Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 279
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
http://snimka.bg/album.php?album_id=61858

малко снимки от престоя ни на вилата  Simple Smile

# 16
И ние да се отчетем в по актуалните теми Wink Вили все още закусва попара, кус-кус и подобни - много ги обича.

Обувчици вече имаме есенни на Бенетон /подарък от Кръстниците на Вили за РД/, ето и малко снимки:

ОБ
УВ
ЧИ
ЦИ
, по-нататък ще вземем други за големите студове.

Гери искам специално да похваля сладура Стефанаки, че върши всички тези неща, които си изброила. А за зъбките и на мен ми е интересно.

Аз пък искам да попитам давате ли вече прясно мляко на дечицата, също и какво ново и различно в менюто им?
Има ли други, освен Радост /на Хуана/, които да ядат вече почти всичко Grinning

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 15:58 от Toni4ka

# 17
На Радо му давам за закуска попара, бисквити с кисело мляко или различни варианти на грис (царевичен, пшеничен, със сирене и масло, с плод).

А есенни обувчици си купихме едни на Колев и Колев, които вече си ги и обуваме. И едни на Бенетон (от кръстницата на Ради, които тя му взе за кръщенето). Ето ги:
http://www.bgphoto.net/request/photo/13714/58840/3037854/.jpg
http://www.bgphoto.net/request/photo/13714/58840/3037852/.jpg

# 18
  • Чикаго / София
Честити ходещи крачеа на Радост! smile3539

Gigi снимките са много хубави! На Стефанаки явно му е било супер на вилата - на дворчето, басейнчето,че даже и компания си е имал!И той май има афинитет към бирените бутилки! Лъчи само чака да докопа някоя и започва да я надига! Laughing

Много съм доволна от обувчиците на Капчица- Пловдив, на Перлина -те са турскино по-скъпички и с много добро качество и от обувките на Добрич.  Колев и Колев не са лоши, но ми се струват безумни скъпи за това качество. За тези пари бих взела Минимен или плюс още малко за Бенетон! Има и други български обувчици които не са наложени като марка, но никак не са лоши като качество. На Дени сандалките тази година бяха на фирма Делфи - много сполучливи излязоха. Аз не се ръководя от марката а от това дали пасва обувката на крачето а и все пак ако може да не са много скъпи, че 40-50лв. за обувки които се носят 2-3 месеца няма да дам! Naughty

DidiP това какви обувчици да избереш не те ли е посаветвал ортопеда? Макар, че аз не спазвам съветите на прочутия Драганов, а на ортопедите в Горна баня. Търся не много твърди обувки, по-възможност да не са ортопедични /но това в Бг. е трудно откриваемо/, да са с усилена пета /т.нар. твърд форт/ и най-вече да са удобни на детето както написах.  Но всеки си избира според собствените критерии обувки за детенце. Peace

Toni4ka Лъчи също вече яде почти всичко! Покрай сестра й опита рано-рано и шоколад и всякакви други подобни. От една седмица й давам мед- всъщност й подслаждам попарата с него. Всички кремчета й правя с прясно мляко, но още не го е пила.  Яде всичко което и ние само да може да го здъвчи!

Зъбките още не мием по-нататък ще я пробвам.

Jenifer  нашите бурканчета бабите ги направиха със сладко и др. подобни и сега дори и на мен като ми потрябва някое резервно ми е проблем да намеря! Rolling Eyes Иначе с удоволствие бих ти дала.

# 19
 Hug Благодаря  Hug

Toni4ka и larado, обувчиците ви са страхотни  Peace

irka , къде мога да намеря обувчици на Капчица?

Стефанаки мисля че освен пържени неща, луканки, суджучи и пържоли, май всичко е опитвал, днес даже от кухнята имаше крем какао. Много се чудех дали да му го дам и в крайна сметка му дадох половината с плодове. Ще видим дали ще има някяква реакция.

# 20
ЕДНО ГОЛЯМО ЗДРАСТИ ОТ НАС ЗА ВСИЧКИ ВАС Heart Eyes Hug Heart Eyes Flutter Hug

НИе вече акустирахме в родното пристанище и се мъчим да се аклиматизираме към домашното спокойствие и уют  Crazy след купищата преживявания и скитосване  Crazy

Започвам с честитките - ЗА всички рожденници малки и големи, за всички нови християнчета, за всички проходили крачета, за всички сладки малки човечета - МНОГО ЩАСТИЕ ЛЮБОВ И КЪСМЕТ  Hug

