Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 280
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мацки

Честит първи учебен ден на големите дечица!  bouquet

Добре дошла отново на Тес Hug Радвам се, сте изкарали хубаво море и честито прохождане на куклата.
В тази връзка ние все още не сме направили прощъпулник, а Алексчето си ходи от близо месец и половин Rolling Eyes Все една от бабите нещо липсва или има ангажименти, а всяка държи да присъства... Сега съм казала, че ще го направя през седмицата към 17.30 и който иска да идва Naughty
За подсичане и грапави бузки аз ползвам крема на А-Дерма. Страшно съм доволна от него и вече го ползвам от половин година за подобни неща. Освен това промивки от смрадлика много й помогнаха на бебата, когато се беше подсякла.

Съни, благодарим за комплиментите - аватара ми е подарък от една много спешъл и любима наша приятелка Wink

За срещата, съм навита и през седмицата стига малечка да е здрава и времето хубаво. Тя обядва между 13,30-14ч. и след това като реши спи, но предполагам ще може да направи това и в количката.

И на мен ми се ходи в Пловдив, ама няма кой да ме заведее. Накрая давайте да се съберем няколко мами с коли и да отидем да пием по едно кафе там;))

# 76
...

И на мен ми се ходи в Пловдив, ама няма кой да ме заведее. Накрая давайте да се съберем няколко мами с коли и да отидем да пием по едно кафе там;))

Ами хайде организирайте се де, накрая може пък и да се заформи една непринудена срещичка Grinning

# 77
  • София
Привет и от нас!
Заразихте ме с тези морски снимки и най-сетне намерих време да кача и нашите, ето ги:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=62078

А малко със закъснение снимките от РД на Алекс на Дидка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=55461

Ние във вторник сме на кожен лекар и няма да можем да дойдем на срещичката най-вероятно.....  newsm78 Но съм ЗА общ рожден ден! Само кажете кога и къде!  Sunglasses А пък в Патетата много им хареса, така че една среща там ще бъде супер!

# 78
Здравейте и от нас  Grinning
Честито на първокласниците!

Днес ходих да подам молба за яслата и детската градина  Simple Smile Живот и здраве догодина август месец сме на ясла Laughing Директорката на яслата беше много очарована от Алекс,малта ми маймунка си показа всичките номера докато попълня молбата и за довиждане раздаде много целувки   Heart Eyes

Радост,аз също ползвам Мустела Cold cream и съм много доволна,също и Exomega на А-Дерма,а може да взема и Bubchen- поддържащ и защитен крем за лошо време.Миналата година имах голям проблем с напръхнали и грапави бузки и с двата крема се оправи,дано тази година да нямаме проблеми  Shocked

И у дома си имаме малко торнадо  Laughing всичко събаря,даже като види нещо на плота се надига на пръсти само и само да го докопа и събори,отваря шкафа под мивката и вади боклуци от кофата  ooooh! сега сме сложили и райбер за по сигурно  Joy ,но и него се опитва да махне,катери се по дивана и бърка в контакта, #Crazy добре че съм сложила предпазители,научи се сама да си влиза в леглото-хваща решетката набира се и с глават надоло е в леглото  ooooh!като я видях ми причерня,сега затварям вратата на спалнята да не може да влиза,отваря вратата на камината бърка вътре и си облизва сладко,сладко пръстите  ooooh! навира си главата в пералнята,даже днес се опитва и цялата да влезе,жалко че не можах да я снимам,като ме усети,че идвам и веднага излезе  Joy

Деси,много хубави снимки,голямо забавление е паднало  Grinning

# 79
Деси, разгледах ви снимките на един дъх - големи сладкиши - аз откога разправям, че четирима на море е още по-добре  Crazy

# 80
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Ха,какво чета,имало желаещи за среща в Пловдив.Утре сме там целия ден,ако някой се престраши да идва  Mr. Green.Обаждайте се,тел.ми е 0898682295.На мен ми изпратиха брошура за един симпозиум в София на 30-ти,все още се чудя дали да идвам.Ако се организирам да дойда,може и да се видя с вас мами,стига да има време.Така като гледам май и вашата среща може да е тогава.Но аз в София не се ориентирам,така че изобщо незнам къде е прословутият южен парк.

Така-отдавна слушам добри отзиви за А-дермата,утре може и да го купя.По-добър ли е от Стелатопията?

Оф най-накрая свърши тази седмица,направо съм скапана,ама така е който иска да работи,сега да не се оплаква   Wink.Но поне има разнообразие,виждам и други хора.Незнам вие как издържате,но на мен само до обяд ми стига да ме подлуди малкото човече,постоянно е по петите ми.milena000
,Toni4ka  поне ме успокоихте,че не сме само ние такива диви.А коша за боклук е най-голямата атракция ooooh!
Деси-много сладки снимки.
Хайде лека от мен и целувки за бебоците.

# 81
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Забравих да питам-подстригвали ли сте бебчовците?На Мариелка бретона вече и стига до очите,а не дава да и сложа нито фиба,нито ластик.Та май ще го подстригвам.

# 82
  • Sofia
Дидка, май си ми казвала и преди, но забравих - към кой интернет доставчик сте??
Нашият не доставя до новото местожителство, а хем офисът им е едва ли не срещу него.

