Объркана

• 11 081
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
А да излезеш сама? Защо все трябва да си с някого?
Защото ако изляза сама, ще стане проблем, ще ме изкара, че имам любовник и съм ходела някъде да правя нещо.
Той нали е все много зает и не ти обръща внимание?
Пък и не го приемай толкова буквално това с излизането. По-скоро исках да ти кажа да си отделиш малко време само за теб, в което да направиш нещо, от което ще се почувстваш по-добре. Струва си да помислиш върху това.

# 91
Ревнува ме, ако го пита човек ще каже, че изобщо ме ме ревнува, а поведението му показва друго. На работата говоря с всички и той няма проблем с това освен с един колега, не знам защо точно с този колега, но като ме водо да говоря с него или да стоя до него и се започва. Много близки сте станали, отивай там при него... Мен ме товари по този начин, защото времето д се държим детински мина доста отдавна. Преди аз бях ревнива, болезнено ревнива сега той.

# 92
А да излезеш сама? Защо все трябва да си с някого?
Защото ако изляза сама, ще стане проблем, ще ме изкара, че имам любовник и съм ходела някъде да правя нещо.
Той нали е все много зает и не ти обръща внимание?
Пък и не го приемай толкова буквално това с излизането. По-скоро исках да ти кажа да си отделиш малко време само за теб, в което да направиш нещо, от което ще се почувстваш по-добре. Струва си да помислиш върху това.
Приех го буквално, защото наистина ми се излиза с приятелки искам да изляза, да хапна да пийна, да потанцувам и да се прибера в малките часове на ноща. Просто искам да се отпусна и да не мисля за нищо, защото тази година преживях много.

# 93
Когато вземеш решение ще изпиташ огромно облекчение.
Надявам се, че вече ми писна.Все едно съм на пауза, а времето си минава. Утре ще се събудя на 40 и като се обърна на зад какво ще видя, едно голямо нищо. Животът ще е минал в мисли защо мъжът ми е бил кисел и в сиви нощи прекарани в бг мама 😂
За последното се шегувам. 😁

# 94
Ама ти въобще не знаеш как да живееш.
1. Аз не виждам смисъл да се развеждаш, защото ти в брак не си щастлива, сама пък съвсем.
2. За да излизаш ти трябват пари и приятелки.
Най-евтиното забавление, за което аз се сещам е да караш колело и да ходиш на зумба / ако в твоя град има/ или на народни танци.
Проучи какви възможности за забавления има в града ти и реши какво ти се прави. Запиши се на нещо и там ще си намериш приятелки. И престани да го врънкаш тоя мъж за каквото и да било. Той явно си е намерил забавления и развлечения според неговото виждане за живота. Аз не виждам мъж, който не иска да живее, ти точно как ще го накараш.
Аз на твое място по-скоро бих се притеснявала за пари, не толкова за мъжа ми.

# 95
Ама ти въобще не знаеш как да живееш.
1. Аз не виждам смисъл да се развеждаш, защото ти в брак не си щастлива, сама пък съвсем.
2. За да излизаш ти трябват пари и приятелки.
Най-евтиното забавление, за което аз се сещам е да караш колело и да ходиш на зумба / ако в твоя град има/ или на народни танци.
Проучи какви възможности за забавления има в града ти и реши какво ти се прави. Запиши се на нещо и там ще си намериш приятелки. И престани да го врънкаш тоя мъж за каквото и да било. Той явно си е намерил забавления и развлечения според неговото виждане за живота. Аз не виждам мъж, който не иска да живее, ти точно как ще го накараш.
Аз на твое място по-скоро бих се притеснявала за пари, не толкова за мъжа ми.
Пари живи и здрави се вадят. Прощитеснявам се и за пари разбира се, но по-се притеснявам в момента като чели за себе си колкото и егоистично да звучи.  си равносметка на живота до тук.

# 96
Ама какво точно ти е зле на живота, че не разбрах. Искаш мъжа ти да ти обръща внимание. Ми не ти обръща и точка. И моят не ми обръща, аз ходя да го гушкам от време на време когато съм на кеф, през другото време си имам собствен живот. Просто ми е чудно колко време мислиш той какво иска. Важното е ти какво искаш. Формулирай ти какво искаш. Аз ти казах аз какво искам, време за народни танци и да се махне корона вируса да почнем да пътуваме като преди.

