Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 266
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Хелоу, лейдис!
Благодарим за пожелянията и също така пожелеваме безпроблемно ходене/тичане на Радост и Явор!
Петя, честит рожден ден на патерици!

Малко диагонално четох, че няма много време, ама да отговоря на няколко въпроса. Зъбите ги "мием" за игра, и то май не се сещаме винаги  Blush. Обувчици съм харесала едни турски (такива са ни и летните), но са велурени и ме притеснява да не пропускат, ако завали - то не че в дъжда ще сме навън newsm78. Освен това съм харесала едни мокасини на Барт - е няма такава обувка, много е гъзарска. Това е на първо гледане в квартала.

За общия РД - по принцип съм ЗА, но зависи от часа, че в събота сме планирали едно излизане с кумовете, та трябва да се организирам с оставянето на Калоян на някоя от бабите. Но иначе с две ръце за!

А и за закуската - още папме попара, понякога кус кус или овесени ядки, или пък печен сандвич със сирене. Обаче с какво друго да го направя не знам - оше си го имам за дребосък и не смея всичко да давам. Ама съм проклетия и му дадох малко ягоди - абе луда работа!

ПП Снимките са супер! Ако се наканя и аз ще пусна скоро  Blush

# 46
Jenifer , благодаря за инфото  bouquet, ще трябва да се наканя тези дни да отидем на преглед.

М/у другото Дидка отдавна си мисля да ти пиша, че изглеждаш много добре - сподели как го постигна, на мен например корема ми е проблемен ooooh!

Тони, благодаря за комплиментите Hug Няма какво да споделям, откакто не кърмя бебата вече не се храня чак толкова редовно Blush , а и по принцип имам бърз метаболизъм, та лесно отслабвам. Не си забелязала може би на снимките, но и аз имам проблем с корема - доста излишна кожа е налице и май ще трябва да положа физически усилия за премахването й... Лошото, че хем времето ми е кът, хем пък и мързела ми е в повече Embarassed

# 47
  • Чикаго / София
И аз съм ЗА среща! Но и аз в събота имам записан час за лекар на обед и ако срещата е следобед  ще напавя всичко възможно да дойдем.

И аз искам да заведа децата на очен ама да е с направление, че ще ги водя и двете а 50 лв. не мога да дам! Съни къде е тази  Детска очна клиника и има ли записване или направо отиваш с направлението и чакаш да ти дойде реда?

На ортопед няма да я водя освен ако нямя някакъв проблем. Ортопеда ни каза, че е хубаво да се заведът децата след 3г. 3,6г. . Нали водихме Дени зимата и прегледа не беше нищо особено, нито може да види за плоскостъпие защото е рано, нито за нещо друго при толкова малко дете. Така че това ще го пропуснем!

Sunsunny много е сладък Вики, ама наистина трябва да дойдете на някоя среща да се запознаем! Hug

Адаптирано мляко Лъчи така и не пропи. Откакто спрях да я кърмя, хапва кисело мляко вечер и това е. А, и кремчетата й правя с прясно мляко.

# 48
Благодаря ви момичета за хубавите думи  Hug
Отдавна и аз искам да дойда на някоя срещичка, ама пусто все нещо става  ooooh!
За съжаление и този път в събота няма да можем да се отчетем с присъствие, но ако организираме някоя срещичка през седмицата в Южния парк докато е все още хубаво временцето - ще сме на линия!

И да се похвалим - ние сме нещо много музикални, т.е.танцувални!!!  Mr. Green Само да чуе музика и почва. Първо само въртеше китките на ръцете, после включи и движение на цялата ръка, от скоро почна и дупето да клати, така че цялото телце от кръста на горе се полюлява в такт с музиката, а сега го изхващах  2 пъти, че като е прав и крачетата движи  Joy

Това е от нас за сега, приятен ден на всички мами и бебоци  Hug

# 49
  • София
Всъщност защо да не е през седмицата РД-то? Събота и неделя са си малко кофти дни за подобни мероприятия - при нас поне са си за да се видим всички - мама, тати и бебето и да сме някъде заедно.

Ето и морски снимки от нас...ама каква съм изпълнителна. Добре, че се наканих най-накрая  Blush

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 17:44 от Lana

# 50
Привет и от нас с Ивана!
 Аз също съм ЗА среща- само да е в събота или неделя- нали съм работничка вече  Laughing

# 51
Здравейте  Grinning 
Обувчиците ги купих от един магазин в Горна  Grinning би трябвало и в София да ги има,турски са и струват 18лв. другия модел ми харесаха повече(същите,но отпред имаха малки розови цветчета)обаче нямаше нашия номер и не се знаеше дали ще докарат.

