Юлски Бебета 2021

• 44 408
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Моят АГ ми каза, че веднага след като видим тупкащо сърчице и бременноста се развива ( понеже до този момент се видя само плодно сакче) мога да се запиша за ЖК. Аз мисля да се запиша по здравната каса, но да си ходя и на частно. Чувала съм от други мами, че записването за ЖК може да стане чак след 12 г.с., но не съм сигурна.

# 181
Аз съм на 4 декември на преглед и ще съм в 9г.с и тогава ми каза че ще ме запише на женска консултация. С първата бременност ме е записала чак в 12г.с, не знам защо така.

# 182
При предходните две бремнности ме записваха в 12 г.с., защото дотогава не се водим официално бременни...
На частно записват, когато си платиш Simple Smile Взимат ти парите без да се тревожат  🙈
Чакаме я всички тази 12 седмица с трепет ❤❤❤ Дано всичко е наред с всички нас и се пазете, момичета! Почивайте си, не се събирайте много много с хора. Аз лично минах онлайн. Така ми е по-спокойно, а спокойствието ни е много важно сега ❤

# 183
Благодаря 🤗
Y@n4eto работиш онлайн- страхотно
А останалите работите ли и как се предпазвате, т.к. при мен е почти невъзможно спазването на дистанция  🤔

# 184
Благодаря 🤗
Y@n4eto работиш онлайн- страхотно
А останалите работите ли и как се предпазвате, т.к. при мен е почти невъзможно спазването на дистанция  🤔
Аз не работя, за първи път съм на борсата и ми е много странно,ще изчакам да видя как се развива всичко с бебчето и ще трябва да се отпиша от бюрото по труда,но за сега така съм ок,нямам много контакти и си почивам което е добре за мен 🙂

# 185
Здравейте! Записвам се.Термин 13.07. Имам 1 успешна бременност и 2 спонтанни аборта.С тромбофилия съм и си бия фраксипарин всеки ден. Пия витамини и фолиева киселина,витамин Д също.Все още не ми се гади,гърдите на моменти ме болят, някой беше писал за акне.Имам само една пъпка на лицето от няколко дни , ако се брои Simple Smile Работя 2 седмици от вкъщи  ,2 седмици в офиса. Не ,че не се притеснявам и сина ми е 1 клас ,рано или късно ще се сблъскаме с вируса,притеснението ми е свързано с това ,да не загубя отново бебето.Бъдете здрави и позитивни ! Моля някой да напише как се казва фейсбук групата ,защото не я намирам или е скрита и трябва покана? Благодаря.

# 186
Намерих я фейсбук групата Wink

# 187
  • Варна
Записана съм на ЖК от 5та седмица 😁
Личният ми даде направление за ЖК направо (макар,че не исках толкова рано,а и за първи път отиваща при тази докторка) Но в крайна сметка реших да дам въпросното направление,а да не плащам и направо ме записаха. В петък съм на преглед да видим сърчице ❤️
Надявам се и да успея да започвам с болничните вече, сметнах ги че именно от сега ми се връзват 180 дни 😁 Нали в тях не влизаше 45 дневния преди раждане 🤔
Поправка: Започва да ми се гади щ,предимно вечер. Нещо ново е за мен. С първата бременност нито веднъж не ми се бе догадило

# 188
Anna93 не не влиза 45-дневния.
Аз все още се чудя дали да ме е страх или да се възползвам възможно най-рано от болничен. 😃 ти в коя седмица си и от кога ще излизаш?

# 189
Аз почнах работа на 30.09, но договор подписах на 02.11 малко след като разбрах ,че съм бременна. Доста се притесних отначало ама правим опити от 5 месеца и все трябваше да почна работа. Ще кажа на шефа чак януари , надявам се да го приеме добре, ако ли не се успокоявам с това че съм млада и все още нямам кариера и все нещо ще намеря после. Много ама много ми е трудно да крия от колежките, шест сме общо. Страх ме е от вируса, особено както и малкия е на детска ама каквото трябва ще стане. Гледам да не се напрягам много. Лекарката ми предложи болничен поради ситуацията с вируса , но аз отказах засега.

Иначе вчера ми стана гадно от кафето и ще го заменя с 3в1, странно и едновременно интересно как дори от 6г.с няма нищо общо с предната бременност.

# 190
Healthy1 да очаквам, че няма да имам проблем за болничен, впредвид че съм учител в детска градина.. и вируси и т.н.

# 191
Ние в офиса сме само двете със шефката. Гледаме да не пускаме много външни хора, ако не се налага и като цяло сме ограничили контактите... но все пак трябва да се работи. Тя разбра сама, че съм бременна още след първия преглед... Каза, че ми личало. Така и не разбрах какво имаше в предвид, но се зарадва. Аз от друга страна още не знам какво точно ми се случва и ми е леко притеснено. За сега освен нея и ММ никой друг не знае новината. Струва ми се рано да разгласяваме дори и на най-близките.

# 192
Ние и двама работим от вкъщи още от пролетта, бяхме се поизолирали още преди, но сега вече съвсем. Много се радвам, че имаме тази възможност, така ми е една идея по-спокойно.
Иначе аз вече съобщих на семейството ми, нямаше как да се сдържа нито ден. Те знаят, че е много рано и може да не се получи, но нямаше как да го крия. Но и ние сме много близки. На неговите родители също скоро ще кажем.

Момичета, вие как избрахте/ще изберете при кой да се следите? На мен ми е много трудно, защото от една страна е важно да ми е удобно като локация, да се чувствам приятно, но от друга страна най-важното е да знам, че съм в сигурни ръце.

# 193
Момичета, чухме сърчицето в 7г.с.+1. Всичко изглежда наред. В края на декември трябва да отида на БХС, нямам търпение вече представям си до тогава колко много ще е порастнало. Много е напрягащо да се чака между прегледите.

# 194
Момичета, чухме сърчицето в 7г.с.+1. Всичко изглежда наред. В края на декември трябва да отида на БХС, нямам търпение вече представям си до тогава колко много ще е порастнало. Много е напрягащо да се чака между прегледите.

страхотна новина ,и аз нямам търпение до понеделик ❤ А как сте със симптомите,моите като чели понамаляха което ме вкарва във филма ..

Общи условия

Активация на акаунт