Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 647
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Много ме е яд, че жените за пореден път се показаха като кокошки. Как пък веднъж не могат да се сработят като екип?
Защо трябва да са екип. Жена фермер би трябвало да има полза от женски дуели, тъй катпо отпада пряката конкуренция. не разбирам какъв е смисъла мъжете да чистят жени, а жените мъже.

Аз си уволнявам логиката тази седмица. Изобщо не подозирах, че Ванче ще е на дуел.

# 901
Лолина33 да не си напуснала вече фермата Дана?Имам много сериозни подозрения....
Подкрепям подозренията.

# 902
Аз не разбирам защо точно на мен реши да обясняваш каква е Надя. Аз не я харесвам, но си беше затапка Дана като тръгна да обяснява, че като станела фермер ще видиш.... и тцъ Надя й каза "Теб никой няма да те избере", което си е абсолютната истина. Толкова беше нелепа цялата тази реч, защото първо трябва да я изберат за дуелист, второ - трябва да спечели (малко вероятно), трето- трябва да я изберат за фермер(никакъв шанс). А за да изберат Дана другият претендент трябва да е някоя от овцете в обора.
Е, как да не се смее човек.

# 903
Никога досега май не бях гледала такава кокоша свада при избор на първи дуелист.
Ми, пращат те на дуел, приемаш го, нали част от играта, що все се сърдят.
А Поли предишната седмица също беше като гръмната, че отива на дуел. Да не говорим за мотивите за избора на втори дуелист - точно същото поведение днес от Ванчето - аз те подкрепих, ти как ми се отблагодаряваш.

Много малко жени останаха... Ранните ми прогнози ще се сбъднат вероятно - Надка и Мара на финал ще 'одят, просто другите нямат никакви шансове срещу тях.

# 904
  • Другата България
Надценявате Дана.

# 905
Прегледах ти мненията, повечето са в защита на Дана Simple Smile Може да си ѝ роднина естествено или просто да те кефи. Лично аз не знам що за човек ще го кефи Дана, но шарен свят.

Първо дума като "кефи" не използвам и второ симптазирам на няколко участника и тя е в това число. И познавам хора, които я харесват и чета и т.н.

Само не ми е ясно при положение, че е форум как се напада някой и едва ли не му се държи сметка защо има различно мнение за някого?
Ти не може да и симпатизираш...

Кой го казва, нали е форум???
А и не съм влязла в някаква активна защита на някого, а си харесвам коментари така, че гледайте си вас и нека запазим добрия тон Simple Smile

А иначе всеки може да мисли, че съм нея, нямам проблем с това.

Другата седмица, ако защитя Мария понеже и нея харесвам 😄 ще гледам да се въздържа от коментари да си запазя "позицията".

Смятам, че сме тук да се развличаме, а не да се караме, поне аз.

# 906
  • London
Данеее ми то е ясно, че харесваш Мария. Сега тая седмица Венчето ще те опука и към вкъщи. Какво да се прави....да се беше подготвила повече във фитнеса.

# 907
  • Другата България
Поли обръща и Данчо срещу себе си.
Ако отпадане Даяна, следващата е Поли.

# 908
  • Mediterraneo
Аз мисля, че следваща е Поли, независимо кой си тръгне в събота.

# 909
По повод думите на Кустев за Ваня и Петър, не разбрах какво каза, че... свиня с какво не си подхожда...?

с  лебед

# 910
На мен ми пропадна неделната прогноза, че Стоян напуска тази седмица Sad
Късметлия Simple Smile
Но хубавото е, че успяха да ме изненадат малко или много. Защото по екранното време за ХВ тази седмица можеше да се предположи това развитие.

# 911
  • София
Мария доста се излага като почне да изказва мнение. Въобще не ми хареса в разговора с Поли, откъде накъде ще ѝ казва дали за нея има маска или не. Абсолютно в правото си е да не я харесва.
Дано отпадне наистина Хейти Ванче, егати неуравнесената жена, а в началото ѝ симпатизирах. Много лош кастинг тази година, особено сред жените.

# 912
Данеее ми то е ясно, че харесваш Мария. Сега тая седмица Венчето ще те опука и към вкъщи. Какво да се прави....да се беше подготвила повече във фитнеса.

Това сигурно би трябвало да е към мен, но за съжаление не съм компетентна относно писането ви.

Иначе обиждаме участници, а ние започваме да се държим по-зле.

Ще ви помоля това детско поведение не към мен, приех шегата, но нека останем в добрия тон.

# 913
# 914
И аз мисля, че малко прекаляват някои с нападките към потребител, чието мнение се различава от тяхното.
Не виждам потребителката да обижда пишещите тук, защо се отнасяте така към нея?

Търпяла съм подобни нападки, направо - кълване, щото много често не пея в хора. Ами, не е много приятно.

Ооо, има кученца вече във фермата, много сладки.Heart Eyes Те и майките са много сладки.

А Марето е уникална просто: "Поли, Чи си с маската, ни ми са обяснявай.." Joy

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 23:28 от Ензимче

Общи условия

Активация на акаунт