Честит първи учебен ден на големите дечица!

Добре дошла отново на Тес
Радвам се, сте изкарали хубаво море и честито прохождане на куклата.В тази връзка ние все още не сме направили прощъпулник, а Алексчето си ходи от близо месец и половин

За подсичане и грапави бузки аз ползвам крема на А-Дерма. Страшно съм доволна от него и вече го ползвам от половин година за подобни неща. Освен това промивки от смрадлика много й помогнаха на бебата, когато се беше подсякла.
Съни, благодарим за комплиментите - аватара ми е подарък от една много спешъл и любима наша приятелка

За срещата, съм навита и през седмицата стига малечка да е здрава и времето хубаво. Тя обядва между 13,30-14ч. и след това като реши спи, но предполагам ще може да направи това и в количката.
И на мен ми се ходи в Пловдив, ама няма кой да ме заведее. Накрая давайте да се съберем няколко мами с коли и да отидем да пием по едно кафе там;))
Но съм ЗА общ рожден ден! Само кажете кога и къде!
А пък в Патетата много им хареса, така че една среща там ще бъде супер!
Живот и здраве догодина август месец сме на ясла
сега сме сложили и райбер за по сигурно
,но и него се опитва да махне,катери се по дивана и бърка в контакта,
добре че съм сложила предпазители,научи се сама да си влиза в леглото-хваща решетката набира се и с глават надоло е в леглото
-днес е малко по-добре,дори и носа не тече така-а и с тези рани не ме питайте как го бърша-пищи,реве,гърчи се-направо ми идва да го оставя със сополите,ама си ги размазва и му се възпалиха и очите
А си представям, Деси каква веселба е паднала с двамата сладкиша;) На някои от снимките сте снимани с още една мама, май е пак с близнаци? А всъщност вие къде бяхте - може и да си казвала, но съм забравила