Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 868
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 425
И на мене ми домъчня за Дана. Тази битка е тежка и за мъж.
Много ми е интересно дали Ваня ще се справи по-добре.

# 1 426
Пешо към Хепи Ванче-" Прибери я тая усмивка вече,на арената трябва да си сериозна "Sweat Smile

# 1 427
  • София
Ами прав е, спортна злоба им липсва много.

# 1 428
Аз гледам ИВ,но в събота съм с Фермата.Как успя половин час да реже 6 летви и да цепи една греда?От години на година все по некадърен каст правят.И двете са ми антипатични,но на база представяне съм за Ванчето. Убедена съм,че ще се справи по-добре.Просто няма как да е по-зле😂

# 1 429
  • Буркина Фасо
Ами прав е, спортна злоба им липсва много.
май всичко им липсва. Smiley

# 1 430
  • София
Твърде вярно 😂

# 1 431
  • На морето!
Агитката на Дана ѝ спечели първата битка. На Ваня хората не знам защо спят.
Дана е с разбита психика и тотално срината самооценка, дано в живота не попадне на човек, който да я довърши.
Този път имаше ли видео поздрав с баща ѝ или след като е гледал визитката ѝ се е отказал да се появява?

# 1 432
Тежка си е битката. Представям си как не си е чувствала ръцете.
Поведението на Данчо е отвратително.

Перфектно беше дори... да я надъха. Ако бях на нейно място, мен лично, това би ме мотивирало повече от песничките за духа на Гунди, които само биха ми напомняли, колко нищо общо нямам с него.

# 1 433
Аз гледам ИВ,но в събота съм с Фермата.Как успя половин час да реже 6 летви и да цепи една греда?От години на година все по некадърен каст правят.И двете са ми антипатични,но на база представяне съм за Ванчето. Убедена съм,че ще се справи по-добре.Просто няма как да е по-зле😂
почти 39 минути.
Оставаха и още 21мин само за да постави Продукцията в неудобно положение, като превърти часовника на игрите.

# 1 434
  • London
Много досаден дуел.

# 1 435
  • Велико Търново
За Дана викаха и двете агитки на третата битка.
На Данчо приказките може за някои да звучат мотивиращо, но за Дана едва ли. Но пък нея я дразнеше всичко, де.

39:43 и някакви стотни е времето.

Е, щото сега пък Кустев и Ангел хич не са противни. Реално Ваня не знае защо го правят и е нормално да си мисли, че ѝ дават съвети или пък да им се подразни.

# 1 436
Ванчето как се върти около дъските. Ту от тази, ту от онази страна.

# 1 437
  • Буркина Фасо
докато гледах първата  се напих.
докато догледам втората ще изтрезнея rotfImbo 

# 1 438
Голяма мъка е за гледане тоя дуел. Може ли на тия крехки жени да сложат такива битки.
Аз н'еам нерви да го гледам това.

# 1 439
  • София
Може наистина първият трион да е бил скапан, смени го и почна да ги реже доста по-добре...

Общи условия

Активация на акаунт