Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 305
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
                        newsm51 Честит Рожден Ден   newsm51

на mama Meg, pisho, petia47 и крем!

bdbaloni baloni newsm67 Tada newsm67 baloni bdbaloni

# 196
Честит Рожден Ден! на pisho, petia47 и крем   bouquet

Тони, Вили голяма каскадьорка.... милото... дано мине бързо...  Hug

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 22:29 от kikа

# 197
Благодаря на всички!

# 198
  • София
Благодаря Ви, много си ви обичам и ви черпя с каквото пожелаете!

Честито Петя, Крем и Мама Мег!

И на Дидката честито кумство   bouquet

# 199
  • Smolyan
Честито на празнуващите мами     bouquet
Gigi, нашата педиатърка нищо не е споменавала за този йодид, а и майките, с които съм всеки ден не са чували за такова нещо  Rolling Eyes

# 200
  • София
Привет и от нас, ето че се завърнахме от дълго странство!

Честито на празнуващите мами! newsm51 newsm51 newsm51
И нашата педка не е споменавала нищо за йодид.... newsm78
Желая лека вечер!  Heart Eyes

# 201
Честит Рожден Ден на mama Meg, pisho, petia47 и крем! newsm51

newsm59 bdbaloni

# 202
Здравейте милички

Честит рожден ден (на патерици) на нашите мами Петя, pisho, Мег и Крем  bouquet

Пиша набързо, че едва гледам след вчерашното кумуване;) Прибрахме се към 4,30 сутринта, а ме събудиха в 10,30 по телефона Twisted Evil и съответно още не знам къде се намирам, а и в главата си имам цял оркестър, начело с барабанчетата Laughing Сватбата мина страхотно, ние с кума бяхме много елегантно - естествено;) За малката принцеса да не говорим - обра овациите на всички гости и целия народ, който се намираше около съвета и църквата.
Алекс беше невероятно послушна, контактна и след като преспа половин час преди да влезем в ресторанта, се вихри на дансинга до 23,30ч.
Снимки ще кача по-късно като събера сили.

Целувки на всички Heart Eyes

# 203
Много несериозно от ваша страна- цял следобяд скитахме из парка, само 3 се събрахме.....

# 204
Много несериозно от ваша страна- цял следобяд скитахме из парка, само 3 се събрахме.....

Кика, аз си имам извинение - цял следобед реанимирах Mr. Green

А иначе, сериозно - тази седмица съм на разположение за сбирки

# 205
Цитат
Кика, аз си имам извинение - цял следобед реанимирах
Само ти си извинена  Laughing

Цитат
А иначе, сериозно - тази седмица съм на разположение за сбирки
и аз......но събота или неделя.....или след 17.30ч.   Mr. Green

# 206
Тази вечер в бързината спретнахме прощъпулника на Алексче и за ваше сведение ще става нещо като бизнес-мениджър, ама с лекарски слушалки Mr. Green т.е хвана се за калкулатора (наречен за бизнес-мениджър) и слушалките едновременно...после размисли и се върна и взе и парите. Та в общи линии ще осъществи мечтата на баба си да стане хирург, а може би и собственик на клиника Laughing

Сега имам да мия чинии и да гладя дрехите на мъжа ми за утре, ама ме е хванал един мързеел и се ослушвам и седя пред компютъра.. Успях да кача малко снимки от сватбата, като получа и от другите фотоапарати ще има повече: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=66876&photo=1

# 207
Ей почти 2 през нощта е обаче не мога да пропусна такива снимки  Hug Не знам кой повече да гледам - кумата ли или малката кумичка  Heart Eyes Страхотни и двете, невероятни, умопомрачителни, зашеметяващи и........................................абе нямам думи  Hug

Утре ще драсна за нашето кръщане - така че и ние сме извинени за тази събота и неделя, ама за другата предлагам да не извиняваме никой вече и на срещаааааа newsm68 Тази седмица дават да е приятно времето и можем след сряда ад спретнем и седмична среща  Hug Heart Eyes

Честити ни мили мами рожденнички   bouquet

# 208
  • София
А честито на Алекс!

Калоян се предстви по подобен начин, само където хвана категорично банкнотите (за радост на кръстницата) наречени за бизнесмен/банкер и подобни, боравещи с пари дейности, после посегна към мишката за компютъра (това от тати го е взел), и накрая си взе и четка за коса (нещо в коафьорския бизнес ще да е  Joy).

Сега ще гледам снимките на Диди, а малко по-късно ще пусна и от прощъпулника.

ПП Диди, страхотни сте! Особено малкия бонбон, обаче и ти си супер!
Айде кажи откъсе намери тези ботуши....плиииийз!!!!!!!! Кожени ли са?

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 09:04 от Lana

# 209
  • София
Didka_b - малката е направо страхотна,че тя е засенчила булката  Laughing
Ама аз нещо изобщо не съм разбраал за среща в неделята/дето мина/-нали се разбирахме за тази седмица?Пак нещо не съм в час- ама това не се извинява нали?
Ако съм знаела- ние с Валето си бяхме самички тези 2 дни- дори и майка ми замина на Владая и ни остави дапазим и нейния апартамент + котето.Представете си каква ми е било веселба- сама с Валето и котка,два апартамента.... HugАма да си призная моето диване ме слушкаше- само вече като го изведа в градинката -тръгва на обиколки и хич не му пука че го викам или че ме няма...
Ей сериозно- някой да напише/и по възможност с по големи букви Embarassed/кога и къде ще е срещата-стига да не изникне нещо много важно сме на линия
Чао за сега -ще водя валето на преглед,че това кашляне само като заспи вечер нещо хич не ми харесва ,а педито не може да каже какво е-отивам за направление и при специалист
Стискайте палци да не е нещо сериозно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт