Страхотна принцеска!!!
Дидка, и ти не изоставаш по-назад - супер сте всички!
А за срещата в неделя, няма да се оправдавам ама бяхме на гости...
Тази седмица ако не се организираме просто сме най-несериозните...
В края на месеца имаме записана дата за операция на Мони и сега почвам да приготвям необходимите неща. Ако някой има опит от болници, ще ми е много полезен един примерен списък.
За Алекс - роклята се получи точно това, което бях искала, а най-хубавото беше, че тя изобщо не протестираше докато беше с нея;)
В края на месеца имаме записана дата за операция на Мони и сега почвам да приготвям необходимите неща. Ако някой има опит от болници, ще ми е много полезен един примерен списък. 

Така бях научила батито сега и дребния и...........частно казано - ДОволна съм
Е не че се хваля ама.................. 
Иначе тоалетни принадлежности означава четка паста за зъби, кърпа за ръце лице, сапун, чехли, халат(ако ще си и ти по ношница) аз лично навремето с батето си взех анцуг и така ми беше по-удобно да фъзвам по двора. ДАДЪЛЖИТЕЛНО купи нова интересна играчка за Мони, която да му дадеш там, може и нова книжка и подготви детето като му говориш и обясняваш, бъди самата ти възможно най-спокойна и мисли позитивно и..........................Всичко ще е наред.

от четвъртък
Ще трябва по клубовете да се събираме
но ще се събираме

/ и промивки с физиологичен р-р.От това се дави и кашля вечер,а най странното е че нямаше до вчера сополи-сега ги има само през ноща 
- откакто се е родил все с него се боря и както се очертава ще си му е слабото място.Вече дори не мога да го удържам сама да му слагам капки или да му чистя носа-така се дърпа и рита че ме е страг вместов носа да не му сложа в окото капки или физиологичен р-р
... Поне не е нещо ново и по-страшно
...