Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 299
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Smolyan
ПРивет сладурки  Hug
Напоследък съм се хванала с едно чистене, та прах се вдига  Crazy Почти приключих.
Честит рожден ден на Тоничка /на патерица/ бъди жива и здрава и нека всичките ти близки много чного те обичат    bouquet
Честито и на проходилите. Ние сме далеч от прохождането. Аз и мъжа ми сме проходили на година и 3 месеца, така че чак тогава очаквам включване. 
Приятна вечер  Heart Eyes

# 151
Здравейте и от нас с Вероника!Не остава време за форуми напоследък от шляене и домашна работа.
Иначе нищо ново-Рони тича и палува,иска като се събуди веднага да излизаме навън.И тези дни разходката е само около 2 часа и  ми се моли милата да отключа вратата.Но какво да се прави вали и не може.Не знам какво ще правим зимата?На ясла няма да я пускам.
А да си кажем мерките на годинка-10560гр и 81см.А Нв е 127(нали имаше лексикон преди-сега не знам Embarassed,но ...)

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 00:32 от petia47

# 152
Здравейте и от нас  Heart Eyes

аз бях почти цялата седмица по работа в Русе и съответно никаква възможност нямах да си чета из форумите. И ние мислим да правим тази неделя прощъпулника, защото Кари си ходи много стабилно вече и никакво държане за ръка не признава. Най ме кефи, че е доста предпазлива и ако усети, че ще пада, просто се оглежда и си сяда внимателно на пода. Досега все още не се е удряла, а като си спомня батко й - цицина до цицина беше и все на ръбове падаше  ooooh! То не че тя няма да има инциденти, но просто съвсем различен тип е, пази се сама и като падне, пояснява: "паам" (в превод "падам").

Аз съм се видяла в чудо заради работата и сега какви ли не планове мисля как да организирам най-добре гледането на децата. Бабата ни е златна (даже това е слабо казано), ще помага както може, а и една жена сигурно ще трябва за Кари за по няколко дена седмично. На мен ми се очертава да пътувам все по-често до Русе и Търново, абе не искам да го мисля в детайли отсега. Казвам си, че неотгледано дете няма и със сигурност ще се справим, все пак децата са ни значително по-важни от бизнеса  Mr. Green При мен въпроса с яслите изобщо не седи, защото с алергията на Кари не мога да си го и помисля даже.

Аз да си призная през целия си живот досега питка не съм месила  Embarassed Виж, мъжът ми ги прави екстра, ама той е карал курс за готвач и действа с лекота. Една вечер опитах да правя тесто за пица, че детето ревеше за пица и така се оклепах, че нищо не стана. Добре, че мъжът ми оправи положението. Та едва ли ще почвам сега тепърва да се уча, на Кари баба й прави страхотни питки и явно тя ще се отчете на прощъпулника. Simple Smile

Колкото до приспиването, аз искам да номинирам Кари за най-будно бебе. Тя спи веднъж дневно - следобед - по два часа (не повече!) Вечер заспива в между 11 и 12  Shocked и се буди в 8 най-късно. Извинете ме ако бъркам, но на практика й се събират 10 часа сън, което за едногодишно бебе си е недостатъчно! А нито е кисела, нито е нервна, грее като слънчице, но просто не спи. Снощи е станала от следобеден сън в 15,45, а вечерта заспа в 12,30.  Crazy И аз се чудя ако я оставя с гледачка как ще я приспива тя. Времето ще покаже  Wink

Поздрави и целувки на всички бебенца!

# 153
Нашия прощапулник мина  Party ииииииииии Явор си хвана първо ............ЧЕРПАК  Mr. Green на мама лакомийничето  Mr. Green , та значи ще вървим смело към нещо от рода на ресторантьорството, но както каза леля ми - явно гладен няма да остане   chef После се присегна нашето момче и към спринцовката и отверката ама късно вечеее, късно  Mr. Green
А питката ми, е питката ми не излезе на вид като на Хонда - нещо ги оплесках триъгълниците ама беше много ама много разнообразна  hahaha (както я определи баща ми), но пък и вкусна   chef, така че вече ес гордея с готварските си умения, а следващия път ще съм вече професионалист  Blush Ще пусна и снимки за доказателство.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 23:13 от Sunnily*

# 154
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Добро утро на всички,беба още спи,така че си пия кафето на спокойствие. Mr. Green

Sunnily* -детето се е ориентирало,гладен няма да остане. Laughing

Tess -трудно е да се работи и да се гледа дете,определено.Но ще се справите,естествено.При нас понеже бабите са работни,Мариелка я гледа баща ми от 1 до 5,тогава си идват майка ми и мъжа ми.Всички са ангажирани.

През деня спи само веднъж-от 30 мин.до 1,5 часа,преди ставаше рано,сега взе да си поспива,явно усети,че идва зимата. Heart Eyes

Вече се опитва да яде сама с вилица,дупчи си разни парченца(кашкавал,сиренце,домат) и си ги хапва,даже дава и на нас  hahahaАбе отсега ни храни детето.
Сега я учим да казва леля и много смешно си върти езика,но го докарва горе-долу.
Разбира всичко,което и се говори,но си прави каквото иска,ако е на кеф,всичко изпълнява,ако не-прави напук и това е. Thinking
Единственият минус на това,че започнах работа е,че няма време за разходки.Сутрин докато стане и се оправим с тоалети,ядене и т.н и то станало обяд,вечерта докато приключа работа,стане 8 часа и вече се стъмва.Само дядо и я разхожда по двора и малко на улицата и това е.
Лек ден от нас

# 155
Здравейте,

Да се похвалим - Симона от събота вече е християнче !!!  bouquet Но плоко толкова много, че незнам как въобще успяхме да изчакаме докрая церемонията....но накрая всичко мина чудесно....Снимки нямаме, защото като пи чудо и двата апарата отказаха да снимат - с чисто нови батерии, изведнъж блокираха.....странна работа...слава богу, че камерата не отказа, та поне си имаме заснето филмче...

Чао на всички и до скоро  bouquet

# 156
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ОТ СВАДБАТА ДИДКА - САМО С МУЗИКА, ЦВЕТЯ И МНОООГО ЛЮБОВ ДА Е ИЗПЪЛНЕН ЖИВОТА ВИ

# 157
Здравейте и от нас Hug

аз напоследък нямам въобще, ама въобще време за форум, Вили ме прави  Crazy, а когато ми остане гледам да попрочета нещичко ooooh!

Дидка, Честита Годишнина и от мен  bouquet

# 158
  • София
Честита христианка на Деси!
Честита годишнина, Дидка! Да се обичате дългииии години!
И браво за избора на Явката - умник!

# 159
Честита годишнина, Дидка!  bouquet

# 160
Направо ще се изям #Cussing out Написах си толкова дълъг пост и накрая компютъра ми блокира, та не можах даже да си го сейвна Twisted Evil
Та сега отначало...

Благодаря на всички за пожеланията - днес прави цели 7 години от нашата сватба! Направо не мога да повярвам как излетяха годините, а на мен ми се струва като един миг.... Черпя всеки с каквото си пожелае  party023 Wine Glass beer  food010

Честито християнче на Деси!!!

Браво на нашто гадже за добрия избор на прощъпулника smile3501 Явно е, че момата ми няма да остане гладна Wink

Иначе и на мен хич не ми остава време за форума..освен, че мацката си е все така дива и щастлива, непрекъснато тичам по задачки около предстоящата сватба. Ходим на проби двете с Алекс и тоалетите ни стават страхотни Flutter Единствено ме е яд, че все още не мога да си намеря подходящи обувки след тридневно обикаляне по магазините, но днес ще направя още един опит и дано да открия това което търся.
Остана ми да поръчам букета на булката и да купя от онези неща, дето се хвърлят след съвета и църквата (забравих им името). Имам да ходя на козметик, фризьор, маникюр, педикюр и т.н разкрасителни работи...

Забравих да се похваля, че в четвъртък пробихме ушите на бебата, малко е поплакала като са се опитали да й центрират дупките, че хич не обича да я пипат чужди хора, ама свеки я е хванала здраво и са свършили работата Mr. Green Аз слава богу се разминах с присъствие на тая операция, че бяхме с баща й на шопинг тур, но вечерта като се прибрахме му удари голям рев - явно се беше нажалила от отсъствието, пък и си беше дръпнала ушето, та явно я беше заболяло.. За сега няма проблеми, мажа я с Гентамицин спрей и сме особено очарователни 4470

Поздрави на всички

# 161
  • ПАЗАРДЖИК
Честито на всички празнуващи - годишнини, рождени дни, христянчета  и прощъпулници.   bouquet И ние днес направихме прощъпулник. Ви се хвана за мишката и се оказва, че и тя ще е компютърен маниак  Mr. Green, както цялото семейство. Ето я

# 162
Привет  Hug

Честита ви годишнина Дидка, много любов и щастие  Hug Heart Eyes

Честито християнче на Деси   bouquet

Браво на Вили и Яворчо за хубавия избор  Hug

Нашия Стефанаки вече се пооправя и сополите му минават  Simple Smile
Не го свърта изобщо на едно място, а като го облека за навън и започва да виси пред вратата като кученце и чака с нетърпение да излезнем. Какво ще правим зимата не зезнам.

Оглеждам се за детски център около нас че от време на време да мога да го водя там да играе, ама май Ментов носорог е най-близкото и подходящото за сега.

# 163
Честита годишнина Дидка.  Two HeartsПожелавам ви много, много щастие и любов. Two Hearts

# 164
Честито на всички проходили и християнчета  bouquet
Честита годишнина на Дидка. Много обич и щастие ви желая  bouquet
И ние направихме прощапулник. Силвия хвана четката за рисуване, а Татянка калкулатор  Grinning
Много са смели мъничетата, ама така падат, като круши, по цял ден рееееев. Доста ми е напрегнато ,защото почнах и курсовете за шофьор, та сега чета, готвя гледам дивия народ и на кормуване ходя.

Общи условия

Активация на акаунт