Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 270
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Е пък ти сега Кика, ако им се празнува - може  Mr. Green

Нинето, на нас така ни избиха първите зъби с висока темп., която поддържахме упорито 1 ден  ooooh! и за малко да минем на антибиотик от шубе, но температурата изчезна както се беше и появила и след още един ден се показа и първото зъбе. Дай му нещо за всеки случай - вит. С, осцилококсинум  newsm78 и дано да ви е от зъб  Heart Eyes

# 61
В събота май и аз няма да мога. Така като гледам ще се наложи да направим и един рожден ден през седмицата. На мен не че са ми проблем съботните дни, ама точно тази няма да мога.

Ние зъбки още си нямаме, но пък ядеме почти всичко вече. Поне това което е възможно без зъби. Mr. Green Прясно мляко е пил, но по принцп го избягвам, по честичко наблягам на кисело. Мед също от няколко дни хапва. По принцип и с двете исках да изчакам още, но гледането от бабите си има и някои минуси. Sick

За Пловдивските мами май пак ще трябва аз да съм ви причината за среща. Все още не е много сигурно, ама може и да ви дойдем на гости. travel

# 62
baloniЧестит първи учебен ден на всичи ученици   smile3523
 baloni

Успех и само шестици  newsm10

Честито на вчерашните именници  Hug Simple Smile Heart Eyes

То се видяло че РД в събота няма да организираме, май и другата събота няма да е щото се падат 3 почивни дни и може би повечето ще скитосват някъде.travel
Аз предлагам на първо време да си организираме една презседмична срещичка  blahblah, че временцето още хубаво  Nature Sun With Face, пък за РД ще мислим допълнително. То и без това в "Патета" е на закрито така че не е проблем ако е леко кофти времето  cold

# 63
освен съботи има и недели.......

# 64
HugЧЕСТИТ ПЪРВОЛАК НА НИНЕТО  Hug МНОГО УСПЕХИ И ШЕСТИЦИ ДА НОСИ В КЪЩИ  Hug

Нинка, ще ми разказваш като се видиме, че и нас това ни чака догодина  Crazy, какво училище избрахте, как, защо, кога и изобщо всичко с к Crazy  Mr. Green

Джиджи, идеално за другатаседмица да си чукнеме срещичка тъкмо и нашето бати тръгва на градина и ще съм по-фрии  Mr. Green Който е гледал прогонзата за времето да предлага ден, час а мястото  newsm78 Южния парк а ?

Кика, напоследък си много лаконична  Joy

# 65
Честит първи учебен ден на първолаците !!!!!!!  bouquet

Да са весели, ученолюбиви и много добрички  Hug

Каде се намира това заведение "Патета" - май всички го знаята , освен мен  smile3518

# 66
И ние пак сме тук  Heart Eyes

Бяхме на море - беше страхотно, за първи път от години сигурно видях морето чисто, водата беше идеална, а и улучихме време по поръчка. Абе страхотно с две думи.

Кари проходи точно преди рожденния ден на батко си и сега страшно й се радваме. Постоянно обикаля насам - натам  Simple Smile С говоренето е страшно напред. Направо ме изумява. Може би защото батко й като бебе до годинка и половина освен мама, баба и т.н. не казваше нищо, а тя си говори с изречения.  Shocked Примерно, ако й падне патето играчка, ми казва в прав текст: "Мамо, па-па там панна." или ако иска вода "Дай ми да" Имитира доста животни, телефона и т.н. Абе за мен е много впечатляващо поне. Иначе сигурно много бебета го правят, но Габи определено заформи изреченията месеци по-късно.

Кари яде също страшно много неща, благодарение на факта, че докато бяхме на море, тя беше с баба си. Аз не бих се осмелила да й дам, но след като вече ги яде и няма проблем защо не. Само мляко не й давам никакво. Иначе яде всичко - супи, ястия с ориз, картофи, пиле, всякакви зеленчуци и плодове (сливи, круши, ябълки, праскови, от вчера и банан). Опитала е дори мини кроасан, което аз като го чух и направо  #Crazy Добре, че й няма нищо!

Аз обувчици купувам  каквито харесам, нито марка гледам, нито нищо. Сега й взех едни на Денди (специално погледнах марката, че не я знаех) за вкъщи и едни за навън. Страшна красота са, а мисля, че са й и удобни. Иначе за зимата имаме подарени ботушки на Зара, които са много готини.

