Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 738
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 500
Аз залагам, че ще посочи Надя за Фермер.

Няма да е зле да видим Надка как ще управлява. Мисля, че ще я изберат.

# 1 501
Като цяло доста мъчителен за гледане за мен лично дуел.
Ваня е видимо в много по-добра форма от Дана, логично спечели.
А Дана трябва да е доволна, че се задържа толкова дълго в играта, защото още Милена трябваше да я прати в къщи.

Залагам за жена като предложен фермер от Дана - 65%-35% за съответно  Мария-Надя

# 1 502
Напълно заслужена победа на Ванчето. Не бях за никоя, но не мога да си изкривя душата... Дана нямаше шанс, абсолютно неподготвена, никаква спортна злоба в нея.

# 1 503
  • Варна
И аз така мисля.

# 1 504
  • Другата България
Аз съм на битка №4.
И не виждам защо Дана да е спечелила нечестно.
Да, не разбра как стана, но всичко си беше по правилата, и Андрей го каза.
Победата си беше съвсем наред, поне според мен.
Проблемът на Дана е същият, като на Косъма.
Не дадоха някой съветва ли я или не, но беше наредила битките абсолютно неправилно.
Не беше предвидила изобщо слабостите на Ваня, собствените си такива, дори и малкото си силни черти.
Първа и пета битка трябваше да са разменени. Тогава Дана печелеше.
Въпреки, че физически наистина Ваня е една идея по-силна.

# 1 505
Аз съм на битка №4.
Спечели по правилата, но :
Ваня беше размотала и използала цялото въже, докато в последната една минута самата Дана се оплете и не успя да размотае повече въже. И след това Ваня наследи заплетеното вече от Дана въже около макарата.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 22:52 от Bengun

# 1 506
  • Вестерос
А, не, това е прекалено агресивно. Скандали, ок, ама тя направо се навира в на хората лицата. Прекалява.
Съгласна съм, сетих се и как хвана в пристъп на някаква ярост Дана за ръката. Не е ок това. Трябваше още тогава да се санкционира някак. Мен ако някой така ме хвани ще направя грандиозен скандал..

Така, радвам се, че Ваня победи. Не ме кефят и двете, ама предпочитах Ваня да гледам още.

Хайде, Дана, разкрий се вече, че си се регнала във форума Grinning

# 1 507
  • Другата България
Аз съм на битка №4.
Ваня беше размотала и използала цялото въже, докато в последната една минута самата Дана се оплете и не успя да размотае повече въже. И след това Ваня наследи заплетеното вече от Дана въже около макарата.
А, да. Това да. Тук трябваше да се намеси продукцията, така е.
Въпреки, че ако погледнеш реално от друга страна пък Шкафчето имаше по-малко въже да размотава, ако се беше оправила с него. Но да, прав си. Изобщо не съм изненадана от продукцията, понеже гледам на телефона и отблизо, на коването два пирона на Дана не бяха забити докрай. Ама и това остана в нищото.

# 1 508
  • Вестерос
Това ми е още едно доказателство, че И и А са май на загуба, то не бяха тениски, книжки за оцветяване, ала бала, а до миналия сезон нищо не са пускали такова.

# 1 509
Горе се видя как Даяна беше прегърнала Мария, по време на двубоя. След скачането почти гола с Данчо по матрака това съвсем ме разочарова. А толкова я харесвах😔

# 1 510
Аз съм на битка №4.
Според мен Ваня доста въже разплете и нави на макарата, по- късно се оплете.

# 1 511
Скрит текст:
Аз съм на битка №4.
А, да. Това да. Тук трябваше да се намеси продукцията, така е.
Въпреки, че ако погледнеш реално от друга страна пък Шкафчето имаше по-малко въже да размотава, ако се беше оправила с него. Но да, прав си. Изобщо не съм изненадана от продукцията, понеже гледам на телефона и отблизо, на коването два пирона на Дана не бяха забити докрай. Ама и това остана в нищото.

Като цяло много проста в условията си игра, но трябва да се играе от умни хора.
На теория най-добрата тактика която на мен лично ми идва на ум за тази игра да се използат максимум две места за оплитане ,като въжето се наслагва на кръстосани помежду си слоеве, което води до голям шанс за възел при едно грешно движение при разплитането.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 23:00 от Bengun

# 1 512
  • Другата България
Хитро.
И тогава няма разплитане.
Само че кой да се сети? Кой от онези на балкона да даде такъв акъл на една от двете гърли?
Като са - плужек Отело с кукуриго, до Дървен Мачо  Философ Джепетър, неутрален Боби сакънданемупаднереномето, Стоян гайдата - накъдето му свирнеш-натам надува, Руменобузко Селчов.... един чичак от Мелник и готвачЪТ единак дето са по-саглам.
А, и Ачо. Евала, страхотен дразнител е този, не знам Мара ако беше на Ванче на мястото със сигурност щяха да летят тесли, пирони, триони, брадви и всякакви подръчни материали към верандата.

# 1 513
  • София

Фермата - сезон 6, епизод 43

# 1 514

Няма да е зле да видим Надка как ще управлява. Мисля, че ще я изберат.

Не вярвам да предложи Надя. Те имаха сблъсък предния ден и тогава Дана и се закани, а Надя я жегна, че тя никога нямало да стане фермер. Аз очаквам изненада от Дана. Ако устои да не предложи Калоян, някой от нелецемерните (според нея) ще е. Може би Кустев, Митака или Боби.

Общи условия

Активация на акаунт