# 97
Ама какво точно ти е зле на живота, че не разбрах. Искаш мъжа ти да ти обръща внимание. Ми не ти обръща и точка. И моят не ми обръща, аз ходя да го гушкам от време на време когато съм на кеф, през другото време си имам собствен живот. Просто ми е чудно колко време мислиш той какво иска. Важното е ти какво искаш. Формулирай ти какво искаш. Аз ти казах аз какво искам, време за народни танци и да се махне корона вируса да почнем да пътуваме като преди.
Зле е, че не разговаря ме. Не спим в едно легло, сеща за мен, само за пред приятели. Позволява си да ми крещи и то на вън. Мисли си, че светът се върти около него. Все е той, боли го глава у дома, а на вън му няма нищо. Нещастна съм в тази връзка, и в същото време не мога да я прекратя, не мога или не искам и това не знам. Нямате си и на предства през какви унижения съм минала. Точно за това пуснах тема тук, за да си попиша с някого, олеква ми като говоря.

# 98
Какво ти пука за мислите на мъжа ти, когато излезеш. Вземаш си децата, майка ти и излизате, какво ще каже тогава. Палиш колата и отивате на мол в съседен град, кино или каквото ви харесва. Зарязваш го сам да се оправя. Какво му вървиш подир г... И после се чудиш, че се държи лошо.

# 99
Аз все по- малко я разбирам авторката. Не ти обръща внимание или те унижава и се държи грубо? Кое от двете ти е мъка? Финансово как се отнася към семейството?
 Имаш ли изобщо кураж да направиш за себе си нещо, каквото и да е то?

# 100
Ето сега ще ви споделя прясна история от преди месец. Накривя му нещо, не говорехме няколко дни. Една сутрин ставам, приготвям се за работа и го птиам дали ще идва защото още беше в леглото, про което отговор не получавам. Тръгвам аз защото нямам време за губене, карам децата на училище и градина, звъни ми той докато вдигна затваря, набираю го веднага не ми вдига, чакам го 5 мин. Пред магазина не идва, тръгвам на работа  в момента в който пристигам се почват едни романи ю, едни писаноци как съм го била за***ла, тръгвам от работа до в къщи да го забера, и се почват едни драми как щял да си хване автобуса и да си замине, после обаче аз ритнах вратата от нерви, нещо ми стана на кракът... Мина след 20 мин решава, че ще отива на работа все пак, тръгваме междувременно той се цупел, че съм носела преди 5 дена много къси панталони виждало ми се било всичко,въртяла съм любов с колегата, ама кой от всичките не каза.... После ме изкара, че си имам любовник после викна приятел да си го кара, аз се разколебах разплаках се молех го пред проятелят му да не си тръгва. След това го оставих сам да реши, така ме помоли върна се.... И онзи ден ми пише, че му било писнало вече и сме щели да се скараме. Един вид пак ще ме молиш като онзи ден.разбирате ли той обича да е центъра на вселемата, а аз да му се моля. Ето това е моят проблем, че му позволявам да ме мачка и нямам силата и волята да отстоя себе си. А трябва и го знам прекрасно това.

# 101
Аз все по- малко я разбирам авторката. Не ти обръща внимание или те унижава и се държи грубо? Кое от двете ти е мъка? Финансово как се отнася към семейството?
 Имаш ли изобщо кураж да направиш за себе си нещо, каквото и да е то?
Грубото отношение, финансово каквото вади го дава на мем. Не нямам, лураба да направя нещо за себе си.Чувстваю се виновна дори когато си купя нови обувки.

# 102
Имаш голям, ама голям проблем със самочувствието. Смятам вече, че и живееш с отровен човек. Аз не бих имала сили да го променям. Щом не ти се остава без него, намери друг център на емоциите си.

# 103
Имаш голям, ама голям проблем със самочувствието. Смятам вече, че и живееш с отровен човек. Аз не бих имала сили да го променям. Щом не ти се остава без него, намери друг център на емоциите си.
Така е аз не го и крия...Искам да се справя със самата себе си, него го отписах още миналият месец. Просто тази история която ви разказах, тя беше капката която преля в мен. Сшед тази случка вече нямам желание за нищо, искам само аз да съм добре и децата ми. В момента се старая да се справям сама, да си представям, че го няма. Може би това ше ми помогне, защото е неизбежно тове, което ще се случи, то просто идва искам не искам, ние заедно няма да изкараме още много време.

# 104
Я да започваш да харчиш за себе си!
Много го обичаш ти тоя мъж, много.
Започни да обичаш себе си!
Напиши си на лист какво искаш!
Ти нищо ли не искаш! Почивка, море, нови дънки, маникюр, парфюм, нямаш ли такива желания.
Аз не те разбирам теб като жена.
Не може ли да идете някъде на спа , без децата-ей така цял ден само секс, ядене и топли басейнчета. Без деца и досадници. Само вие двамата.

Общи условия

Активация на акаунт