Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността и кога се появяват?
Какви са някои често срещани симптоми на бременност, които жените обсъждат във форумите?
Какви са препоръките за справяне с киселини по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността и кога се появяват?
Симптомите на бременността включват чувствителни гърди, коремна болка и дискомфорт в кръста, подут корем, усещане за пълнота, гадене или повръщане, киселини в стомаха, повишена умора и раздразнителност , акне или промени в кожата , повишена чувствителност на кожата към допир и газове. Важно е да се отбележи обаче, че симптомите могат да варират значително от жена на жена.
-
Какви са някои често срещани симптоми на бременност, които жените обсъждат във форумите?
Някои често срещани симптоми на бременност, обсъждани във форумите, включват чувствителни гърди, коремна болка и болки в кръста, подут корем, усещане за подуване на стомаха, гадене или повръщане (сутрешно гадене), киселини в стомаха , повишена умора или сънливост, акне или промени в кожата, повишена чувствителност на кожата и други.
-
Какви са препоръките за справяне с киселини по време на бременност?
За да се справите с киселините по време на бременност, избягвайте храни, които предизвикват киселини, яжте по-малки и по-чести хранения, избягвайте лягане веднага след хранене, избягвайте консумацията на алкохол и никотин, избягвайте газирани напитки и консултирайте се с лекар за безопасни за бременни лекарства за намаляване на киселини.
-
Какви са някои от първите симптоми на бременност?
-
Какво е инплантационна кръв?
Минавам и аз на отчет, вчера се записах на ЖК прегледа мина добре,бебчето е добре,расте,мърда си доста активно ☺ Пуснахме всички необходими иследвания ,но след обяд ще ги пратя на АГ, как ви се струват,май не са много добри левкоцитите са леко завишени,лимфоцити и тромбоцити леко ниски..Ако някоя от вас е компетентна по въпроса с иследванията ще се радвам да ми кажете ,защото ще има да го мисля цял ден докато ги дам на АГ
Мислех си, че нещо аз съм се сбъркала, но като ви чета се успокоявам, че може би е нормално както да имаш голямо желание, така и да нямаш никакво. Само се надявам мъжът ми да не ме мрази много