Юлски Бебета 2021

• 44 452
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Аз сега пия Pregnacare plus, но днес АГ-то ми изписа ПреМама Дуо и смятам когато свърша със сегашните витамини да ги купя. Уж каза, че са по-добри от Pregnacare, но по запознатите да кажат.

# 106
Здравейте и от мен!
Рано е да съм щастлива, но не мога да го скрия! Имам точен цикъл, тествах овулация и тест 4 дни преди цикъл беше положителен. Не издържах и на 2 дни закъснение отидох на преглед и се видя една малка точка точно на мястото си. На 16.11 отново съм на преглед вече за 100 процента потвърждение. Стискайте ми палци, първа бременност ми е Simple Smile  моля кажете как се справяте с главоболието?

# 107
Днес мина моят първи преглед. Доволна съм... с вагиналния ехограф се видя плодното сакче и жълтъчно мехурче (не съм сигурна, че така се нарича). Изписа ми Биозин мама и Дуфастон за всеки случай. Оказа се, че съм в 7с и 4 дни. За сега всичко е нормално, на 19-ти пак съм на преглед ще видим как вървят нещата.

# 108
Момичета излезнаха ми резултатите от хормоните на ЩЖ ,ТАТ И МАТ са доста ниски,много се притесних ,утре ще ги изпратя на АГ да ме посъветва какво да правя

# 109
  • Варна
SummerStorm Браво! Все такива щастливи новини ❤️

Маги880 Добре дошла,до финал ❤️

ЕлиРадвам се,че сме близо 😊 Всъщност аз съм от Роман,работя в Мездра,но мъжа ми работи във Враца 🤣. Имам чувството,че във Враца не бих си намерила АГ с което да си пасна. Ходила съм 3 пъти (от както сме си по нашият край) при Даринка Петкова (ходих при нея,понеже за мен е важно апаратурата да е хубаво,но в крайна сметка по важно е човека зад нея). Остави,че е дръпната,ми и скоро при преглед настояваше за биопсия (дълга тема) и в същото време ми казваше да забременявам 😁😁😁
В момента ходя при Славейкова (2 пъти до сега) Ми знам ли дали съм доволна,по скоро да... Само кофти впечатление ми направи,че малко по заобиколен начин ми направи забележка,пе съм и се обадила да я питам нещо...
Та реших да се следя при нея,тъй като вече съм записана и да ходя от време на време на частно някъде,незнам може би да видя Николов в Монтана.
Ух,дълго стана,уж гледах по накратко 😁
Ти при кой се следиш? Доволна?

# 110

ЕлиРадвам се,че сме близо 😊 Всъщност аз съм от Роман,работя в Мездра,но мъжа ми работи във Враца 🤣. Имам чувството,че във Враца не бих си намерила АГ с което да си пасна. Ходила съм 3 пъти (от както сме си по нашият край) при Даринка Петкова (ходих при нея,понеже за мен е важно апаратурата да е хубаво,но в крайна сметка по важно е човека зад нея). Остави,че е дръпната,ми и скоро при преглед настояваше за биопсия (дълга тема) и в същото време ми казваше да забременявам 😁😁😁
В момента ходя при Славейкова (2 пъти до сега) Ми знам ли дали съм доволна,по скоро да... Само кофти впечатление ми направи,че малко по заобиколен начин ми направи забележка,пе съм и се обадила да я питам нещо...
Та реших да се следя при нея,тъй като вече съм записана и да ходя от време на време на частно някъде,незнам може би да видя Николов в Монтана.
За сега съм при Милена Миткова,също с добра апаратура,но съм се ориентирала към Боби Петров той е шеф на АГО  в града и има страхотни отзиви за него

# 111
  • Варна

За сега съм при Милена Миткова,също с добра апаратура,но съм се ориентирала към Боби Петров той е шеф на АГО  в града и има страхотни отзиви за него

Честно казано,нщвече нямам спомен дали съм срещала отзиви за Миткова (предполагам съм). Чела съм единственно в ,,Майките на Враца,, във ФБ. Моя позната ходи при Боби Петров,доволна е. Със Славейкова работят заедно (в един кабинет,до колкото знам са екип). Мислех и аз при него,но ме притесни,че е мъж 😁😁😁
Дано всичко е наред с хормоните и не се налагат някакви сложно лечения.

# 112
това са ми резултатите, какво мислите ?

# 113
Момичета излезнаха ми резултатите от хормоните на ЩЖ ,ТАТ И МАТ са доста ниски,много се притесних ,утре ще ги изпратя на АГ да ме посъветва какво да правя
Ели, антителата високи ли са?
ТСХ?
Ако имаш тиреодит на Хашимото, високи ТАТ и/или МАТ, най-вероятно ще ти назначат хормон. Както и ако ТСХ е над 2.5. Като цяло тироидните медикаменти попадат в категория А- безопасни по време на бременност. Не се тревожи, много жени приемат тироидни хормони и всичко е наред. Консултирай се задължително с ендокринолог според мен. Провери за йоден дефицит. Дневните нужди от йод нарастват средно с 50 % през бременността, дефицитът на селен също може да е причина за хипотироксинемия.

# 114
Ели резултатите ти са добри според мен, не мисля, че имаш повод за притеснение.
Аз имам проблем със ЩЖ, но си следя редовно TSH, пия си хапчетата и така...

# 115
Ели, антителата високи ли са?
ТСХ?
Ако имаш тиреодит на Хашимото, високи ТАТ и/или МАТ, най-вероятно ще ти назначат хормон. Както и ако ТСХ е над 2.5. Като цяло тироидните медикаменти попадат в категория А- безопасни по време на бременност. Не се тревожи, много жени приемат тироидни хормони и всичко е наред. Консултирай се задължително с ендокринолог според мен. Провери за йоден дефицит. Дневните нужди от йод нарастват средно с 50 % през бременността, дефицитът на селен също може да е причина за хипотироксинемия.
това са ми резултатите,извинявам се че наспямих цялата тема с мойте въпроси ама..

# 116
Ели91  до колкото знам има начин да се контролира функцията на ЩЖ. Откриха ми киста и понеже планувах бременноста си в началото на септември това са ми изследванията. Качвам ги за справка само Simple Smile

# 117
Ели, всичко е наред! Имаш прекрасно тсх, нямаш завишени антитела. Хормоните не са ниски Simple Smile Имай предвид, че след 8 г с се очаква леко повишение в синтеза на тироидни хормони, така че бъди спокойна Simple Smile
Може да ти е студено ако не хапваш достатъчно, което също е нормално в ранните седмици поради дискомфорта и гаденето Simple Smile

# 118
Здравейте момичета 🤗
От няколко дни само чета, но мисля че вече е време и аз да се представя, и да бременеем заедно 😊 Имам две деца на 13 и 7г, тази бременност ми е трета. С първите две се случи веднага, но за трето правим опити вече 2 години. Само преди няколко дни видях заветните две чертички и в къщи беше неописуема радост. Всички, с изключение на мен са добре. Само докато ми закъсня и започна гаденето и повръщане. Така бях и преди. Не е нещо ново, но бях позабравила 😆😆. Още не съм ходила на гинеколог, но и не бързам. Ще изчакам другата седмица и тогава, а и сега не ми се обикаля никъде с това гадене нон-стоп. Как е при вас?

Виждам, че някои се тревожат за хормоните. С първата ми бременност бях на хормонални таблетки, още преди да забременея, по време и малко след това. Но после хормоните ми влязоха в норма и вече всичко е наред 🤗🤗 Та

Това е от мен за сега 🥰😘😘

# 119
Кога започна гаденето при вас, повръщане, обострено обоняние и тн. ?
Изпитвам смесени чувства че ги нямам...
Имам болка и чувствителност в гърдите - непрестанна и много често, почти постоянно лек дискомфорт в корема ниско.

Общи условия

Активация на акаунт