И на мен ми се иска да дойда на срещата,обаче сте ми мнооого далече  Laughing Пожелавам ви весело изкарване и после да покажете снимков материал  със сладурани  Heart Eyes и сладурковци  Heart Eyes

# 52
За срещата и аз по принцип съм за да е през седмицата, защото и нашите уикенди са строго семейно ориентирани, но пък ето виждате работещите ни мами, пък и тези от другите градове също предпочитат събота или неделя, за да могат да дойдат  Crazy и лудницата е пълна. Едно обаче е ясно няма да успеем да се уговорим за тази събота, ще видя как текат уговорките и при августки и ще мислим за по нататък - Давайте идеи  Hug

Дженифър, как точно протече при вас очния преглед, че Явор не го виждам да застане мирно, къмо ли да погледне в апарата, а някой да му задържи главата мирна е просто мисията невъзможна  Crazy

Ирка, Детска очно клиника е към Александровска болница, влиза се от към арката (апропо от там се стига и до МД за раждалите там) това е в двора на МА където има разни клиники по това и онова  Crazy Самия кабинет е веднага в ляво влиза се по едни стълби в едно остъклено с винкел, но преди това от входа в дясно, където е болничната сграда се взима номер от регистратурата - трябва да се отиде раааано за по преден номер иначе чакането е гарантирано ( ние сме чакали и по 4 часа  #Cussing out) Доста им куца организацията, може би има и сезонни натрупвания особено сега преди учебната година  newsm78.  Ако решите да ходите питайте първо кога ще преглежда д-р Кемилев - той е търсен като доктор и преглежда бързо, ние при него най-малко чакахме.

Ние за сега няма да ходим на очен, но ми е интересно какво ще ви препоръчат при вашите прегледи, така че моля споделяйте, който е ходил  Heart Eyes

Хей milena000, не сме пък чак мнооого далече - хайде ще организирате и татито и да ви докара  Hug

Оооо Лана, сладура Калоян и голи мацки по плажа е забивал  Mr. Green - гооолям сладкиш  Hug

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 23:40 от Sunnily*

# 53
  • ПАЗАРДЖИК
И да се похвалим - ние сме нещо много музикални, т.е.танцувални!!!  Mr. Green Само да чуе музика и почва. Първо само въртеше китките на ръцете, после включи и движение на цялата ръка, от скоро почна и дупето да клати, така че цялото телце от кръста на горе се полюлява в такт с музиката, а сега го изхващах  2 пъти, че като е прав и крачетата движи  Joy

И ние сме така. Много й се радвам, защото баткото и до сега нито някога е пял, нито е танцувал, но веднъж голям смях падна. Седим си в едно кафе и минават циганин, който свири на акордеон и циганка, която минава по масите и събира пари. Виляна, как чу акордеона и започна да танцува, а всички се оглеждаме я за маймунка, я за друго животинче, ама няма. Оказа се, че сега още събирали пари за маймунка, а след време и с маймунката щели да минават. А моето маймунче си танцува......дали да не извадя и аз стария акордеон  hahaha Ето и от нас малко снимки от кръщенето.

# 54
Честит празник! Здраве и  късмет!

# 55
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит имен ден на Кристиян на Нинка и Кристиян на Blondi и на всички,които празнуват днес!

Със здраве да си носят името!

Всички дечица са много сладички на снимките Hug

Нашата малка докторка се научи да слага инжекции и сега всички кукли се ваксинират с една спринцовка. Mr. Green

Лека ден от нас!

# 56
Sunnily* и бебка много се върти Laughing, но докторката беше много внимателна и успя много бързо да и прегледа очичките с апарата. Даде и няколко играчки и докато тя се занимаваше и огледа очните дъна, зениците и т.н. Хубаво е да се види дали детето има някакви признаци на кривогледство. Въобще прегледа мина много добре. bowuu

# 57
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС  Hug

Дженифър, мерси за инфото и браво на вас че сте се справили със задачата и още по-хубаво че всичко е ОК. Ние сигурно ще се организираме и тия дни................към нова година може би и ще отидем на очен  Crazy че нещо организацията силно ми куца в момента  Embarassed отдала съм се на мързел и лентяйство след почивката Mr. Green

Да ви се оплача от най-новата щуротия на Явор, след като се научи да ми тропа по масата и да раздава тупаници като му се карам  Crazy, следващото ни постижение е да си качваме краката върху масичката на столчето за храна, докато ядеме - сигурно йога е тренирало това дете  ooooh! Иначе за сега не говориме много, нито пък сме музикални или танцувални, но си вре нослето на всякъде и все чопли нещо, лапа всички боклуци по площадките и обикаля като торнадо из вкъщи и навън  Crazy

А иначе танцувалните дами и господа са много сладки - сладки модели-сладки снимки  Hug

Оооо Дидката, вие сте с пременен аватар  Sunglasses Ма да знаеш много е готин заради модела на него  Wink

# 58
  • София
Какъв празник е днес?!.. newsm78

Ние сми с тимпература от през нощта 38.5 горе долу я поддържа, сложих веднъж свещичка Вибрукол, сега заспа и го чувам как хърка милото1 но няма сополи и кашлица, само темп. Дали е възможно да е от зъб...

Както и да е...Утре ще изпращаме батко първолак. Имаме ли други първолаци? Голямо вълнение ни чака...Сега се върнах мноооого назад във времето и се присетих за моят първи учебен  ден...голяма емоция беше...

Целувки на всички от нас

# 59
Кръстовден

а що ми се струва, че Кристияновците нямат денс имен ден

Общи условия

Активация на акаунт