато говореха за ровенето в телефоните, Надя каза , че първият и съпруг е бил в Европарламента, или аз не съм разбрала? А не казваше ли на Дана , че е бил алкохолик ?

# 874
  • пак там
То едното на другото не пречи... Може да не е запоен алкохолик, но да има кофти пиянство. Което си е сериозен проблем за близките му.

# 875
  • Вестерос
Да бе, хич нищо общо нямат, двете са паники преди да изберат втори дуелист, двете реват и се ядосват, че са се провалили на игри за имунитет, иначе ще късат всички в игри... хич нямат нищо общо Grinning Прекалени очаквания имат от себе си.

# 876
  • София
Това тарашане на кухнята, ако беше станало с Надя фермер, тя щеше да опищи света. Сега тя поведе офанзивата, иначе много ѝ знае устата ..

# 877
  • Mediterraneo
Имала болки в бедрата заради липсата на храна. И Надя я захапаха калинките...

# 878
Не беше ли Надя, която направи проблем за несподелената храна? А сега тайни компоти и вечеринки???

# 879
  • Вестерос
Да, точно, Ама като не ѝ изнася отваря уста, а сега...

# 880
  • London
Долно , долно Поли . Поредната овца точеща лиги по Интриджепето.
Ей тези жени са срам за полът ни направо ми иде да стана джендър
Много правилно направи. Изобщо не е задължително да си пада по него....не знам какви са тези изкривени виждания.

# 881
  • Варна/Амстердам
Започвам да си мисля, че вечно гладната Надя е следващата бременна във фермата (освен кучетата и евентуално мишките).

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 22:45 от voxxymoxxy

# 882
  • Другата България
Надя е много лицемерна и долна женичка.
За пореден път го доказа

# 883
Аз харесвам фермерството на Поли!Харессвам Поли! Но жени,като Уж хепи Ванче ми са противни,като Дана оффффф игнор,Мара е скрита лимонка/не ми хареса Майка да се разголва пред чужди мъже и да се чувства в мъжки харем отврат....Надя е мъжка жена ,но не бих била приятелка с нея...Даяна театър и шоу...От мъжете ми харесва Ангел,колкото и да ви е чудно,но с него лаф мога да си правя,а с Димитър се познавам лично била съм в избите му и сме си дружки от години с една дума той е УНИКАТ...

# 884
Мисля, че Кустев доста точно описа картинката в шоуто - и да, това е все пак е игра и шоу.

Общи условия

Активация на акаунт