Юлски Бебета 2021

• 44 226
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Цитат на: veni280
link=topic=1260944.msg41866465#msg41866465 date=1606974061
Момичета, тази сутрин повърнах малко стомашен сок след доста позиви и повдигане и имаше едно малко петънце ярка кръв. На някоя случвало ли се е такова нещо? Не знам притеснително ли е, защото беше много малко. Това ми е първо повръщане за тази бременност.
Не съм лекар но съм медицинско лице , фармацевт съм . Според мен си имала много позиви за повръщане , това може да е раздразнило лигавицата на стомаха и да се е срещала капярче . Другия вариант е да е от венците , подуват се заради хормоните и често кървят .
Ако се притесняваш звънни на АГ но щом е еднократно и малко няма проблем

# 481
  • Варна
Mari92
 Следях се при Елица Желева в ДКЦ Чайка. За мен е уникална. Не изражда когато се следях преди 4г (преди това е израждала). Поддържахме връзка до самият край. Като родих сме говорили половин час по телефона за това как се чувствам и как е бебето 😁
Не си спомням кой се падна на раждането,мисля,че беше Георгиева.

# 482
Раждах във Варна, Света Анна (окръжна болница) без избор на екип. Страшно доволна останах от отношение и всичко. Бебочко беше в отделен бокс първият ден защото го бях преносила и се роди със зелени води. За момент не са ми отказали информация. Отношението беше еднакво към тези с избор на екип и тези без. Лично предпочетох да дам парички на ръка на хората присъствали на раждането,понеже акушерките имаха най-голяма роля.

Следя с голям интерес за София,понеже там ще е второто раждане
А кой се падна на раждането и кой следеше бременността. Аз сега ходих при Желязкова за жалост не изражда и съм запазила час за Цонев в майчин дом. Имате ли впечетления за лекарите във варна и кого сте избрали (към Варненките)🤗
Аз съм за Максим Яков-майчин дом Варна

# 483
Аз посещавам др. Юдова от Майчин дом Варна. Ходила съм и на профилактични прегледи при др.Капка Атанасова отново от Майчин дом, знам от познати че е добра в секциото.

# 484
Аз първото раждане (2019 г) родих във Велико Търново - то е едно родилното отделение, МБАЛ Стефан Черкезов. Бях без избор на екип, но се паднах при една от “звездите” на отделението - д-р Максудов. Понеже бях естествено раждане, той основно наблюдаваше (дай Боже да не се налага да се намесва разбира се). Акушерката беше Николова, но не запомних малкото име. Останах много доволна от всичко - и по време, и след раждането. Бебето беше с мен от самото начало и по 24 часа на ден, насърчават кърменето, отговарят на всякакви въпроси.
Таткото не е присъствал - изобщо не знам дали има такава опция там. Цялото нещо мина толкова бързо (родих 4 часа след като ме приеха), че не усетих липса. По-скоро ми се искаше да е там след като родих, но във Велико Търново не мисля, че има опция придружител.

# 485
Здравейте, мами! Пиша за пръв път и искам да ви се похваля - 6+6 сме, днес бяхме на втори преглед, първият беше преди 2 седмици и 3 дни поради леко кървене, но приемаме Кринон и за сега казва, че е наред всичко. Чухме сърчицето. Термин 15.07.2021 и сме супер щастливи и леко в забава, защото и двамата с мъжа сме юли и се пада след нашите рожденни дни😄. Какво бихте казали за др. Мария Николова, гр. Пловдив? Леко бременеене на всички❤❤❤❤

# 486
Момичета, имате ли някакви отзиви за д-р Тодор Димитров от болница “Надежда”? За момента ходя на прегледи там и при него и съм с много добро впечатление - предразполага, майтапчия, отговаря подробно на въпросите, държи се мило, струва ми се като голям професионалист, спомена, че се е занимавал с най-тежките бременности в България, което ме навежда на мисълта, че е добър. Та някой има ли повече инфо за него? Май преди е работил в Шейново. И като цяло - имате ли впечатления от раждане в Надежда? Hug

# 487
Аз също искам да попитам някой дали има мнение за д-р Красина Личева, болница Надежда Simple Smile

# 488
Здравейте!

А какво Ви е мнението за д-р Зорница Бутева? Преглежда и в Люлин-МЕД, и в Надежда. В края на 6 г.с. съм и след 10 дни съм на преглед при нея в медицинския център в мол Парадайс (към Надежда).

Благодаря Hug

# 489
Здравейтееее, аз зачезнах, защото такова повръщане ме беше хванало, че не е истина, нооо вече започва да понамалява

Искам да благодаря на MSY92 за предложението за лекарства! Много мило, благодаря много! За сега имам аз, поне това няма да го мисля.
Молят план е дай Боже, като дойде време да раждам в Тина Киркова. На мен лекаря ми е важен, не толкова болницата. Но много мой приятелки родиха там и са доволни.
Записала съм час за БХС за след 2 седмици. Нямам търпение 👀
Аз започвам 11 седмица и вече се заформя някакво коремче, въпреки, че съм свалила даже.
Гледам вече за смяна на козметиката ми (може ли да предложите марки за бременни), кремове за лице и всичко, защото кожата ми няма ниииищо общо с това, което беше преди- стана адски суха и въпреки това адски пъпчива съм 😒 мисля, че и тя самата не знае какво се случва 🤣
Нищо не искам да ям, ама съм гладна. Да живеят мандарините, единственото нещо, от което ми светват очите.
Хайде, малко остана и влизаме вече в по-приятния период. Мале как чакам да ми се яде 🤣
Успеееех 🤞

# 490
  • Варна
Здравейте ❤️
Момичета пусках кръвните (които са по ЖК)
Имам някои несъответстващи. Попринцип в понеделник съм на преглед. Някой имал ли е бактерия в урината,какво се оказа? (В урината имам ,,Еденични бактерии,, и левкоцити в урината)
В кръвта имам понижени Натрий и Креативни 🙄
Някой запознат ли е,че до Понеделник само ще го мисля 😁

# 491
Здравейте момичета, връщам се от преглед с малко смесени чувства.. Думите на АГ бяха, че има сакче с жив ембрион, но още нищо не било сигурно и имало време. 6г.с.+ 3 дни съм, как ви звучи това?

# 492
Здравейте момичета, връщам се от преглед с малко смесени чувства.. Думите на АГ бяха, че има сакче с жив ембрион, но още нищо не било сигурно и имало време. 6г.с.+ 3 дни съм, как ви звучи това?

Ти попита ли какво има предвид доктора?

# 493
Ами има ембрионче, но още не е измерила пулс. Ще отидеш пак след седмица и ще видите пулс. До тогава лежкунтиш и слагаш прогестерона предполагам ? Не се отчайвай !

# 494
На мен ми звучи съвсем позитивно, не знам защо е това, че нищо не е сигурно. Имала си проблеми досега ли (съжалявам, не помня съвсем). Но ако има ембрион и щом е жив (значи има пулсации и/или е измерен пулс), то това са добри новини. Кога ще ходиш пак?

Общи условия

Активация на акаунт