Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 283
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Аз си мислех, че Ивана е единствената не ходеща, но и тя вчера в парка целия ден ходи сама....т.е. вече си имам ходещо момиче. Simple Smile

# 256
Честити Ходещи крачена та Ивана и Криско  Hug

Лана, питката ти е страхотна!
Забравих да кажа че и тази на Sunnily*  изглежда чудесно!

Въобще первектни домакини  Simple Smile

# 257
Гледах снимките- страхотни са всички!

Аз да се оплача....Ивана ме побърква- катери се къде ли не- на раклата, на столовете, на масата, на креватите(права) и скача отгоре....а още не може да ходи.....
какво е това чудо незнам...  Crazy

# 258
  • Чикаго / София
Чесити ходещи крачета на Криско и Ивана! Леко и безаварийно- смело напред! Simple Smile

Съни снимките са ти мноооого весели! Смях се с глас докато ги гледах! Joy

Lana ми те децата спаха до към 14.30ч. и след това почнаха да щъкат! Лъчи заспа още в колата на път за парка и аз смао я преместих в количката успешно без да я събудя и така продължи да си спи още час. А като си тръгнахме пак заспа в колата и му дремна 30мин. Иначе и тя в къщи в креватчето си заспива към 13ч. та до към 15.30-16.00ч. ама един ден разместихме режима малко! Но другия път може и сутрин да се видим да може и вие да дойдете с Деси!

Калоян е много порастнал, а питката ти е страхотна! Направо ще ме е срам да си покажа моята като направим прощапулника, със сигурност няма да я издокарам така като твоята и на Съни! Wink

# 259
  • София
Ами, ами - за Съни (супер е питката) не знам, но аз като Гери (мерси!) за първи път меся погача. Много съм горда, майка ми даже не повярва колко хубава е станала. За съжаление сладкиша, който правих отиде на боклука, понеже май някое развалено яйце се беше промъкнало  Sick.

За спането - предполгам, че и Калоян би поспал навън, но не съм сигурна. Отдавна не съм го пробвала да спи в количката и то навън. Но да видим как ще е времето и ще измислим нещо.

Честити ходещи крачета на Ивана и Криско!

# 260
Да забравих да кажа за спането.
И аз отдавна не бях извеждала Стефанаки след обед да спи навън, но той заспа още докато чакахметрамвая за към парка и там си поспа още час, та общо взето Лъчи, Явор и Стефанаки поспаха в количките си в парка, после лудуваха.

# 261
Хм, и Съни прави за първи път погача и чак не повярва на очите си за резултата  Blush не беше много симетрична, но на всички им хареса, само баща ми констатира, че била разнообразна  Mr. Green

Ако се разхождаме сутрин ще бързаме за кухнята  Thinking и трябва да ставаме рано  Tired, но ако така решим в името на каузата  ние сме ЗА  Hug

Кика, честити ви ходещи крачета и на вас да пожелая безаварийно да си ги използвате, а за скачането трябва много да се внимава, бебоците нямат чуство за самосъхранение и са много опасни. На моя приятелка младежа си счупи краче на годинка и нещо и ходи милия в гипс зял месец  Confused, защото се беше опитал да излезе сам от леглото и прескочил решетката  Rolling Eyes

# 262
Снимките и на двете фотографки са супеер  bouquet

Лана и твоята погача е супер, чак срам ме хваща, че аз не направих тази на Алекс Embarassed

Честити ходещи крачета на Ивана и Крис!

И ние като Съни сме тежки гемии на сутрешното ставане и оправяне, пък кухнята ни трябва да се вземе до 12.30 така че май няма да се справя за подобна среща newsm78 Друг вариант за който говорихме вчера е - да се съберем в някое клубче към 16.30, така децата ще са се наспали и работещите мами могат да дойдат...

# 263
Момичета забравих да ви кажа, че днес имаме повод да поздравяваме мама Low, която е рожденничка  bouquet Та по този повод:

Мила Иве, честит рожден ден!
От все сърце ти пожелавам едно утро, в което да тръгнеш усмихната; едно рамо, на което да стихнеш тревогите;
една любов, която да носиш в сърцето си; един път, който да те води при хората;
една цел - да насочва живота ти, за да бъдеш наистина щастлива!!!

Много поздрави и целувки от нас с Алекс Heart Eyes

# 264
newsm59Честит Рожден Ден Low
Бъди много щастлива, здарава и много обичана newsm59

# 265
Честит Рожден Ден,Low!

Здраве,щастие и много любов!

# 266
Честит Рожден Ден,Low
  Hug
Здраве,щастие и много любов!
[/b]

Момичета, в съседната тема провокирана от разговора там си изрових и пуснах нещо, което ми е беше много полезно при възпитанието на баткото и сигурно и на вас ще е интересно затова си позволявам да се повторя  Mr. Green

Меморандум на едно дете

Не ме разглезвайте. Зная много добре, че не мога да получа всичко, което искам. Аз само ви изпитвам.
Не се страхувайте да сте строги с мен. Аз го предпочитам. Това ще ми позволи да разбера къде ми е мястото.
Не ме насилвайте. Това ще ме научи, че силата е всичко. Аз ще откликна по-лесно, ако ме убеждавате.
Не бъдете непоследователни. Това ме обърква и ме кара да се измъквам по какъвто начин мога.
Не ми обещавайте. Вие може да не сте в състояние да изпълните обещанието си. Това ще ме накара да не ви вярвам.

