Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 275
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Simple Smile
Gigi,Sunnily,страхотни снимки, а Стефанаки и Яворчо са големи сладури Laughing

Нина вкъщи ходи по чорапки. Иначе сандалите и бяха на Капчица и съм много доволна. Сега, обаче не мога да намеря техни обувки.

Ние АМ сме отказали отдавна (още през юни). Тогава въведох и прясното мляко. Вечеря кисело мляко и бисквита или каша.

# 31
Записахме вчера беба на млечна кухня и се оказа, че само 10 бр. бурканчета с капачки тип "Ам-ам" ще ни трябват, което е постижимо. Хубавото е, че не ми ги искат веднага, а когато ги набавя. Grinning Като за 2-ри ден не мога да кажа, че е възхитена от кухнята, моите манджи май повече ги харесва Laughing, а храната  там хич не е лоша. Направо си е супер, ама ще и дам време да свикне.

Нали знаете, че е хубаво бебчето като навърши една годинка да се заведе на офталмолог? Да не кажа, че направо е задължително! Simple Smile Ние днес ходихме профилактично и всичко е 6 при нас. Heart Eyes

Много са хубави снимките, а бебчетата наистина растат много бързо. Да са ни живи и здрави. Hug

# 32
Алекс я къпя към 20ч., след това яде супата от кухнята с един сухар, а към 21ч. изпива към 150мл. АМ. Сутрин между 6 и 7 ч. изпива около 180мл. АМ, и след това закусва в 10ч.

Нали знаете, че е хубаво бебчето като навърши една годинка да се заведе на офталмолог? Да не кажа, че направо е задължително! Simple Smile Ние днес ходихме профилактично и всичко е 6 при нас. Heart Eyes

Къде води София на офталмолог? Трябва ли направление или е платен прегледа?

А водихте ли бебоците на профилактичен преглед при ортопед?

# 33
МАМИ ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СРЕЩА В СЪБОТА В КЛУБ ПАТЕТА В ХЛАДИЛНИКА - ДАВАЙТЕ СИ МНЕНИЯТА И ДА ВЗЕМЕМ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ .   Планира се да е нещо като рожденческа среща на юли и август  Hug и да си размениме скромни подаръчета за по 3 - 5 лева, като на новогодишния купон, но това ще доуточним в движение - сега казвайте кой е за  Hug

Мерси за комплиментите за снимките, аз вече съм нещо като маниак на тема снимане особено на дребни модели  Mr. Green Мисля обаче така напредвам щото и конкуренцията е страхотна - страхотни снимки разглеждах на Стефанакич, Алекс, Деничка, Зорничка, Радост  и на доста други сладури  Hug

Нашата вечеря обикновенно е само кърма, чат пат давам и от нашето ядене, когато то е подходящо.

Дженифър, аз имам малко буркани още, така че ако не си намериш - свиркай.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 17:28 от Sunnily*

# 34
Дидка, водихме я при доц.Облашка в болница Вита, с платен прием. Много хора ми я препоръчаха и останахме много доволни от прегледа. Бях решила там да я заведем и затова не съм се интересувала от направление.

Sunnily*, мерси! Ще го имам предвид. Hug

# 35
МАМИ ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СРЕЩА В СЪБОТА В КЛУБ ПАТЕТА В ХЛАДИЛНИКА - ДАВАЙТЕ СИ МНЕНИЯТА И ДА ВЗЕМЕМ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ .   Планира се да е нещо като рожденческа среща на юли и август  Hug и да си размениме скромни подаръчета за по 3 - 5 лева, като на новогодишния купон, но това ще доуточним в движение - сега казвайте кой е за  Hug

Идеята е страхотна, само че ние ще правим прощъпулник в събота, ще е на обед, ако партито е след 16ч. може и да успеем  Simple Smile Hug
Иначе съм ЗА!

Извинявам се за невежеството, ама що е то офталмолог?

# 36
Привет и от нас с Вики   bouquet
Gigi, Sunnily, снимките наистина са страхотни, а за моделите просто нямам думи - от страхотни по-страхотни са  Heart Eyes
Честито ходещи крачета на Яворчето!  Hug
И аз съм на тема обувки, но още не съм се ориентирала какви да взема, още повече че ние още и не ходим, макар да ставаме все по-стабилни вече.
Относно АМ - Вики го отказа още 7-ми месец, така че го яде като му го слагам в сутрешната и в следобедната закуска. Иначе вечер му давам банан с бисквитка и с кисело мляко, ама се чудя не е ли много еднообразно  newsm78

А ето малко снимки и от нас:

с топката - 1 и 2
отивам на разходкааааа - 1, 2, 3
вече съм на "ти" с компютъра - 1, 2, 3
любимата шапка на мама - 1, 2, 3
Варна, моретоооооо - 1, 2, 3
вече мога да пия със сламка - 1, 2
опитвам се да ходя - 1, 2, 3
търсят ме по телефона - 1, 2, 3
обаче телефона е за зареждане!!! - 1, 2, 3
Кръщенето - 1, 2
Вече съм на 1 годинкаааааа - 1, 2, 3

