Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 287
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Аз излизам сега, после ще вземем кухнята и ще ходим за ваксина и чак след това ще дойда, не ме чакайте на Нишава - аз ще звънна да видя къде сте...

После ще гледам снимки на гаджето и ще коментирам;))

Честит РД, Весе - много любов, късмет и най-вече здраве за теб и близките ти хора!!!  bouquet

# 241
И нас ни бройте на срещата  Hug

# 242
Честит рожден ден Веселина![/color]

# 243
  • София
Сори- ние пак порпуснахме срещата Embarassed
Преди малко се връщаме от поредние преглед при доктори #2gunfire
Валето от снощи е пак със сополи и гадна кашлица- така се шашнах че още в ранни зори хукнах по лекари ooooh!
Оказа се фалшива тревога- от "задната "хрема е -сега се чисти и всичко излиза навън-ама де да знам аз...
така че не сме за срещи с дечурлига- пак сме леекичко заразни.
Много съжалявам- дано другия път....ама да не се заричам
 Hug

# 244
Срещата беше чудесна, както винаги, времето перфектно, а мамите приказливи  Mr. Green не се и усетихме как се изъркаляха часовете.

Явор нападаше напористо дамите да ги гуши, а с младежа Стефчо имаше спор за бибата  Joy baby_neutral, така или иначе нещата си дойдоха по местата като хапнаха по един десерт за подсилване и сега Яв няма вид да си ляга скоро въодушевен от прекрасно изкарания ден  Hug

# 245
Наистина беше хебава срещичка  Hug

Стефанаки продължи в градската градина да се зарива с пясък и да го опитва, та сега силите му вече са изчерпани и май ще спи като къпан.

Сега качвам снимки и след малко ще пусна  Simple Smile

Ето снимкитееее

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=67802

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 20:42 от Gigi

# 246
Айде и аз да се включа - супер си изкарахме двете с Алекс, тя беше толкова въодушевена от срещата си с приятелчетата си, че не спа изобщо докато не си тръгнахме с колата;)

Пуснахме малчуганите в един празен басейн, дадохме им играчки и така хем не можеха да излизат, хем пък имаха простор за тичане и игре..Мамите пък си ги гледахме отвисоко и можахме да се наприказваме ... Просто разкошно, много ми липсваха тези срещички. Дано другата седмица има поне един хубав ден за среща в парка, ако пък е лошо времето - има клубчета за тая работа Mr. Green

С нетърпение чакам снимките на Съни и Джиджи, особено тази с Алекс и Явор, на която приличат на Вивиан Ли и Кларк Гейбъл от Отнесени от вихъра Laughing

# 247
Съни едва сега намерих време да разгледам снимките ви.. Ами няма какво да говоря - просто нашто гадже си е най-хубаво Heart Eyes А така като гледам на кръщенето си се е държал като истински мъж и изобщо не е плакал Naughty
Ще ме извинявате че ще натоваря малко темата, но да си кажа - тези снимки са ми любимите

А питката ти е станала страхотнааа Peace Аз така и не смогнах да омеся за нашия прощъпулник, свекърва ми я направи, но за съжаление апаратчето ни се развали и нямаме снимки от това така важно събитие, единствено камера...

# 248
  • София
Само един ден не влезнах във форума и вие организирахте среща...Изпуснах ви...и времето беше супер...страхотни дечица и снимки браво!
Аз и да бях прочела нямаше да дойда за съжаление, защото баткото ни хвана летния вирус - гадене и повръщане с разстройство и температура! Вече му мина, де но се гледахме два дни тримцата, яд ме е че изпуснахме слънчевите дни ги изкарахме вкъщи. Нищо важното е че се оправи и от утре пак на училище, а пък с вас на клубче ще се видим!

Да се похвалим и ние с ходещи крачета! Вчера Криската ходи за първи път съвсем сам!Много ме зарадва!

Хайде лека нощ!

# 249
  • ПАЗАРДЖИК
Снимките от срещата са страхотни  Heart Eyes. Децата добре са се позабавлявали

# 250
Честит Рожден Ден,Веселина!                                       

Днес ходихме на консултация,биха ни ваксината,теглиха и ни мериха.За 2 месеца Алекс е пораснала с 3см. и 500гр. и сега е 9 500 и 77см.

Честити ходещи крачета на Криско!  Heart Eyes

Наистина разкошни снимки,личи си че сте изкарали страхотно.

# 251
  • Чикаго / София
Наистина срещичката днес беше много приятна! Hug Използвахме рационално хубавото време! Дано има още такива хубави дни и да успеем пак а им се порадваме! Peace

Съни снимките са много хубави, а Яв както винаги е страхотен сладур! За питката направо нямам думи, невероятна е!Браво на готвача   chef Ето на кого се е метнал Явката с черпака, сигурно ще те здмине по вкусотии след време! Ще си имаш конкуренция! Party

Gigi бързо да признаваш! Надушвам един фотограф - професионалист под прикритие! Mr. Green Много хубави снимки наистина!

Хайде лека нощ от мен!

# 252
  • София
Браво на вас, супер среща! Обаче как удържахте дечурлигата будни? Ние по това врем спим. Точно това обсъждахме с Деси днес, че поне за нас (като по-далече) е по-удобно сутрин, ако разбира се има хубаво време.

Ето малко снимки от прощъпулника на Калоян.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 00:33 от Lana

# 253
Честити ходещи крачета на Криската - само безаварийно ползване  Hug

Джиджи, ти и за папарак вече ставаш  Joy

Айде и от мен малко снимки от днешния ден - гледайте и другия път не само на снимки да се гледаме  Crossing Arms

# 254
Привет  Hug

Напиках се от смях от снимките на Sunnily* и гаджелосването на Явката с мацките  Hug Heart Eyes Сладури невероятни  Simple Smile Heart Eyes

irka , благодаря за комплимента  Hug Не съм професионален, просто мнго обичам да снимам, ама не ми остава много време, а и малко ни е големичко фотото и то си трябва отделна чанта за него, а като помъкта покъщнината и само той ми липсва да нося, но вчера се зарекох че ще го взема.

Чакам с нетърпение следващата среща.

Общи условия

Активация на акаунт