Не се връзвайте на моите предизвикателства, когато ви кажа или направя нещо, което може да ви разстрои. След това аз ще се опитам да извоювам още по-големи "победи".
Не се разстройвайте много, когато ви кажа "мразя ви". Аз не искам да кажа това, а само да ви накарам да съжалявате за онова, което сте ми сторили.
Не ме карайте да се чувствам по-малък, отколкото съм. Аз ще го компенсирам, като започна да се държа като "важна клечка".
Не вършете неща вместо мен, които мога да свърша сам. Това ще ме накара да се чувствам като бебе и мога да продължа да ви използвам.
Не обръщайте голямо внимание на "лошите ми навици". Това само ще ме насърчи да продължавам.
Не ме критикувайте пред други хора. Аз ще възприема по-добре, ако разговаряте с мен спокойно и насаме.
Не се опитвайте да обсъждате моето поведение в разгара на кавгата. По някои причини слухът ми в този момент е нарушен, а способността ми за контактуване още повече. Правилно е нещата да са такива, каквито се изискват, но е по-добре да поговорим за това по-късно.
Не се опитвайте да ме поучавате. Вие бихте се изненадали колко добре знам какво е добро и какво е лошо.
Не ме карайте да чувствам грешките си като грехове. Аз трябва да се науча да правя грешки, без това да означава, че не съм добър.
Не ме гълчете постоянно. Ако го правите ще се наложи да се правя на глух.
Не искайте обяснение за лошото ми поведение. Понякога не знам защо съм се държал така.
Не поставяйте твърде много на изпитание честността ми. Лесно мога да се изплаша и да ви излъжа.
Не забравяйте, че обичам да експериментирам. По този начин се уча. Моля ви, изтърпявайте ме!
Не ме предпазвайте от последиците. Аз имам нужда от опит.
Не обръщайте голямо внимание на леките ми заболявания. Аз може би ще свикна да се радвам на неразположението си, ако това ми носи повече грижи.
Не избягвайте отговорите на честните ми въпроси. Ако го правите, скоро ще разберете, че съм спрял(а) да ви питам и търся информация от някъде другаде.
Не казвайте, че въпросите ми са "глупави" или "безсмислени". Ако постъпвате така, много скоро ще усетите, че го правя, за да се занимавате с мен.
Никога не се представяйте за идеални и безгрешни. Ще ми бъде трудно да ви следвам.
Не се притеснявайте, че прекарваме малко време заедно. Важното е как го прекарваме.
Не позволявайте страховете ми да предизвикват безспокойството ви. Така ще се страхувам повече. Вдъхнете ми смелост.
Не забравяйте, че не мога да се справя без вашето разбиране и насърчение. Макар и често заслужени, понякога забравяте похвалите и одобрението. Изглежда само гълчането не го забравяте.
Отнасяйте се с мен, както се отнасяте към приятелите си и аз ще бъда също ваш приятел. Запомнете, че е по-лесно да се учите от модел, а не от критик.
И още нещо - аз ви обичам много, моля ви обичайте ме и вие!
Ако въпреки грижите, нещо в поведението на детето Ви изглежда смущаващо, ако вашите чувства на моменти Ви безпокоят, ако нещо не разбирате и имате нужда да го обсъдите и да откриете смисъла му, можете да зададете въпрос или да потърсите консултация.

източник: www.speech-center.hit.bg

# 267
Съни, това което си цитирала  е много интересно и поне за моите разбирания вярно... И преди съм го чела и се старя да го следвам доколкото мога.. В момента малечката е в такъв период, в който се опитва непрекъснато да провокира нервите и търпението ми Mr. Green Опитвам се да се въздържам от непрекъснати викове и изричане на думичката "НЕ".
В общи линии успявам;) От известно време е особено привързана към мен и това на моменти си е доста изнервящо..спасението е много гушкане и целуване, което пък ми носи страхотно удоволствие;)

Днес ходихме на покупки в центъра и водихме с нас, после ходихме да хапнем във Ветрило, макар че хапване е доста силна дума с едно ходещо и извънредно любопитно човече. Резултата беше, че си взехме яденето за вкъщи и на връщане в колата бебата така дълбоко заспа, че изобщо не се събуди докато я пренасях и събличах у нас..
Айде целувки и повече усмивки, въпреки лошото време навън Heart Eyes

# 268
Честит Рожден Ден,Law! Много любов и късмет!    bouquet

# 269
Law честит рожден ден!

А какво ще кажете за моята прическа?

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 00:27 от petia47

Общи условия

Активация на акаунт