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 20:52 от Sunsunny

# 37
Gigi, офталмолог е т.нар. очен лекар Wink

# 38
Офтамолог е очен лекар, ние ходихме в Детска очна клиника, когато Явор беше на 2 месеца и такова висене падна, че ........... Sick , но пък там са добри специалисти, иначе в Детско здраве дето обикновенно ни пращат......нямам много добри впечатления от лекарите, а и пациенти много няма  newsm78. Не знам къде бих го водила дребчо  Thinking

А защо сега на годинката да ги водим на ортопед ако всичко се развива нормално  Thinking

Днес ходихме на рожден ден на един едногодишен юначко и Явор така си го хареса и се вдъхнови да го целува и прегръща та чак го събори и прегръдките заприличаха повече на борба свободен стил  Mr. Green и рожденника естествено остана стресиран, разплакахме го  и до края на купона ни отбягваше съвсем съзнателно Crazy

# 39
Здравейте и от нас  Laughing
Sunsunny,много хубави снимки,Вики е голям сладур  Heart Eyes

Ето какви обувчици купих на Алекс:

Алекс вечеря в 19.00 супичка със сухарче,20.00 я къпя и 20.30 си пие млякото-180/200мл.,но тази вечер нещо не беше гладна и изпи само 80мл.

# 40
Sunsunny , Вики е невероятен сладур (Явор да не ни се сърди -все още си остава нашата голяма любоФ). Ама защо не го доведеш на някоя среща, та да го нагушкам наживо Hug А и ти си страшна мацка (ако това си ти де, на снимките от РД)

Миленче, обувките на адашката са много готини - откъде ги купи и на каква цена?

Jenifer , дай някакви координати на доц. Облашка и колко струва прегледа?

Съни, аз съм и с двете ръце ЗА за общ РД, само дано Алексчето да се оправи, че нещо от снощи е със запушено носле и много се мъчи горката Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 22:40 от Didka_b

# 41
Sunsunny , Вики е сладурко голям  Simple Smile
и благодаря за разяснението  Hug аз подозирах че може да е очен.

Наистина и аз се чудех тези дни кога се води детето на такъв преглед. Ние в четвъртък сме на ваксина и ще питам педито дано да не забравя.

milena000
, обувчиците са супер сладурски  Heart Eyes

Sunnily*, аз питах наш приятел ортопед за преглед, той ми каза, ме няма нужда при условие, че няма проблем.

# 42
Лили страхотни снимки на Виктор Heart Eyes
Миленка обувките са много сладурски

Дидка, Лили (Sunsunny) действително е една симпатична и добре изглеждаща жена Grinning

И ние искаме на среща с вас, обаче сте ни много далечко Sad Не може ли да измислим някоя среща в Пловдив например, ама и със Софииски мами Laughing

Аз от утре съм на диета, че и мъжа ми зарибих Sunglasses /той не че има много нужда де, обаче ще пробваме пък каквото това - хубавото е, че винаги можеш да се откажеш Wink

М/у другото Дидка отдавна си мисля да ти пиша, че изглеждаш много добре - сподели как го постигна, на мен например корема ми е проблемен ooooh!

Лека вечер Hug

# 43
Didka, телефоните на д-р Облашка във "Вита" са - 960-49-50, 960-49-63. Платеният прием е 25 лева. Тя каза, че следващият препоръчителен преглед е към 3 годишна възраст. Ако си с час не висиш с часове, както пред останалите очни кабинети. Grinning

На ортопед не сме  водила беба, но смятам да я заведем като започне да ходи още по-стабилно.

# 44
Здравейте и от нас в новата тема  Hug

Относно закуската - давам й на Ганчев едни млечни каши, тя много си ги обича /те са млечни с бисквити, с какао и грис, нишесте и какао и плодови/...аз на Ганчев не му харесвам манджите, но май с кашите са сполучили  Peace

Обувчици и аз търся, но май още не се намират лесно - чакаме сезона - или аз не мога да намеря в близост до нас, а не мога да обикалям с малката София....но са наизлезли едни "бомбета", които хич не ми харесват....

Да ви питам : Симона има долу три зъбчета, а горе два и още два са на път...да й купувам ли четка и паста за миене или да изчакам...вие на колко зъба ги купихте?

Милена, обувките са сладки...откъде ги купи и колко струват?
Ние сме на РД в събота, иска ми се да се съберем, още повече, че вие се познавате и сте се виждали, а ние се включихме по-късно...но може би следващия път ще успеем да дойдем и да се представим   bouquet

Чао за сега и целувки на всички от нас  newsm51  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт