Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 285
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Честит празник на именниците!  bouquet  bouquet  bouquet           
vnd,стискам палци бързо да се оправи Валето  Praynig

Още не съм подстигвала Алекс,но май ще се наложи малко да и скъся бретона,че и влиза в оченцата.И тя не търпи фиби и ластици,когато се усети почва едно дърпане и скубане докато не ги махне,но аз съм упорита и пак и ги слагам  Laughing

# 91
Честито на всички именници  Hug Simple Smile
Нека Вярата, Надеждата и Любовта, бъдат вечен спътник в живота ви, а майка София винаги да бди над вас  Hug

Нашия прощъпулник вчера мина, ще става доктор - хвана слушалките, после , отверката и накрая се впечатли от една маска. Изкарахме приятно, макар и за кратко, аз се постарах с питката, която стана направо погача. Като запърви път съм много горда от себе си.
Тези дни ще кача снимки и ще пусна да видите.

Снимките на Лана и Деската от морето са страхотни  newsm10

Ние имаме едно подстригване и то мина г грамадански рев  newsm45до захлас... Сега пак е за подстригване ама просто не знам.

За срещичката във вторник, аз съм за, само да не е такова кофти времето като днес.

# 92
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, PATHY!

Много здраве, щастие и любов за мама Таня от Ками и Рали  Heart Eyes

# 93
Честит Рожден Ден на pathy и soleil!

Здраве,щастие и много любов!

Днес имаме годишнина от сватбата и черпя всички.

# 94
Честит Рожден Ден на pathy и soleil!   bouquet

milena000 честита годишнина! Много любов и щастие!   bouquet

# 95
  • София
Честит рожден ден на рожденичките!
И на патерици на именяците от вчера! Ние с нашия тати бяхме с такъв махмурлук, че цял ден не бяхме хора  Blush.

Мерсаж и за комплиментите  Embarassed

Днес водихме Калоян на лекар да му дърпат пишока. Не плака много и казаха и татко и лекарката, че е минало добре - аз не гледах по разбираеми причини. Сега малко поплака даже се събуди, но се надявам да мине бързо...

Гери, браво на вашия бъдещ доктор. Нашия прощъпулник май ще остане за след седмица, че планираме малко да заминем и после да се прощъпулим, пък да видим какъв юнак ще имаме.

# 96
Честит Рожден Ден на pathy и  soleil

Миленче, честита годишнина newsm51

# 97
milena000 честита годишнина!
Честит Рожден Ден на pathy и soleil!

# 98
Днес биха на Ивана ваксина. За сега е добре. Има ли други ваксинирани и как я понесоха? Била нова и с възможни  усложнения...

Иначе Ивана е 8кг. точно и 76см.

# 99
  • Sofia
Честит рожден ден на pathy и soleil и честита годишнина на milena000!!

kikа, на Ради миналия понеделник й я биха и май нямаше усложнения, макар че сега е болна, но не било от ваксината.

Ужасът е пълен, откакто почнах работа, все е болно това дете Sad Айде, първия път ние я разболяхме  Embarassed, като я къпахме в басейнче в планината, после успях да ходя 1 седмица на работа и от събота пак е болна  Cry Днес мислех, че е ок, нямаше температура, само малко сополи и я пратих на ясла, но към 17 ми се обадиха - пак с температура, а и имаше някакви обриви по лицето. Докторката каза, че нищо не били  newsm78, утре ако пак има Т, ще й изпише антибиотик, а хич не ми се иска. Освен сопол и Т няма нищо друго, нито гърло, нито ушите са й болни. Обаче й проби 7ми зъб Party
В крайна сметка и тази седмица изпускам работата, дано да не ми се нервират много, а и такова желание имах Confused Но доста зор виждам вечер да взимам Ради навреме от яслата, то пада едно търчане. Като почне семестърът пък имам още по-блестящ план, който на теория е перфектен, на практика предполагам, че ще ми се разкаже играта  Laughing

Купихме си печка и пералня и много им се кефя (най-вече на пералнята, печката е някакво смотано Нео, колкото да не е без хич) и нямам търпение да ги пробвам, но първо трябва да се преместим окончателно - досега само ремонтирахме и чистихме Sick

И в заключение да кажа, че поради всички тези причини едва ли ще можем да дойдем на съботно-неделна срещичка, за седмична не си и помислям. Confused Ноооо, приятно изкарване, ако успеете да се договорите скоро  Mr. Green

Дидка, кажи за интернета, не ме подминавай!! Naughty Mr. Green

# 100
Днес биха на Ивана ваксина. За сега е добре. Има ли други ваксинирани и как я понесоха? Била нова и с възможни  усложнения...
Уф, за коя ваксина говориш?ММР?Какво значи нова?На нас ни предстои другата седмица и отсега ме е втресло.Бях чела в темата на Birdie нещо, но сега не успях да го намеря.Моя шушулко ми прояви някаква алергия преди 2 месеца, ама тук в Блгрд за докторите алергиите са глезотии #Cussing out

# 101
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от нас,

Честит рожден ден на pathy и soleil и честита годишнина на milena000!!-на патерици.

Juana  -честити нови придобивки,със здраве да си ги ползваш.И малката сладкишка да оздравява бързо.

Gigi -ето Мариелка си има вече колега доктор  Mr. Green

kikа -тъкмо щях да питам за тази ваксина за морбили-паротит-рубеола,на нас още нищо не са казали,а трябва на 1година и 1 месец да се сложи.Понякога ставали усложнения,на едно детенце му се подули всички лимфни възли и няколко дни му се схващало едното краче.Та отсега ме е страх какво ще е. Rolling Eyes

Мариелка пак има обрив по бузите,подозирам,че е от разни плюшени играчки,защото постоянно си вре в тях лицето и то главно е на лявата буза.Така,че мисля всички да ги махам,даже и безкосместите.Мекото одеялце,с което спи в момента и него ще махна за известно време и да видим.Купих А-дерма и мажа сега с нея,ако не се махнат,ще ходим на кожен.А на офталмолог ще ходим на 1г.2м.За ортопед се чудя.

Лек ден от нас.

# 102
  • ПАЗАРДЖИК
На Ви й сложихме ваксината на 13 месеца. Тази за рубеола и незнам какво си. Нямаше никакви усложнения.

# 103

Ако става въпрос за ваксината за шарките, която се слаза на 13м., нашето педи единствено каза, че между 4-10 ден може да получи обрим, който ще си отмине и с нищо не се третира. Никакви усложнения няма.
На Стефанаки нищо му нямаше, но на братовчедка ми малкиа му излязоха пъпчици.

# 104
  • София
Привет от нас с Валето
Прощъпулника в неделя мина горе долу добре.Моето диване почти не тръгна след питката ,та се наложи да сложим двамата батковци пред него и уж да тръгне,ама ...
Накрая все пак отиде- взе първо мишката на компютъра,после елката,затова ще си имам хем компютърен специалист,хем финансист/поне да тръгне по стъпките на татко си  Laughing/
Ето ви малко снимки...
http://snimka.bg/album.php?album_id=21377&photo=53
а тези накрая са с бойните рани при срещите с асфалта Joy
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1241672
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1241671
чао от нас- отиваме на разходка

Общи условия

Активация на акаунт