# 83
Привет и от нас!
Едно бързо включване преди излизането Simple Smile
Май дамите в отбора държат първенството по дивеене ... засега  Laughing
radost24 , ние сме се подстригвали вече 2 пъти! Точно заради това че бретона му стигаше до очите и Вики беше започнал някак странно да си стиска очите от време на време и набързо взех решението за подстригване и "проблема" се оправи. Иначе самото подстригване протече така - баба му го държи, дядо му го забавлява, а мама режи Wink Втория път вече се оправях сама, но една част отрязох докато спеше, а дооформянето след събуждане  Mr. Green
Сега като гледам пак е за подстригване, та и аз съм на тази вълна... този път обаче не знам как ще процедираме  newsm78  Все по-често започва да се върти в главата ми мисълта за фризьор.... Mr. Green
Деси големи сте сладурковци  Hug
Приятен ден, мами  Hug

# 84
По въпроса за Пловдив, нашия тати много неще да чуе, но за другата неделя може и да успея да го примамя...
Светлин е подстригван досега към 4-5 пъти, само 1 от които при фризьорка, ама рева през цялото време, аз го гушках и цялата бях в косми, а тениската, с която беше той направо за боклука - така се наби с косми ... Страшно бързо му расте косата и се налага всеки месец вече да го подстригвам и си купих машинка за подстригване. Сега си подстригвам всички мъже вкъщи и съм мноого доволна от себе си  Joy Е, само котето Спас още си е космат  Mr. Green

# 85
  • София
Привет и от нас- не сте ни забравили нали?!?!
Валето вече от 3 дни го пускам да ходи сам навън и вече е с 2 "страшни"падания- с ужулен нос и ударена бузка и устничка ooooh!
Ама само как пада това дете- не докато ходи а като стои или е клекнал- просто забива нос в земята- както казват- асфалтовата екзема го е хванала
Та утре му спретвам прощапулника- мислех да го отложа,че нали от 2 седмици е болен- кашлица,хрема,сополи-та дори и съмнение за бронхит ooooh!главата ме боли.А досега не беше пил по-силно лекарство от Панадол и то само 2,3 пъти...
Ама този път не се разминахме без антибиотик Cry-днес е малко по-добре,дори и носа не тече така-а и с тези рани не ме питайте как го бърша-пищи,реве,гърчи се-направо ми идва да го оставя със сополите,ама си ги размазва и му се възпалиха и очите ooooh!
И ние покрай него се разболяхме,баба му също-абе веселба...
Та утре - ще правя прощъпулника- после ще кача снимкида ни видите бойните рани...
Поздрави

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 11:04 от vnd

# 86
  • София
Здрасти, банда!

Деска, на 4-та страница, втората снимка на Жорката може да я пратиш в Playgirl...абсолютен трепач!!!!!!!!!!!!!

За подстригването и Калоян е със стаж, един-два пъти вкъщи, а последния път на фризьор. В началото много плака, после му стана весело, та чак затанцува  Joy

# 87
С удоволствие разгледах морските снимки на тримата сладура Калоян, Жорко и Тони.

Лана, както винаги младежа позира, все едно е модел Flutter А си представям, Деси каква веселба е паднала с двамата сладкиша;) На някои от снимките сте снимани с още една мама, май е пак с близнаци? А всъщност вие къде бяхте - може и да си казвала, но съм забравила ooooh!

За подстригването - няма какво да коментирам, бебата е все още с малко коса;)

Вени, пожелавам скорошно оздравяване на Валката и по малко тротоарни екземи. И весело изкарване утре на прощъпулника - и на нас това ни предстои другата седмица.

За дивеенето може да поспорим кой държи първенството Naughty Алекс е като същинско торнадо и циклон на моменти. Не се спира и за момент даже, само като я гледам и се изморявам;)
Лошото е, че като сме в къщи не ми дава да върша каквото и да е на терасата(т.е кухнята), идва хваща ме през краката и мрънка... Та се виждам в приключение как да й правя ядене и въобще да свърша нещо. Днес използвах докато спеше да сготвих супа, ядене и десерт да има за тези два дена дето сме без кухня.

Нещо много гаден вятър духа и се чудя как да я обличам като излизаме newsm78 По принцип я обличам доста леко, но сега с тия сополи нещо не  смея...

Радост, не знам дали А-Дермата е по-добра от Стелатопията, тъй като не съм я ползвала. Но както не веднъж съм писала съм страшно доволна от този крем, въпреки че е скъп.

# 88
Добро утро

Тези дни трябва да взема трудното решение дали да пусна Нина на ясли или не. От една страна е приета на ясли и трябва до 21.09 да започне, от работата ми реват за връщане, но като погледна беба и сърцето ми се свива. Струва ми се мъничка още за ясли. Май ще си остана вкъщи и ще си гледам Нина до пролетта. Тогава ще му мисля за яслите. Лошото е ,че в тази си губим реда  Sad

А за дивеенето ни включите и нас в отбора. Ние си беснеем еднакво вкъщи и навън. Почивката ми (ако може да се нарече почивка, защото тогава започва домакинската работа) е когато Нина спи. През останалото време тичам след нея Simple Smile

Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес

# 89
Честит празник на всички празнуващи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт