Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 748
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Ми аз освен да зяпна друго не знам какво да ти напиша Пара Сиемпре, само се надявам да не са много хората мислейки като теб. А дано...

Абсолютно същото отнасям и към теб,  и към хора, които с лека ръка хвърлят клеймо върху други за качествата им да са майки заради образ, който са видели по телевизора. Ти все пак заплю Мара от самото начало само заради диалекта ѝ, тъй че от теб обективност не чакам.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 00:57 от ParaSiempre

# 1 186
  • Другата България
Поли не е викала никой да готви за "госта".
Поли трябваше да определи кой да е ратай на мястото на Ваня по някакво новоизмислено правило.
Един ратай освен да чисти обора - което правеше Мара, да клюкари с Петър - което правеше Мара, да мие чинии - което правеше Мара, трябва И да готви. Не за госта, не за фермера, за всички.
Тъй че Мара готвеше защото е ратай, а не защото идва Андрей.
А кой какво го боли....като някой нещо го боли - да отива на доктор.
То наистина там е като на санаториум, ама нещо доста премуртиха с процедурите май.

Да не говорим, че самата Мара Ножа направи така ратаите да са на този хал сега.
Предишното ѝ ратайство с Ангел по времето на любимия ѝ Петър беше в Хотел "Рай". Тогава тя нищоправеше и се хвалеше колко е куул да си ратай.
Сега стана истински ратай, и вече агресира, щото я болят краката.

# 1 187
  • София
Ми може да се е контузила, всичко може. Това не значи, че трябва да излиза или че не трябва да ѝ се влиза в положение. Както се е видяло досега, Мария, за разлика от Фондьотенска, не се скатава. И щом има временен дискомфорт, за който повечето за разбрали, ще я оставят да се възстанови по-бързо. Чиста доза злоба беше това от страна на г-ца Вежда, защото Мария не беше зад нея на дуела. Много лично ги кара нещата, а от същото мрънкаше на Петър.

# 1 188
  • Другата България
Joy Посочи ми един там, който "не кара нещата лично".

# 1 189
Поли точно заради госта я направи ратай, защото нямаше кой друг да ѝ помогне за вечерята - да се не изложи.
И ако приемем, че не е заради госта, пак не е хубаво да я прави ратай, като знае, че нещо не ѝ е добре.
Знаела е, че с Даяна ще се изгърби Тя самата, затова - Мара.

А Петърчо чак сега ли вижда колко лесно се мели брашното? Иначе претенции към закуската на Поли имаше... Много ми е противен. И мълча, докато Мара се репчеше на Поли, явно му хареса, щото Поли го дразнела, много ми е противен.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 01:05 от Ензимче

# 1 190
  • София
Е, говоря конкретно за дуелите и ръководните позиции. Не за личните им чувства. Ако са умни фермерите, ще нагаждат всеки на правилното място по това кой къде е най-полезен, а няма да се ръководят от това кой седнал да ги подкрепя. Малоумно е.

Още повече, че тя толкова се възмущаваше как Петър я избирал на лична основа, а след 5 дни тя прави същото.

# 1 191
  • London
Ми аз освен да зяпна друго не знам какво да ти напиша Пара Сиемпре, само се надявам да не са много хората мислейки като теб. А дано...

Абсолютно същото отнасям и към теб,  и към хора, които с лека ръка хвърлят клеймо върху други за качествата им да са майки заради образ, който са видели по телевизора. Ти все пак заплю Мара от самото начало само заради диалекта ѝ, тъй че от теб обективност не чакам.
Ами и аз си имам интуиция, но ето не ме е лъгала.... Да се срамува, който й е преписвал някакви качества. Факт във фейс за броени минути 50 лайка.... До утре не ми се мисли. Хората 99% са отвратени от Мария. Толкова за статистиката от кой процент си.

Какво значи не й е добре? Ми тя извинете е по-силна от всички жени там.... Тя тях ще ги мисли ли на арената? Привилегирована е да играе там срещу манекенки с една дума пък и да се притеснявам дали й е добре. Аз и преди го казаха, даже аз бих слагала само нея ратай заради приказките пред камерите за райталъка....

# 1 192
  • София
За мен Поли е права, не е казала Мария да е толкова зле, работила е цял ден с мъжете и е имало хахо-хихи, ама в кухнята вече е проблем, защото не е забавно. Тя не е сама ратай, Петър пое по-трудните неща, както и Поли не излезе от кухнята, така че ако Мария беше подходила нормално, Поли щеше да ѝ носи нещо, ако има нужда.
Не е стигал човек в кухнята, плюс, че и там може да помага удобно, както Поли я сложи седнала да бели картофи, а преди това ябълки. Не я е карала да разхожда кучето.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 01:37 от Niya-

# 1 193
  • London
Аз очаквам санкции утре или да я изгонят. Във фейсбук всеки втори пост е апел за дисциплинарно изгонване. Все си мисля, че няма да се подмине.

# 1 194
  • Sunshine state
Мария тотално затвърди мнението ми за нея на агресивна простачка. 😆  Отвратителна жена. Ако не може да си сдържа нервите, да ходи да се лекува. Поля запази хладнокръвие, аз не знам дали бих.

# 1 195
Това си беше просто един скандал. Скандалите с участието на Мара винаги са такива, не ѝ е за първи път. Не е имало Дори опит за физическо насилие, какви наказания... Един пуснат на пода нож, не хвърлен.
Как ще изпуснат такъв сеир от продукцията?

# 1 196
  • Другата България
Е, пуснат за теб.
За масовия зрител явно е обратното.
Въпрос на гледна точка.

Е, говоря конкретно за дуелите и ръководните позиции. Не за личните им чувства. Ако са умни фермерите, ще нагаждат всеки на правилното място по това кой къде е най-полезен, а няма да се ръководят от това кой седнал да ги подкрепя. Малоумно е.

Още повече, че тя толкова се възмущаваше как Петър я избирал на лична основа, а след 5 дни тя прави същото.
Ако са умни.
Ама не са.
Винаги е лично.

# 1 197
  • Sunshine state
А, не, това е прекалено агресивно. Скандали, ок, ама тя направо се навира в на хората лицата. Прекалява.

# 1 198
  • Другата България
Няма да я изгонят, нито ще я накажат.
Не вярвам.
Сеира продава.
Другата седмица ще гледаш издевателства над Поли.

# 1 199
Пупи, това не отричам, страшно агресивно напада Мара. Много отдавна писах, че с такава не бих се бъзикала никога, че ще изям боя със сигурност. Joy
Но чак пък наказания за късия фитил на Мара, щом не е успяла да набие никого все още... Joy

Общи условия

Активация на акаунт