Явор проходи и даже вече се катери където как свари да ми фъзне от погледа, голям калпазнко е станал, оказа се и водна жаба - та едвам го удържахме на сушата  Laughing Сега се е научил да се кара и иска да разсдава шамари наляво и надясно на всички дето не го слушат  Crazy Ходиме предимни боси, а навън сме със сандалки още - Чико - хич и от никъде нетвърди  Crazy есента ще я продължим на маратонки, а зимата .....има време сега не ми се мисли за нея още съм на морска вълна

Айде ето и малко снимки от моренцето  Hug

Дженифър колко бурканчета ти трябват?  Thinking

Сега спирам веднагически, че ще се цокаме, ако не искам да ме набие синчето  Crazy после ще продължа, че направо бликам от думи и ентусиазъм  Crazy

# 21
Здравейте и от нас  Hug
Честит рожден ден на патерици на Петя   bouquet Heart Eyes
Честито на ходещите крачета   bouquet
Честито на християнчетата  bouquet

За закуска - ние я пропускаме. Не иска да яде нищо различно от кърма сутрин, въпреки опитите ми да вкарам нещо различно  Crossing Arms
Все още не съм дала пържено, свинско, салами, мед, какао/шоколад, риба, мек хляб, яйце, прясно мляко... Мисля да я записвам на детска кухня, че взе да ми писва да мисля все какво да и готвя.

За есенни обувки имаме едни на Bical, маратонки на  Adidas,  Nike и Reebok. Adidas най-добре и пасват на крачето. Взех и едни буйки на Колев и КОлев за прохождане които са. По-смотана обувка не съм виждала  #Cussing out Жанета като ходи с тях си криви крачетата навътре. Тя е с по-широко краче, а тия и на нея са широки!

Gigi аз мия зъбчетата с паста Ненедент и накрайника. Малко ме позахапва от време на време, та миенето си е цяло приключение  Laughing Понякога не и харесва и стиска уста (като и се спи много), но като цяло дава без проблем да и ровичкам из устата.

Отивам да гледам снимки  Hug
Чао от нас засега  Hug

# 22
Привет мацки, ето ни отново на линия

Първо да честитя рождения ден на Петето (макар и доста на патерица)!!!  bouquet

Честити проходили крачета на Калоян и Радостчето Heart Eyes

Съниии, снимките са превъзходни - любимия ни Явор е неотразим и си личи, че сте си изкарали страхотно Sunglasses Догодина трябва да се организираме и да съберем гаджетата заедно на морето;-)

Джиджи, и вашите снимки са прекрасни, а Стефанаки е толкова пораснал... Наистина трябва да се съберем на една среща да си видим големите дечица;)

По въпросите, които сте обсъждали - за закуска давам освен любимата попара, още овесени ядки, юфка, всякакъв род сандвичи, като най-любими са й със сирене, яйце и кашкавал, запечени на скарата...Кус куса нещо не го долюбва, корнфлейкса също.
Прясно мляко съм слагала, когато й правех грисове през август, като нямахме ДК. Мед, шоколад и ядки скоро не мисля да давам.

За обувките - за РД сестра ми й подари страхотни маратонки на КК и есента ще изкара с тях. Тепърва ще разглеждам за боти за зимата. И аз съм виждала готини модели на Перлина в Малечко, на Капчица Пловдив, и Делфи прим или Примиджи Добрич има в магазините на Драганов. Още не съм виждала на Минимен.

За зъбките - имаме си страхотна четка, с която сама си бърка в устата, но все още не съм пробвала да й ги мия. Но пък се чудя нещо newsm78 - вечер, като заспива пие АМ, е как преди това да й ги мия, а пък след това тя е полузаспала...

Друго за нас - зъбките все още ни дразнят, кътници няма. Много приказва и вече все повече неща разбира. Обожава маслини и й ги режа на парченца сама да си ги яде. На обяд и вечеря й давам настърган домат като салата. За съжаление навън не се разминаваме със задължителните Зрънчовци;)

Друго в момента не се сещам, освен да пратя много целувки на бебоците Heart Eyes

# 23
Здравейте  Grinning
Честити ходещи крачета на Радост и Явор!  Heart Eyes  Heart Eyes

Sunnily и Gigi,страхотни снимки,личи че сте си изкарали много хубава почивка. Grinning

Днес най-накрая намерих на Алекс обувки-бели с едни пеперудки.Гледах и новите буйки на К&К,но се отказах,нещо кожата не ми хареса и като стане по хладно ми се струва,че ще и е студено на крачетата.

Зъбките още не ги мием,но трябва да и взема паста и четка да ги почваме.
Лека нощ и сладки сънища!

# 24
  • София
Честити ви ходещи крачета Яворче и Радост!

Jenifer, бурканчета си купих от женския пазар по 30ст бройката. Трябва обаче да попиташ на някоя сергия да те опътят, защото не са извадени , а ми ги дадоха от под тезгяха.
  Обувки имаме на КК. В къщи ходи бос, но за зимата ще купя гуменки на Денди.
Закусва попара и кисело мляко с бисквити- все още е много капризен на храна.
  Gigi, и ние днес имахме какаов крем от кухнята, ти от коя взимаш? Нито есин от десертите на кухнята не е харесан до сега, мисля че не харесва млякото в тях. Бях купувалаи каша с адапте и нея не яде. Прясното мляко не му харесва май newsm78
Didi_b, защо не съм разбрала, че сте се отбили вече? Кога? Алекс сама ли се отказа или ти я отби?

Хайде лека нощ от мен

# 25
Jenifer, на мен бурканчетата ми ги дадоха приятелки, които са събирали от тези на Ам-Ам, но преди да почнат да ги правят по-малки като сега. А капачките си ги купих от един магазин за 1 лв.

Нинка, отбих Алексчето през юли, когато се разболях доста сериозно и се наложи да пия силен антибиотик. Слава богу го прие сравнително леко и засега няма проблем с АМ-то.
Иначе и аз купих инцидентно гуменки на Денди (скъсаха ни се сандалите по време на разходка). Определено обаче не съм много доволна. Страшно й запаряват крачетата, и чорапките са й все мокри. За това сега ще търся стелки от естествена кожа на КК, да й ги сложа в гуменките, за д аги ползва поне за игра навън.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 23:35 от Didka_b

# 26
  • Чикаго / София
Gigi аз ги купих от едно магазинче в кв. Емил Марков май се пада на ул. Сребърна. Иначесъм ги виждала и при нас в Лозенец в един детски магазин.А  ако пуснеш търсачката на форума със сигурност ще ти излезнат доста теми с това къде ги има!

Съни снимките и моделите са спер! Честито прохождане на Явор!

Наистина идеята за среща е добра! Само трябва и да се организираме! Simple Smile

# 27
Тигъра се наяде, аз писах ли писах, после нета ми изчезна и с него и цялото ми творчество  #Cussing out после пък татито се прибра и духнахме по софийските прашни потайности и така таааа до сега ей ме на пак ще пиша  Crazy

И аз гледах едни красавички и красавчовци и направо ми се напълниха очите от слакиши и сладкишки - ей ама няма по-готини от нашите си гарджета  Hug

Ние джиткаме предимно боси, иначе си имаме едни сандалки Чико хич нестегнати от никъде  Crazy и те са ни любимите и най-удобни, с всичко друго засега ходим като спънати. Ортопедични стелки на нормалното бебешко ходило не са му необходими. Закусваме в 6 ч сутрин с цокане, а мама си додремва, после го мятам да поспи още до към 10ч и тогава е същинската закуска - каша, овесени ядки, или бисквитки с мляко (АМ , че не ми действа вече помпата) това е, менюто ни е бедно явно  newsm78 но сутрин и то преди кафето - ааа не не могаа друго да измисля  Tired

Минимен са готини обувчици и съм ги виждала в едно магазинче на Красно село. Някой каза че в Бенетон има по 35 лева обувки  newsm78 което си е идеална цена за марката.

Сигурна съм че изпускам нещо  newsm78 айде вие ще ме подсетите  Heart Eyes

# 28
Да кажа, че и ние имахме какаов крем вчера. Ама тия кремове от кухнята хич не ги ядем и обикновено след обяд давам някакъв плод.

И искам да попитам по колко мляко пият вашите сладури вечер преди лягане? Какво им давате за вечеря и колко преди да им дадете млякото?

# 29
Привет  Hug  Heart Eyes

Sunnily* , Яворчо е  както винаги newsm10, а батко му с мадамите  newsm10 newsm10

nineto_boy , ние взимаме от кухнята на Антим І. То централната кухня е Красна поляна и от там зареждат доста кухни.
Иначе харесва всички десерти, но аз винаги ги смесвам 50 на 50 с пресен плод. На мен ми харесват когато са направени с грис, киселите не ги удобрявам.

И искам да попитам по колко мляко пият вашите сладури вечер преди лягане? Какво им давате за вечеря и колко преди да им дадете млякото?

Не пие мляко вечер, всъшност само когато го приспивам суче, ама май не много. Иначе вечеря супата от кухнята + кисело мляко, щото не му стига, в 20ч. в 21ч. си ляга.

Общи условия

Активация на акаунт