Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 305
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден Ден,Toni4ka! newsm51 Two Hearts

# 121
  • София
Привет от нас- времето е гадно,Валето спи , а аз....се чудя какво да правя Mr. Green

Честито на Toni4ka- да си жива ,здрава и много щастлива!!!

Честито на DidiP за проходилите сладурани- безаварийно припкане!!!

Честито и на всички празнуващи тези дни!!!

Ей момичета да питам- Валето ли още води за бебе без зъбки????

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 14:56 от vnd

# 122
Е, здравейте!
Аз най-сетне намерих възможност да се разпиша тук! Много ми липсвате, ама на!
  bouquet
Честит рожден ден, Тони4ка!
   bouquet

# 123
                newsm51Честит Рожден Ден, Тоничка newsm51

newsm59 newsm67 baloni newsm67 newsm59

# 124
Честит рожден ден на Toni4ka!!! newsm59 nbirthday newsm67 baloni

# 125
  • София
Честит рожден ден, Toni4ka! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!

Гери, много са готини снимките! Дай рецептата за питката, ако не е сложна много. Нашият прощъпулник май ще остане за следващата седмица, че сега едната ни баба я няма в София по празниците.

# 126
  • София
...
vnd честит ти компютърен специалист или финансист! Simple Smile Много е сладък! Питката ви е много хубава, ти ли й омеси?

Да и много се гордея със себе си- като за първи път се справих повече от блестящо Laughing
Рецептата я взех от форума-много е лесна ,бърза и вкусна,точно като за начинаещи като мен... Peace

# 127
Привет сладурки, нещо тези дни хич нямам време за нета, че мойта кукла не дава мама да се занимава с нищо друго освен с нея Naughty

Но днес има хубав повод да вляза и да поздравя една наша мама Hug

newsm51ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ТОНИ!!!
МНОГО ЗДРАВ, КЪСМЕТ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ!
И ЕДНО СЛАДКО БРАТЧЕ НА ВИЛИ Wink
newsm51

Набързо да напиша - Хуана, извинявай за забавянето на отговора ми  bouquet И-нет доставчика ми е http://balibg.com/new/index.php. Плащам по 17 лв. и общо взето съм доволна от връзката. То май си пише координатите им, но аз да ти кажа бл.416, вх.А откъм гърба на блока. Тормозя ги винаги когато ми спре нета, ии бързо се отзовават;) Скорошно оправяне на Ради и пиши как се справя в яслата...

По този въпрос, въобще не знам как ще пусна Алекс на ясла... Направо ми се къса сърцето от тази мисъл, но се успокоявам, че има още време до този момент. Нека мамите, чиито дечица са на ясла вече или тези с по-големи такива да споделят - колко време горе-долу е било адаптирането? Как са се хранели и по-важното за мен, как са ги приспивали? Че мойта беба като тръгна да я приспивам и все едно й налагам наказание Twisted Evil То е рев, тръшкане и т.н. Може би аз съм си виновна, че не я свикнах от малка сама да си заспива, но въобще не знам как тепърва ще я приучвам Thinking За контакта й с другите деца и играта с тях не се притеснявам, тъй като доста мами се събираме зад блока и тя доста добре общува с деца.

Честито прохождане на Силви и Тани! Аз още не мога да организирам нашия прощъпулник, но нека мамите, които са приготвяли сами погачата да споделят рецептата, че накрая аз ще си я приготвя.  Освен това кажете какви предмети бяхте сложили и какви професии нарекли?

Ирка, и другаде четох за Есберитокс-а, и ще говоря с педиатърката дали да взема на Алекс. Вече от 10 дни е със течащ или запушен нос и това хич не ми харесва. Тя ще стане на 14 месеца, а още не й е бита ваксината, дето се прави на 13м.

Забравила съм да се похвалая - нали другата седмица сме кумове, та на малечката й шием истинска локля на принцеса. Купихме вече тънък бял чорапогащник и много семли бели обувчици. За себе си купих корсет от Афтършок в МОЛ-а и дадох да ми шият елегантна пола към него. Тези дни ще ходя до Солунска да видя обувки и чанта, за да бъде пълен комплекта. Като мине сватбата ще показвам снимки Mr. Green

Айде отивам да гледам снимки

# 128
Честит Рожден Ден, Тони!
Много здраве, щастие, късмет и любов!

Честито ходещи крачета на двете сладуранки на DidiP!

Gigi , Стефанаки е голям бонбон! Hug

А Вики снощи падна от нашата спалня! Много плака и оттогава не може да лази както трябва - едното краче си го държи все едно е в седнало положение и така го влачи. Днес педито ни прати в Пирогов, правиха му снимка на крачето и уж нищо му няма... ама утре пак ни викат. И сега ми е много гаднооо и ме е яд на себе си че 1/ не можах да предотвратя падането и 2/ че му направихме рентгенова снимка  #Cussing out

# 129
Дидке не се плаши от яслата. Не е толкова страшно. Ивана е записана на ясла, но за сега я гледа една приятелка и аз съм по-доволна.Нямаше изобщо период на адаптиране, защото за Ивана не е непозната. Нейното дете е на 2г. и си играят много добре. Търсят се, изобщо не се сеща за мен Ивана. Най-важното е че съм спокойна.

# 130
Дай рецептата за питката, ако не е сложна много. Нашият прощъпулник май ще остане за следващата седмица, че сега едната ни баба я няма в София по празниците.

Лана, и моята рецепта е тук от форума, питката е на Morena, страшно лесна, вкусна и бърза.

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,110.msg372.html#msg372

vnd, твоята питка също е страхотна!!!
Ти коя направи?

Дидка, после ще чакаме снимки да показваш  Simple Smile

Благодарим за комплиментите Hug

# 131

Ей момичета да питам- Валето ли още води за бебе без зъбки????

Не, не. tooth и ние сме тук. Беззъби си останаха наште деца и това си е. Милото ми детенце вече е напълно готов да яде по твърди храни, а не може горкия. Като го гледам как се мъчи с разни краставици и бисквити чак жал ми става. А толкова много обича краставица. Нъръффа я на парчета, смуче я и после я плюе, че са му много големи парчетата и не може да я сдъвче.

Забравила съм да се похвалая - нали другата седмица сме кумове, та на малечката й шием истинска локля на принцеса. Купихме вече тънък бял чорапогащник и много семли бели обувчици. За себе си купих корсет от Афтършок в МОЛ-а и дадох да ми шият елегантна пола към него. Тези дни ще ходя до Солунска да видя обувки и чанта, за да бъде пълен комплекта. Като мине сватбата ще показвам снимки Mr. Green

Айде отивам да гледам снимки

Аз моята сама си я ших. ( фръц, фръц)  Пу си заплювам една снимка с кумата и нейната принцеса. И аз ще съм на тази свадба.

На Анди тази прословута ваксина я биха онзи ден. Не е имал проблеви след това никакви. Станал е 9,300кг. и 68см.

# 132
Честито на всички празнуващи през изминалия месец... Hug
Аз влизам да почерпя за голямата ми Калинка- днес става на 8г.:
  party023party023=8

Лана, май като ме няма тук и те мързи да си сменяш аватара Wink
 newsm78, то и моя вече е стар, но поне аз имам оправдание- имам си второкласничка! (а и имам умна мисъл в профила- умнотиите са новата ми страст...)

Преброихте ли кърмачките?
Бройте ме и мен!

# 133
 Grinning ..... Трогната съм!

Толкова много и хубави пожелания сте ми написали ..... Изпращам на всички сърдечни благодарности Heart Eyes и разбира се почерпка от тортата Wink

Празника ми приключи, а аз остарях с още една година  Rolling Eyes

Честит Рожден и на Калина  bouquet на mimi_kir, съжалявам, че толкова късно, обаче през деня така и не ми остана време да влезна дори и за мъничко във форума Sunglasses

Лека нощ от мен Hug

# 134
  • София
Честито Тони и от мен на патерица!

Целувки на всички щапуркащи крачета... А за питките и наричанията за прощъпулника и аз съм се наредила с дебелия тефтер и чакам да записвам....

Озадачихте ме с ММР ваксината. Според нашата лекарка НИКАКВИ реакции не е нормално да има и дори напротив - и при най-малкия обрив, температура или подуване на гушката, трябва да тичаме при нея. Засега е добре, но тя каза, че тази ваксина действа по-бавно и трябва да го следя в следващите десетина дни. Ние си пропуснахме изследванията на годинка и сега чакам, та да му направя и тях.
А след това и Акт хиб, и т.н.

Ангел спря да расте главоломно и сега е само 12 кила и 78 см. Има само 6 зъба и ходи ако се държи за една ръка. Не се напинЯ много-много той, мързешката го кара, всичките моми го надминаха вече...

Sunsunny, бих те посъветвала да заведеш Вики на трансфонтанелна ехография, ако мислиш, че падането е било по-опасно. Ехографията не е опасна и е безболезнена, а така ще си по-спокойна. Аз правих на Анджи такава в Педиатрията до Центъра по хигиена, знам че правят и в специализираната болница в Красна Поляна. Ако разбира се, фонтанелата на Вики още не се е затворила.
  bouquet

Забравих, и аз още се броя сред кърмачките. Чакам си един чифт крилца, айде, в краен случай и ореолче може само. Twisted Evil

Да си кажа и друго - ще си правя ноктопластика. Винаги съм имала проблемни нокти, ама сега съвсем се окепазиха. Та, някой правил ли си е пластика и доволни ли бяхте/сте... Дали ще ми пречат много.
Хайде стига толкоз за тая сутрин.... Целувки и да спинкате на виолетово облаче...

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 01:34 от pisho

Общи условия

Активация на акаунт