Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 301
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Е, не мога да не изкажа възхищението си за Алексче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотна принцеска!!!
Дидка,  и ти не изоставаш по-назад - супер сте всички!

А за срещата в неделя, няма да се оправдавам ама бяхме на гости...

Тази седмица ако не се организираме просто сме най-несериозните...

# 211
Момичета, аз набързо ще се включа сега само да попитам - знае ли някой какво трябва да си взема за болница. Казаха само тоалетни принадлежности, ама това включва ли чаршафи, одеала... newsm78 В края на месеца имаме записана дата за операция на Мони и сега почвам да приготвям  необходимите неща. Ако някой има опит от болници, ще ми е много полезен един примерен списък.   bouquet

# 212
  • София
Привет и от нас! Нямам време да изчета всичко, но...........
petia47 ваксината против шарките при нас май даде реакция и сега кашлят. Вчера водих единия на лекар и каза, че е хубаво тази ваксина да се слага малко по-късно (към 15ти месец) и че най-вероятно кашлицата е отключена от нея. vnd, и при моите кашлицата е предимно като заспят, суха и дразнеща. 
Та за срещата, ако продължават така и ние не сме за срещи с деца и ще пропуснем. Дано се оправят до тогава.  Laughing
Гери и аз не съм чувала за такива капки. На нас като малки ни даваха на хапчета профилактично, но бяхме 1-2ри клас.
Дидка, снимките са страхотни! И на мен ми се ходи на сватба.........  Cry

# 213
Благодаря ви за комплиментите. Много съм доволна от резултата на всичко, което бях замислила.. За първи път от много време насам, полагах толкова грижи за себе си и се чувствах страхотно Wink За Алекс - роклята се получи точно това, което бях искала, а най-хубавото беше, че тя изобщо не протестираше докато беше с нея;)

ПП Диди, страхотни сте! Особено малкия бонбон, обаче и ти си супер!
Айде кажи откъсе намери тези ботуши....плиииийз!!!!!!!! Кожени ли са?

Знаете за моите перипетии по отношение на обувките - три дена обикалях из цяла София като исках цвета им да е същия като на тоалета. След като не намерих нищо такова, попаднах на един магазин на Графа и ги видях. Оказаха се абсолютно подходящи и като цвят и материя, а тя е нещо подобно на сатен, със страхотна извивка и токче.
Е, малко ми разказаха играта, тъй като съм отвикнала да ходя на ток, но си струваше след като цялата визия беше завършена с тях;) В ресторанта си бях взела едни ниска чехли и като мина официална част си танцувах с тях.

За срещата - който гледа прогнозата за времето, да каже кой ден го дават слънчев като днешния и да се събираме. Също трябва да уточним по кое време на деня е най-подходящо. На мен лично е след като си взема кухнята...

# 214
Момичета, аз набързо ще се включа сега само да попитам - знае ли някой какво трябва да си взема за болница. Казаха само тоалетни принадлежности, ама това включва ли чаршафи, одеала... newsm78 В края на месеца имаме записана дата за операция на Мони и сега почвам да приготвям  необходимите неща. Ако някой има опит от болници, ще ми е много полезен един примерен списък.   bouquet

За съжаление не мога да ти помогна с примерен списък, тъй като досега не ни се е налагало да влизаме в болница (и дай боже да не се налага), но стискам палци и на двете ръце всичко да мине успешно и Мони да е добре Heart Eyes

А отдавна се каня да ви питам, момичета - как приспивате децата си? На мен напоследък ми е доста трудно да се справям с Алекс, аз отказвам да я приспивам на ръце и обикновено лягам до нея на спалнята и я галя или пея песничка, но дори и така, приспиването в повечето случаи ми отнема поне половин час Rolling Eyes... Тъй като тя е свикнала да заспива на тъмно и хладно, през деня затъмнявам с щорите и добре проветрявам, спи само по боди и я завивам с чаршаф.. Но днес ми хрумна да я вкарам в банята на загасена лампа и заспа на втората минута Mr. Green Та и това е решение;))

# 215
Ted_cat, за съжаление и аз не мога да помогна с инфо, но стискаме палци всичко да е наред с Мони.

Относно заспиването, слагам Стефанаки на спалнята, лягам до него, кърмя го, галя го и му пея (всякви екстри му трябват на калпазанина) и до 5-10 мин. е заспал, след което го местя в неговото легло. Но след обед спи предимно на спалнята ни.

Времето ще е хубаво през цялата седмица, само към четвъртък, петък го дават леко заоблачаване.

# 216
Момичета, аз набързо ще се включа сега само да попитам - знае ли някой какво трябва да си взема за болница. Казаха само тоалетни принадлежности, ама това включва ли чаршафи, одеала... newsm78 В края на месеца имаме записана дата за операция на Мони и сега почвам да приготвям  необходимите неща. Ако някой има опит от болници, ще ми е много полезен един примерен списък.   bouquet

О писах, писах и нещо ми се бъкна компа. Утре ще се опитам да ти отговоря.
В коя болница ще сте?

# 217
Ние заспиваме так - като се нацокаме аз мятам Явор в кревата, пускам радиото и нощната лампа и излизам от стаята  smile3533 Така бях научила батито сега и дребния и...........частно казано - ДОволна съм  Wink Е не че се хваля ама.................. Joy

Ted_cat
, зависи си много от самата болница, те трябва да си кажат, пък и не се притеснявай каквото забравиш таткото ще носи и после, важното е всичко да е Ок, което ми припомня че не знам защо ще ви мъчат по болници, но каквото и да е надявам се да мине бързо и безпроблемно   Heart Eyes  Иначе тоалетни принадлежности означава четка паста за зъби, кърпа за ръце лице, сапун, чехли, халат(ако ще си и ти по ношница) аз лично навремето с батето си взех анцуг и така ми беше по-удобно да фъзвам по двора. ДАДЪЛЖИТЕЛНО купи нова интересна играчка за Мони, която да му дадеш там, може и нова книжка и подготви детето като му говориш и обясняваш, бъди самата ти възможно най-спокойна и мисли позитивно и..........................Всичко ще е наред.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Момичета, развалиха времето  #Cussing out от четвъртък  Cry Ще трябва по клубовете да се събираме Crossing Arms но ще се събираме  Hug

# 218
Честит Рожден Ден на големия син на Sunnily*     bouquet

# 219
  • Чикаго / София
Ох, мами толкова ми е мъчно и непрекъснато плача откакто прочетах тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130790.0 Cry Cry Cry
С мамата се познавахме виртуално още докато бяхме бременни аз с Дени, тя с Валя! После сме разисквали раждането, разстежа им! Тя забременя с второто си детенце а скоро след това и аз с Лъчи и си пишехме как ще се справяме с две деца с малка разлика и още колко работи .....

А сега, не мога да повярвам ............. Cry Cry Cry Cry Cry

Извинявайте не мога да пиша друго сега и май е по- добре и да не пиша!

# 220
Sunnily*,
nbirthdayЧестит ти Рожденник  nbirthday
 baloniДа расте силно, здраво и емно дете  baloni

# 221
bdbaloniЧестит рожден ден на баткото на Съни!!!
Много здраве, късмет и безгрижно детство!!!
И много целувки от Алекс (Явор да не ревнува)
bdbaloni

# 222
  • София
Боже, irka, това е ужасно  Cry

Съни, честит ти рожденик! Да расте още по-красив, умен и послушен!

# 223
  • София
Честито на всички празвуващи!!!
irka- мног съжалявам Cry Sad Cry Sad
Преди час се върнахме с Валето- оказа се че не е нещо сериозно-просто остатъчна задна хрема в следствие от бронхита ,който кара наскоро.Изписаха му капки за нос,някакво противоалергично лекарство/той доскоро го пиеше newsm78/ и промивки с физиологичен р-р.От това се дави и кашля вечер,а най странното е че нямаше до вчера сополи-сега ги има само през ноща ooooh!
Пак този нос #2gunfire- откакто се е родил все с него се боря и както се очертава ще си му е слабото място.Вече дори не мога да го удържам сама да му слагам капки или да му чистя носа-така се дърпа и рита че ме е страг вместов носа да не му сложа в окото капки или физиологичен р-р ooooh!... Поне не е нещо ново и по-страшно Peace...
Аз с Валето понякога следобяд имам проблеми със заспиването-ако не му се спи на диването както го сложа в леглото- веднага скача да си играе- ама като му се скарам -ляга и се прави на заспал минута -две и е готов.Вечер таткото се занимава- но не е труден-доскоро още докато си пие млякото и е заспал,но нали заради повръщането през ноща и кашлицата ни забраниха хранене по-рано от 2 часа преди сън и сега е по-трудничко-но с малко сокче и е готов...

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 13:43 от vnd

# 224
Честит ти Рожденник  Sunnily*! Да расте здрав и щастлив!      bouquet

Общи условия

Активация на акаунт