Объркана

• 11 088
  • 260
  •   1
Отговори
# 150
Нищо не е нужно, най- вече да поставя толкова високо над себе си този. Ми той се усеща две нива над теб и така и се държи.

# 151
  • СИ

Имам едно вътрешно усещане, че тия дето се радват на свободата си, въобще не се женят и не раждат деца. Понеже познавам точно такива. Тия дето се женят /в наши дни, когато няма никакъв натиск да се ожениш/, го правят защото свободата не им харесва или не могат да я оценят.

И аз познавам такива, които много парадираха със свободата си... Не се женеха и нямаха деца, защото са си егоисти по природа. И с годините свободата им се превърна в самота, а те самите в злобни стари моми и ергени. Това е.
Човекът е социално животно и е по-нормално някак си да живееш в група или с група хора. Свободата не означава да си сам.

# 152

Според мен авторката е забременяла случайно и за това са се събрали. Младежът е отговорен, спор няма. Обаче от брака им, ми хареса единствено частта дето и давал цялата заплата. Браво на младежа. Обаче другото не е живот.
Авторке, а вие как разпускате, нещо извън работа, деца и учене не правите ли?

Да предположим, че първия път е забременяла случайно. Втория път пак случайно ли е било? По-голямото дете е на 10 години, но имат брак от 7 години. И двамата са на 28 години. Тоест са заживели заедно на 18 години и то без да са били гаджета. Да не ги е сватосвал някой? Има нещо странно... Забременява на 18 години, като малко преди това заживява с някого, когото почти не познава. Караници и разправии за всякакви глупости и измислени проблеми. Тоест напълно детинско поведение. Той си искал, тя не му пускала... Класика! Той на една страна с познати и приятели, тя дреме в къщи с децата. Какво разпускане? Какво учене? Вероятно живеят в малко градче, избутали са местното училище и нейните родители са решили да я изпратят в друга къща, защото вече е мома за женене. Стандартен провинциален битовизъм.
Първо, нашите не са ме бутали никъде. Това да е ясно, второ секс не правим като сме скарани чувството е взаимно, никой не си иска. Вечер заспива, споделих, че иска секс в най-неподхидящия момент. Омъжих се за него на 21 не на 18. Той не е биологичен баща на синът ми. Второто го родих на 23. Детето ми беше на 3г, когато заживях с него и не познава друг освен него. Обича го много, надявам се и т8й да обича си ът ми, макар, че до сега не е показал и друго отношение защото тогава наистина щях да му събера багажа аз. Каквото става става между нас, скандалите са извън дома ни в къщи изобщо не си говорим. Ако се караме се караме на вън в колата по път за работа или вечерюРазпузкам само като си стоя в къщи, да нямам хобита, бързо паля и пързо огасвам.

# 153
  • София
Охохо. И кой започва скандалите казваш?

# 154
След последните разяснения,този брак е свършил.Или се примиряваш и си намираш разтуха другаде,или се разделете.Щом е привързан към децата,ангажирай го повече с тях.

# 155
  • София
Във форума като се даде съвет на някоя жена да се спасява и веднага идва някой да обяснява, че никой нямало да я вземе с тия деца. Ама защо веднага трябва някой да я взема? Не може ли тая жена малко да си поживее без мъж, ей така да се порадва на свободата си? Или не, ведната трябва да се търси друг клон.

А де, и аз това се питам. Ето, Кристина каза, че и пари има. Писа и, че нямат особено добри отношения. Аз лично не виждам смисъл от такъв брак. По-скоро за пари бис стояла.

# 156
Кристина си е в отделна самостоятелна категория. Тя не стои от икономическа гл.т., а заради децата-не иска да ги гледа сама, а мъжът да си вее коня.
Аз също бих стояла заради пари, по-точно ако нямам възможност в този момент да гледам мен и детето сама.

# 157
  • София
Кристина си е в отделна самостоятелна категория. Тя не стои от икономическа гл.т., а заради децата-не иска да ги гледа сама, а мъжът да си вее коня.
Аз също бих стояла заради пари, по-точно ако нямам възможност в този момент да гледам мен и детето сама.

Ама тя каза, че той и децата не гледа. Нямам идея, тя си знае.

Аз искам партньор, не само банкомат и дори баща. Ако на мен не ми е дружка, няма как да съм щастлива.

# 158
Така като чета, шамарите ми се струват само въпрос на време. Дано не съм права.

# 159
Шамари не знам дали ще има, ама ако изгони този мъж, аз лично виждам трето дете от трети мъж. Авторке повярвай ми, не ти трябва. Ти кога ще живееш от деца и мъже?

# 160
  • София
А то все едно и с този не може да стане. А и защо всичко се свежда до разплод? Нямате ли познати без деца? Май наистина са верни писанията за този форум.

# 161
Моите познати, като се съберат с нов мъж и му раждат дете. Не са от форума, ако това има значение.

# 162
  • София
Това звучи ужасно и говори нелицеприятни неща за познатите ти, а и за теб.

Не разбирам подобно поведение.

# 163
Моите познати, като се съберат с нов мъж и му раждат дете. Не са от форума, ако това има значение.

Леле! Дано не са прекалено влюбчиви. 😂

# 164
Всеки си живее живота както намери за добре! Аз не съдя.

Общи условия

Активация на акаунт