Благодарим за пожелянията и също така пожелеваме безпроблемно ходене/тичане на Радост и Явор!
Петя, честит рожден ден на патерици!
Малко диагонално четох, че няма много време, ама да отговоря на няколко въпроса. Зъбите ги "мием" за игра, и то май не се сещаме винаги
. Обувчици съм харесала едни турски (такива са ни и летните), но са велурени и ме притеснява да не пропускат, ако завали - то не че в дъжда ще сме навън
. Освен това съм харесала едни мокасини на Барт - е няма такава обувка, много е гъзарска. Това е на първо гледане в квартала. За общия РД - по принцип съм ЗА, но зависи от часа, че в събота сме планирали едно излизане с кумовете, та трябва да се организирам с оставянето на Калоян на някоя от бабите. Но иначе с две ръце за!
А и за закуската - още папме попара, понякога кус кус или овесени ядки, или пък печен сандвич със сирене. Обаче с какво друго да го направя не знам - оше си го имам за дребосък и не смея всичко да давам. Ама съм проклетия и му дадох малко ягоди - абе луда работа!
ПП Снимките са супер! Ако се наканя и аз ще пусна скоро
, ще трябва да се наканя тези дни да отидем на преглед.
Няма какво да споделям, откакто не кърмя бебата вече не се храня чак толкова редовно

и сладурковци
и лудницата е пълна. Едно обаче е ясно няма да успеем да се уговорим за тази събота, ще видя как текат уговорките и при августки и ще мислим за по нататък - Давайте идеи
) Доста им куца организацията, може би има и сезонни натрупвания особено сега преди учебната година
Ето и от нас малко снимки от 
Ма да знаеш много е готин заради модела на него