Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 647
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 885
  • Другата България
Най-лошото е, че лудото ще се върне.
И ще стане олеле мале.
Ще гледаме още много истерии.

# 886
Ейй най-накрая доживях да чуя точен анализ на някои от участниците. Кустев ме кара да мисля, че колкото и малко да дават от ежедневието им е достатъчно да разбереш кой е играч, кой е оръжвносеца, кой е досадно хаху, кой е селяндура на групата, кой пуска мухата и гледа сеир и т.н Изкефи ме много.

Много се смях на Дана. И на масата като взе да се обяснява за идеята да се подкрепят жените, и после като взе да чете алманаха. А Надя как я затапи... умрях.

# 887
  • London
И аз май взех да харесвам Поли. Реално на фона на останалите жени освен Дая.....е китка.

# 888
Цитат на: AuroraBB в чт, 22 окт 2020, 22:00
Долно , долно Поли . Поредната овца точеща лиги по Интриджепето.
Ей тези жени са срам за полът ни направо ми иде да стана джендър
----------------
Защо и лепвате етикет ? Аз никъде не видях да му се сваля ,че чак и ....абе аз ли съм в не час,но е грозно това,което пишете..

# 889
  • Варна
По повод думите на Кустев за Ваня и Петър, не разбрах какво каза, че... свиня с какво не си подхожда...?

# 890
Надя е много лицемерна и долна женичка.
За пореден път го доказа
Абсолютно! Това че миряса привидно след отпадането на Милена, не означава,  че се е променила. Просто друг не й влиза контра... засега.
Тя се ненаяде. Срамота е при цялата храна, която имат! Все някой преживя нещо. Изключително грозно на фона на предходни ферми, в които буквално гладуваха. 
Калоян и той "милият" гладен, не бил ял хляб днес! Ти да видиш! Глад ли бе да го опишеш...

# 891
Ейй най-накрая доживях да чуя точен анализ на някои от участниците. Кустев ме кара да мисля, че колкото и малко да дават от ежедневието им е достатъчно да разбереш кой е играч, кой е оръжвносеца, кой е досадно хаху, кой е селяндура на групата, кой пуска мухата и гледа сеир и т.н Изкефи ме много.

Много се смях на Дана. И на масата като взе да се обяснява за идеята да се подкрепят жените, и после като взе да чете алманаха. А Надя как я затапи... умрях.

Надя играе игра и всичко е поза. Изобщо никой не е зстапила. Ще забие нож на всеки само и само да отиде на финал.
Мрънка за краставици и направи интриги, а изяде хладилника.

Кой я разкри още първата седмица, нека не забравяме...

И Марчето и тя чак сега прозря за какво иде реч, браво

# 892
И аз познавам Митко Шестака от избата му. Много приказлив, интересен и забавен човек е.

# 893
  • London
Лолина33 да не си напуснала вече фермата Дана?Имам много сериозни подозрения....

# 894
  • Вестерос
Лолина33 да не си напуснала вече фермата Дана?Имам много сериозни подозрения....
Представяш ли си да е хахаха на 27.09 е регистрирана. Или сега отпада или другата седмица някъде Grinning

# 895

Ако бях някой от участниците със сигурност щях да се включвам по-честно и по-убедително.

Иначе не разбирам защо масовите мнения се приемат, а хора с различни гледни точки се взимат под някакво внимание? Не държа да бъда разбрана. Тук сме стотици, а участниците 20, примерно. Естествено, че ще има различни виждания. Това, че чета, че някоя е "добра" или "луда" не значи, че трябва да се съглася с мнението и вижданията, същото важи и за мен, ако аз пиша нещо никой не е длъжен да се съгласи.

# 896
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 41 (22.10.2020)

# 897
Представяш ли си да е хахаха на 27.09 е регистрирана. Или сега отпада или другата седмица някъде Grinning

Но нямам против да ме мислите за някой от фермата 🍭. Тук филмът е на ниво, така, че... Simple Smile
Може и с Дана да се обръщате към мен Simple Smile

# 898
  • Вестерос
Прегледах ти мненията, повечето са в защита на Дана Simple Smile Може да си ѝ роднина естествено или просто да те кефи. Лично аз не знам що за човек ще го кефи Дана, но шарен свят.

# 899
  • London
Тази ще е май. Виж мненията й и ще ме разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт