Юлски Бебета 2021

• 44 414
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Аз от последните 3-4дни нямам никакви симптоми, преди това имах само леко гадене следобед. Бях се притеснила малко, че нямам симптоми, но май е по-добре да се радваме в дните, в които сме ок.

# 196
Момичета, чухме сърчицето в 7г.с.+1. Всичко изглежда наред. В края на декември трябва да отида на БХС, нямам търпение вече представям си до тогава колко много ще е порастнало. Много е напрягащо да се чака между прегледите.

Честито сърчице! Heart Exl Много вълнуващ момент! Аз съм на БХС преди Коледа точно и малко се притеснявам от самия преглед. Някой знае ли как протича? Пак гледат с ехограф ли? Вие смятате ли да ходите при АГ преди БХС, за да ви е по-спокойно, че всичко върви добре? Аз се чудя дали да не си запазя час отново за началото на декември, въпреки че АГ ми каза, че нямало смисъл, само ако аз държа за мое спокойствие. И моите симптоми тези дни са по-малко и по-леки и се радвам! Единствено гърдите страшно ме болят, през нощта като се въртя в леглото и ги усещам колко са напрегнати Grinning

# 197
Аз си имам симптоми и се надявам да отшумят като вляза в 3тия месец. Гади ми се много сутрин, днес едвам издържах на работа, сега ми е по-добре.

Намерих групата, ама ако заявя покана ще видят ли приятелите ми че съм в нея?

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 11:33 от healthy1

# 198
Запазих си последния останал час за др Калев за БХС 18ти декември, а си мислех, че е рано още да звъня. 😁 Ще съм в 11г.с+3 малко рано ми се струва. Исках след 12г.с, но точно преди празниците нямаше още график и май няма да работи.

# 199
Момичето,във ужасна параноя съм,че нвшо ще се случи със бебето😕,имах слущастен случай със лош край февруари,и сега ме налегна една ужасна тъга и притеснение😕

# 200
Момичето,във ужасна параноя съм,че нвшо ще се случи със бебето😕,имах слущастен случай със лош край февруари,и сега ме налегна една ужасна тъга и притеснение😕
мисли положително,аз съм с
2  загуби в ранни седмици и 1 биохимична.. мисля положително и се настройвам за най хубавото, притеснения ще има винаги,нормално е след като си го преживял ,но трябва да сме силни !

# 201
2  загуби в ранни седмици и 1 биохимична.. мисля положително и се настройвам за най хубавото, притеснения ще има винаги,нормално е след като си го преживял ,но трябва да сме силни !
Благодаря ❤,наистина в трудно но сте права ,ще се опитам да мисля позитивно,желая и на вас лека и безпроблемна бременност

# 202
Благодаря ❤,наистина в трудно но сте права ,ще се опитам да мисля позитивно,желая и на вас лека и безпроблемна бременност
Дай Боже всички да сме здрави ,бебчетата ни също ❤

# 203
Здравейте
Бременна съм с близнаци в 8 седмица. Вчера на прегледа  чухме сърдечния ритъм на едното бебе, а другото нямаше. Лекарката ми каза да изчакаме още една седмица и може би ще се появи. Тогава нищо не ми обясни какво ще се случи ако не се появи. Някой знае ли нещо повече

# 204
Здравейте
Бременна съм с близнаци в 8 седмица. Вчера на прегледа  чухме сърдечния ритъм на едното бебе, а другото нямаше. Лекарката ми каза да изчакаме още една седмица и може би ще се появи. Тогава нищо не ми обясни какво ще се случи ако не се появи. Някой знае ли нещо повече
Здравей,да не те подведа ,но съм чела из форума за синдрома на изчезващия близнак,когато едното бебе не се развива другото го (изяжда) не съм сигурна че така се казваше точно,и другото продължава да се развива 🙂 Дано при вас всичко си е наред и да имате най прекрасните 2 бебенца 🙂

# 205
По- коро се чудя дали ако едното спре да се развива ще се наложи някаква интервенция? И дали няма да навреди на другото бебе?

# 206
По- коро се чудя дали ако едното спре да се развива ще се наложи някаква интервенция? И дали няма да навреди на другото бебе?

Emilia2, втората ми бременност бе с близнаци. Още от самото начало едното бебче не се развиваше нормално и в ранните седмици сърчицето му спря. Другото се разви нормално. Имах проблемна бременност, почти през цялото време бях под наблюдение и приемах разни медикаменти за задържане, но родих прекрасно здраво момче. Бъди спокойна, тялото ни знае най-добре. Аз плаках много, когато сърчицето спря, но моята лекарка ми каза защо плачеш? Ще имаш здраво дете, прородата си знае работата, тялото ти е преценило какво да направи, довери се благодари. Знам, че е тежко, аз също го изживях тежко, но съм безкрайно благодарна и щастлива за сина си! Стискам палци с теб всичко да е наред и нещата да се развият по най-добрия за теб и бебчетата начин. Просто ти споделих моята история. Моля се всичките ни бебчета да са живи и здрави!
Нагоре прочетох, че и другите момичета се тревожат!
И аз се тревожа, но и се моля!
Дано са ни живи и здрави бебчетата ❤❤❤

# 207
Ох, благодаря на всички! И аз като ви чета се насърчавам, въпреки че все още не съм ходила на гинеколог. Просто при мен е толкова лошо това гадене, че не ми се мърда никъде. Така не беше с предните две , та и аз се чудя дали не са близнаци 😆😆 Влизам в 7ма седмица и мисля другата вече да отида.
Иначе и аз съм си в къщи. Работя от къщи вече 11г, а и от миналата година и децата са домашно образование, така че не се събираме с различни хора. Но и аз така, моля се и вярвам, че всичко ще е наред 🙏 Вземам добавки и витамини, както и фолиева киселина, и обикновено закусвам в леглото. Носят ми един протеинов шейк, че нищо друго не мога на гладно. 🤮

# 208
Здравейте аз съм в 5 с и 5 ден и днес бях на доктор който ми каза плоден сак с жълтъчно мехурче,но другата седмица да отида да види бебето вече и да чуем сърпицето

# 209
Здравейте,  и аз се записвам с кандидат юлче.
Това ми е трета бременност, като имам една успешна и дъщеря на 5г. и една неуспешна бременност. 
Вчера бях на преглед,водя се 6 г.с.. Видя се плоден сак, но ембрион все още не и това много ме притеснява. С дъщеря ми нищо не помня, но с неуспешната бременност по това време се виждаше ембриона : ( И по този повод 6 г.с. и 5с + 3 д., например, един и същ период ли е? Много ми е объркващо с тези седмици.

Общи условия

Активация на акаунт