Искам да питам някой сблъсквал ли се е със следния проблем: Аз и децата изкарахме летния вирус тази седмица, но от разстройството Кари получи сериозно подсичане - не само на дупето, но и отпред, в предната част. Мазах я с Вита-мерфен, изписан от педиатърката, но ефекта беше временен  Sad Много се страхувам да не й стане нещо по-сериозно, щом не й минава, утре ще я водим пак на преглед, но ако някой случайно се е справял по някакъв начин с такъв проблем, да каже. Иначе от днес й правим промивки с лайка, според педиатърката било подходящо това.

Поздрави на всички и целувки за бебенцата  Heart Eyes

# 67
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит първи учебен ден на всички малки ученици!

Много успехи и хубави оценки! smile3523 smile3529

# 68
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Тесс-много гадно това с подсичането,Мариелка се подсича ,когато и излизат зъби.Прави седящи бани със смрадлика,ако успееш да я удържиш вътре.Аз мажа в такъв случай с Мустела-Стелактив,той е за такива проблеми,при всяка смяна на памперса,след 2-3 намазвания е ок.Дано по-бързо се оправи малката сладкишка.Браво на Кари за проговарянето и за прояждането.Ние с яденето сме на моменти,с говора сме добре,всичко разбира и много говори, казва изречения от по 2 думи,ако може да се нарече изречения.

Ние си имаме едно малко торнадо вкъщи,дърпа всичко,хвърля,разхвърля,тича навсякъде,всичко трябва да пипне,научи се да си отвяря вратите,ако не са добре затворени-бута или дърпа и отваря. ShockedВчера отишла до една декоративна ваза с цветя и изгриза едно цвете,направо ми призля ooooh!Незнам как се оправяте вие,но аз нищо не мога да свърша.И ако и кажеш нещо,че не трябва да го прави,задължително го прави нарочно,ако и покажа шамар и тя ми показва  Shocked Mr. GreenАбе с две думи-лиготии и инат.А пред чужди хора е много примерна  Laughing hahaha
Да питам и аз на свой ред-с какво мажете лицето на бебетата,нещо напоследък много и станаха грапави бузките,да не е някой дерматит.Мажа с Мустела Cold cream за лице,но мисля да взема пак Стелатопията,много е хубава.Вие какво ще препоръчате?

# 69
radost24, благодаря за отговора, ще взема и Мустела-Стелактив днес. Дано има ефект и при нас:)

# 70
  • София
Изпратихме батко ученик!!! Не беше много въодушевен, но все още не е ориентиран милият! Всичко беше много на бързо, поздравиха ги от трибуната в двора на учелещето и после отидоха да се запознават по класните стаи! От понеделник живи и здрави сме на истински урок!

За подсечено дупе бих препоръчала един крем A-Derma, много е добър и за личице и за всичко! Крем здраве и Бочко също, но по-обилно се намазва зачервеното.

На Криската да чу-чук на дърво, днес нищо му няма какво беше това чудо...Вчера вечерта и през нощта имаше 39.1 темп. Сложих ефералган свещичка и я свалихме /към 3 беше през нощта/и от тогава нямаме!!! Рови непрекъснато в устата и аз го напипах един голяяяяям кътник го тормози милото!

Нацелувайте дечицата и хайде да се организираме да се видим, че ще стане лошо времето!!! Аз съм на линия другата седмица към 12:30 / да си вземем храната/ и към 13ч в южния парк! Кой ден предлагате?

# 71
Цитат
Кика, напоследък си много лаконична 
Водя се на работа все пак  Laughing

А и всички : аз в събота това, онова. Ами има и недели.......

Осевен това усещам, че идва зима Sad

Честит първолак на Нинето!    bouquet

# 72
Здравейте!

Честито на първокласниците Hug

Tess, аз в момента за Вили ползвам един крем Pavloderm и Pavlogal mast - мисля, че е сръбски - страхотен е и го препоръчвам Peace

Радост и при нас положението с малкото торнадо е абсолютно същото ooooh!

Момичета утре ще бъдем цял ден в Пловдив, обаче имаме разни задачки за вършене и за жалост няма да можем да се организираме за срещичка.

Приятен ден Hug

# 73
Ако искате да се разбираме нещо за вторник около 13.00 в Южния парк около езерцето, предлагам вторник, защото понеделник е по тежък ден  Crazy Mr. Green

# 74
Kой кога ще ходи в Пловдив??? Искам и ааааз.... От кога врънкам мъжа да ходим да пием по кафе там, както в добрите стари времена. Айде една среща там, тъкмо и мама Sve може да е там и да дойде и тя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт