Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 734
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 515
  • London
Не знам, но за мен ще е интересно догодина да вкарат само спортисти и хора с атлетични умения. Дуелите са такава мъка и досада......

# 1 516
  • Другата България
Аз ще заложа една фаФла "Споко" на това, че Дана ще предложи Митко Шестака за фермер.
Точно него.
Като я чух на финала тази вечер кого ще предложи и защо, съм 99,99% сигурна, че ще е той.
Ще си пренеса мнението и в новата тема.

Дана не харесва Надя. Няма как да я предложи за каквото и да било.

Едит - единия процент е за Ангел.
Или в краен случай Кустев.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 23:59 от Merri_An

# 1 517
  • Варна
Не вярвам да предложи Надя. Те имаха сблъсък предния ден и тогава Дана и се закани, а Надя я жегна, че тя никога нямало да стане фермер. Аз очаквам изненада от Дана. Ако устои да не предложи Калоян, някой от нелецемерните (според нея) ще е. Може би Кустев, Митака или Боби.
Тя не е близка с Кустев , Митака или Боби.
Освен това Кустев и Боби бяха вече фермери. Мисля че щее заложи на жена. Надя или Мария. Но Надя и е по-близка.

# 1 518
  • SF
Ех, Дана, Дана... можеше да я пребори тази флегма.

# 1 519
  • USA
Дана е близка с Кустев и последната седмица се завъртя около Калоян.Според мен нейният избор ще е един от двамата.Гласувам за Кустев.
Абсурд да е Надя след вчерашната случка.

И двете бяха мъка за гледане,флегматични и неориентирани.

# 1 520
И на мен много ми беше измъчена цялата битка. Ванчето, че има по-добра физическа подготовка е видно, но и психическата нагласа на човек е важна. На мен ми изглеждаше, че Дана не влиза с идеята, че ще спечели. Много пораженческо мислене.  Тя затова стана и за майтап с тази нейна интуиция- все си мисли, че тя е най-слабата, все си мисли, че се е справила най- зле. Много комплексарско. Иначе устата и очите са отворени на сто, но реални умения, йок. Ако вкарваше такава енергия в играта, както когато обяснява кой е комплексар и сваля маски, нямаше да има стигане.
И не разбирам как ще имаш такава ниска оценка за себе си и ще влезеш в предаване с такива битки. Аз не бих отишла, ако не съм поне малко уверена във физическите си възможности и сама ще си се надъхвам.
И все пак показа някаква воля с това, че не се отказа. Не е малко. Може би Асен постави много ниска летва и всички в сравнение с него заслужават  "браво".

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 00:12 от Παύλος

# 1 521
# 1 522
  • Другата България
4 жертви? Които ще влязат във "Фермата"? Отпаднали участници? Хммм.
Интересно.

Обаче. Хитрата сврака Надка плете нова интрига.
Майкоооу, тази няма спирка. Мега гига отвратителна жена.
При Боби - "Аз....не знам каква ви е ситуацията със Стоян, но той не иска да работи с теб към този момент."
Офффф.

# 1 523
Въпросче: когато са снимали окуражителни думи на близките към дуелистите, излъчвало ли се е вече предаването?
Думите " справяш се прекрасно", " гледам те всеки ден" как се връзват във времето...
Дуела го гледаме на Окт 24, ако са снимали преди 2 месеца, той е бил около Август 24. Ако са снимали близките няколко дена преди това ( около Авг 20) , за да ги излъчат при снимането на дуела, значи лъжат , че гледат всеки ден:)

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 00:58 от dany_nik

# 1 524
  • Sunshine state
Аз мисля, че Дана ще предложи Надя и от промото като гледам как Надка се обяснява на Боби относно Стоян, смятам, че така ще стане. Мен ме устройва, само да не е Калоян. Да й видим излагациите на Надя, дето се мисли за велика и критикува всеки на голямо.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 01:29 от Pupitka

# 1 525
  • Другата България
Аз мисля, че Дана ше предложи Надя и от промото като гледам как Надка се обяснява на Боби относно Стоян, смятам, че така ще стане. Мен ме устройва, само да не е Калоян. Да й видим излагациите на Надя, дето се мисли за велика и критикува всеки на голямо.
Да ти кажа, след като видях промото вече и аз си помислих същото.
Ама толкова бях сигурна, че ще е Митко Шестака...отиде ми фафлата. Все още обаче не мога да съм окончателно сигурна.
Та Дана не харесва Надка, кога успя да я оцени с думите, които изказа за това какъв трябва да е следващия фермер? Още от времето на Милена ли да е останала тази любов? Признавам си, че последните седмици поне аз на Дана обръщах най-малко внимание, то имаше много други и далеч по-интересни персонажи за обсъждане, може и да ми е убягнало нещо.

# 1 526
  • Sunshine state
Доста изненадващо и за мен, ама у Дана логика не търся. Иска ми се да видя провал от страна на Надка, ако е тя, та да види колко е хубаво.

# 1 527
  • Вестерос
Въпросче: когато са снимали окуражителни думи на близките към дуелистите, излъчвало ли се е вече предаването?
Думите " справяш се прекрасно", " гледам те всеки ден" как се връзват във времето...
Дуела го гледаме на Окт 24, ако са снимали преди 2 месеца, той е бил около Август 24. Ако са снимали близките няколко дена преди това ( около Авг 20) , за да ги излъчат при снимането на дуела, значи лъжат , че гледат всеки ден:)
Ние сме с 5 седмици назад някъде. Така че е са минали поне 2 седмици за близките да гледат Дана.

# 1 528
  • Варна

Та Дана не харесва Надка, кога успя да я оцени с думите, които изказа за това какъв трябва да е следващия фермер? Още от времето на Милена ли да е останала тази любов? Признавам си, че последните седмици поне аз на Дана обръщах най-малко внимание, то имаше много други и далеч по-интересни персонажи за обсъждане, може и да ми е убягнало нещо.
Защо да не я харесва. Надя винаги се е държала майчински с нея. Успокояваше я, когато се разплака заради бащата алкохолик. Преди двубоя въпреки, че й каза, че няма да я изберат за фермер и каза също, че  знае, че Надя ще е зад нея.

# 1 529
  • USA
Защото се скараха ден преди дуела и Дана (цитирам): "А ти Надя колко си долнаа." и вдигнаха кавгата.
Това е основната причина да си мисля,че Дана няма да я предложи.
Имам обаче усещане,че Ванче ще е фермер и дуел Поли-Даяна.
Надя фермер няма да се провали.Първо,че си разбира от работата,второ - хората вътре я уважават и самите те ще се стягат,за да не й съсипят седмицата.

Не сме 2м назад..къде си ги измисляте такива,да ви се чуди човек.Многократно е споменавано,че сме 5-6 седмици назад от реалните случки.

Лолина33,според теб Дана кой ще обяви за фермер? Relieved

Общи условия

Активация на акаунт